Mooie plantjes netjes ingepakt

De plantjes waren wel klein maar ik had niet anders verwacht voor deze prijs, ze zagen er allemaal goed uit in ieder geval. Alles was netjes in grote dozen ingepakt zodat er niets mee kon gebeuren. Nu maar hopen dat alles aanslaat.

• Snelheid/Levertijd

Het is de tweede keer dat ik bestel bij tuinplantenwinkel en net als de eerste keer ben ik super tevreden

• Snelheid/Levertijd

Goed aanbod, goede levering, planten in goede conditie

Keurig verzorgd

• Snelheid/Levertijd

Nette bezorging en goed verpakt

Ik had een aantal planten Hakonegras besteld. Ze waren netjes verpakt en werden door het bedrijf zelf ook netjes bezorgd. Het enige minpunt is dat de plantjes wel heel erg klein waren. Meer stekjes die nauwelijks geworteld waren dan plantjes.

Fantastische service en kwaliteit

Ik ben nooit teleurgesteld in tuinplanten winkel. Snelle levering en topkwaliteit voor een redelijke prijs. Is wel jammer dat veel nu is uitverkocht.

Snel en mooie planen

Binnen 2 werkdagen bezorgd, goed verpakt en mooie planten gekregen. Geen mini-stekjes, we hebben nu al echt iets staan!

Mooie plantjes, netjes verpakt

Tuinplanten bestelt. Snel geleverd. Planten waren zorgvuldig verpakt in de doos. Alle plantjes op 1 na doen het goed in de tuin.

• Snelheid/Levertijd

Alles volgens afspraak geleverd, verliep zeer goed.

Voldoende keuze. Duidelijke website met uitleg. Makkelijk bestellen. En geleverd volgens afspraak. Goede service!

• Snelheid/Levertijd

Snel, goed kwaliteit en vriendelijk

De planeten zijn goed omschreven op de website en het is makkelijk te zoeken. Bij de bestelling werden ze snel bezorgd. Planten waren goed ingepakt en van goede kwaliteit. Ik kan ook extra waarderen dat de bezorgers bellen als ze aankomen en vrolijk zijn.

Uitstekende levering en product

Duidelijke en overzichtelijke site! Planten besteld en levering binnen 7 dagen. Zeer zorgvuldig verpakt en de planten zagen er uitstekend uit! Zelfs groter dan verwacht. Voor mij geen andere winkel meer, alleen nog de Tuinpkantenwinkel.nl!

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes en goed verpakt. Prima kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Goede en snelle service met mooie planten

Goede ervaring voor herhaling vatbaar. Goede service, vriendelijke leverancier en mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Super goede en snelle levering gehad van mijn planten

Super goede en snelle levering gehad van mijn planten. Super tevreden!!!

• Snelheid/Levertijd

Mooie sterke planten waar ik positieve verwachtingen van heb :)

De planten staan inmiddels een week in de grond en ik kan nu al groei bespeuren. Ik was aangenaam verrast bij het openen van de doos: de planten waren goed verpakt en groter dan ik had verwacht. Ook werden de planten vlot bezorgd. Het is aannemelijk dat ik in de toekomst nog eens war bij tuinplantenwinkel zal bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, met zorg verpakt

Prima ervaring: gebruiksvriendelijke site en zorgvuldige levering tegen een eerlijke prijs. Top!

Helemaal goed

Goeie kwaliteit plant. Goed ingepakt. Snelle levering.Serieuze winkel.Eigen bezorgdienst.

Prima!!

Supersnel geleverd, mooi vóór het Pinksterweekend, zodat we er meteen mee aan de slag konden. Uitstekende kwaliteit planten. Wel jammer dat er zoveel plantjes niet op voorraad waren, maar daar komen we op een andere moment wel voor terug.

Uitstekende planten, goede service

Wij hebben een hele goede ervaring met deze winkel. Mooie, gezonde planten, keurig geleverd. En dat alles voor een vriendelijke prijs.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Van bestelling tot en met aflevering zijn wij zeer tevreden

De roos die wij gekocht zag er fris uit.

mooi en net tuincentrum

correcte en snelle levering prijs / kwaliteit zeer goed

• Snelheid/Levertijd

Fijne producten, mooie boompjes en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk online bestelen en netjes thuis bezorgt.

netjes, snel en zorgvuldig

De bestelde plant kon ik binnen 2 dagen ophalen. (Bezorgen was ook een optie) de winkel zag er netjes uit. Mijn plant was keurig ingepakt. De vrouw aan de kassa had wat vriendelijker mogen zijn.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel