Makkelijk, online

Makkelijk online te bestellen, duidelijke site jammer dat er begin mei al heel veel planten, struiken en bomen zijn uitverkocht. Je moet er snel bij zijn. Daarom minder sterren. Netjes thuisafgeleverd, goed verpakt. Planten zien er goed uit

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooie prijs en uitstekende kwaliteit

De website is goed te bekijken met goede informatie per plant. Heel veel soorten planten .

• Snelheid/Levertijd

Kleine plantjes in een grote doos.

De bestelling verliep prima en de bezorging was snel en accuraat. Het viel me wel tegen dat de 5 bestelde plantjes in een veel te grote doos zaten. Daar hadden wel 25 in gekund. De plantjes zelf zijn op zich gezond maar erg klein. Je kon zien dat ze kort voor transport in een grotere pot waren overgezet want die was totaal niet doorworteld. € 25 voor 5 kleine vaste planten, inclusief bezorgkosten, vind ik vrij duur. Maar ik ben blij dat ik ze heb want in tuincentra vond ik deze planten niet.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige kwaliteit, goede en snelle bezorging.

Top! Ik wordt vaste klant!

topkwaliteit en vlotte vriendelijke levering

topkwaliteit en vlotte vriendelijke levering

gemist

Om een uur of acht stond de bomen- en plantenbezorger bij mij aan de deur, echter had ik daar nog niet op gerekend alleen al door de lange afstand van Brabant naar Noord-Holland. Jammergenoeg dus alleen een briefje in mijn brievenbus dat ik niet aanwezig was. Het artikel, de boom zag er heel robuust uit en gewoon een uitstekende kwaliteit.

Super service!

Mooie planten (14 stuks). Echter 1 blauwe bessenstruikje was klein en had schade van vervoer. Na mailcontact is deze direkt vervangen voor een nieuwe plant. Snelle levering. Superservice!

uitstekend

Zeer mooie planten voor een heel goede prijs. Alles heel netjes geleverd door hun eigen leveringsdienst. Stop met zoeken naar een goede online winkel, want zij zijn de beste. Echt top, ten zeerste aanbevolen.

super

boom besteld en zeer snel een super mooie boom geleverd in een mooi grote emmer met veel zand, goed geworteld. Top

• Snelheid/Levertijd

heel goede service, mooie plantjes

Ik heb met plezier besteld bik tuinplantenwinkel. Er werd per ommegaande geantwoord op mijn mailtje, en de levering verliep heel vlot. En natuurlijk ook niet onbelangrijk, hele mooie plantjes!

Geweldig!!!

Super service, Heel snel antwoord via de mail, zelfs in het weekend. Ik heb meerdere vervolgbestellingen gedaan. Hebben ze de originele korting op berekend. Dag van levering, 1 maand later was snel afgesproken. Alle bestellingen kwamen ook tegelijk binnen. En ze bomen zijn super mooi. In één woord geweldig!!!!

All good

All good: quality of the products, choice, delivery

• Snelheid/Levertijd

Veel keuze, goed verpakt en snelle communicatie met de helpdesk.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke, meedenkend en snel!

Duidelijke website, makkelijk bestellen, super snelle reacties bij vragen en snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Vlot en netjes geleverd, tevreden!

We hebben 60 bodembedekkers besteld. Ze zijn van de week geplant, dus de definitieve kwaliteit kunnen we niet beoordelen. De bezorging was echter vlot en de levering was netjes in een doos, goed verpakt, plantjes waren vochtig. Tot nu toe zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service en betrokkenheid.

Honderd Maagdenpalmen besteld en bezorgd gekregen op de afgesproken tijd. De planten waren zorgvuldig verpakt en alle honderd zonder schade. De bezorger heeft uit eigen beweging de dozen geopend met de plastic zakken naar buiten gevouwen over de randen zodat de plantjes direct daglicht kregen. Dat is betrokkenheid voor het vak!

Prachtige planten, snelle service

Groot aanbod, betaalbare prijzen, levering aan huis

Zo als beloofd

Prima site, duidelijk met veel goede info, levering gaat ook soepel en zoals afgesproken, ga zeker weer bestellen bij tuinplantenwinkel

Duidelijke site,

• Snelheid/Levertijd

Heel tevreden over gans de lijn!

Heel gezonde plantjes (diverse Azaleas) , goed en zorgvuldig verpakt en bovendien ook nog eens snel en goedkoop bezorgd. Ik ben dan ook heel tevreden over Tuinplantenwinkel.nl.

• Snelheid/Levertijd

Mooie frisse planten, goed verpakt en goede bezoeging

Mooie frisse planten, zijn goed aangeslagen. Uitstekend verpakt en snel bezorgd. En niet duur!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, goed verpakt, vriendelijke eigen transport service

Op dinsdag 5 leibomen besteld, vrijdag werden ze al geleverd. De bestelling was goed verzorgd, verpakt en de bomen waren goed in de vrachtwagen geladen en door de vriendelijke medewerker/chauffeur keurig in de tuin neergezet. Ook nog wat planttips en andere goede adviezen van de winkelmedewerker/chauffeur gekregen. Er wordt een duidelijke plant handleiding meegeleverd. 's Avonds stond de 1e leiboom al in de tuin.

• Snelheid/Levertijd

Super service en levering en fantastische planten

Snelle levering en top planten. Groter dan verwacht en groeien als kool. Ideaal zo!

• Snelheid/Levertijd

Mooie website, goed verpakt en snel verstuurd.

Mooie website, goed verpakt en snel verstuurd. Ik heb 2 druiven soorten besteld en ze zijn heel mooi.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plant, goede prijs, snelle levering

Mooie grote plant voor een goede prijs die bovendien nog snel geleverd werd

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel