Correct en prijskwaliteit

Correcte levering en netjes verpakt. Hun producten hebben aantrekkelijke prijzen.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit planten zeer goed.

Zeer goede ervaring met de kwaliteit van de planten, verzorging tijdens transport en klant vriendelijke benadering van het personeel.

• Snelheid/Levertijd

Zoals gewend.Uitstekende kwaliteit van de planten. Ik krijg nergens de kwaliteit die jullie leveren.Compliment!

Goede ervaring

Via de webshop bestelt. Ondanks de feestdagen snelle levering. Klein minpuntje Je krijgt helemaal geen tijdsindicatie van hoe laat ze komen leveren. Bij ons was dat rond 16.00 uur Je houdt toch de hele dag rekening mee

• Snelheid/Levertijd

Gezonde, goed gewortelde planten snel en vriendelijk geleverd.

Het enige minpuntje is dat iedere individuele plant in de doos in een flinke plastic hoes werd geleverd. Anders een dikke tien.

Voor herhaling vatbaar

Keurig en snel geleverd. De kwaliteit is uitstekend.

Slechte levering, geen schuld Bpost

De plantjes werden liggend geleverd, helft aarde zat niet meer in potjes ondanks plastic bescherming. Deel naamkaartjes ontbrak zodat ik niet weet wat ik waar geplant heb.

• Snelheid/Levertijd

Snel bezorgd. Keurig verpakt. Goede kwaliteit.

Boven verachting. Planten kwamen in goede staat aan. Trekt nu in de tuin ook goed aan. Kortom, aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb de rozen al een tijd in huis, nog niet geplant,want ze gaan volgende week mee op reis naar Frankrijk. Hopelijk komen ze goed over,en zo ja, dan volgt er ongetwijfeld nog een bestelling

perfect !

snelle levering, goede communicatie en vooral kwalitatief goede planten

Alles prima geregeld

Je kan niet telefonisch overleggen maar met geeft op de mail keurig reactie.

Kwaliteit

Kwaliteit van planten is goed en digitaal vragen stellen, levert snel antwoord. Heel fijn!

Top service!

Top service en kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, snelle levering, goed ingepakt

Goed doorzoekbare website met eenvoudig bestelproces. Correcte communicatie mbt orderproces en levering.

Grote KLASSE

Keurig geleverd en volgens afspraak. Rozenstruiken waren netjes verpakt en vers. Eigen chauffeur was erg behulpzaam en vriendelijk.

Goede en snelle levering

Twee bestellingen gedaan en alles keurig verzorgd en snel geleverd .

Service, vriendelijkheid en prijs/kwaliteit : TOP

De levering gebeurde na 3 dagen . De leverancier bracht de levering (bomen) tot op de plaats waar ze moesten gepland worden (achteraan in de tuin) Alles was van prima kwaliteit. Een aanrader voor wie lei-bomen nodig heeft.

In 1 woord geweldig

Planten werden zeer snel en netjes verpakt geleverd

• Snelheid/Levertijd

Helemaal naar mijn verwachtingen.

Nu al 2 x besteld en perfect in orde.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit en snel geleverd

Uitstekend.

uitstekend op alle fronten

mooie planten netjes geprijsd prima levering en bezorging

Mooie planten, goede service

We hebben diverse planten en potgrond besteld. Deze zijn al na drie dagen keurig afgeleverd. Het zijn hele mooie planten van top-kwaliteit. Wij zijn ontzettend tevreden en zullen ook in de toekomst hier planten kopen.

• Snelheid/Levertijd

Fijne service, snelle levering en zeer goede kwaliteit aan planten.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en prima prijzen

Snel en correct geleverd, goed kwaliteit planten. Absolute aanrader ook qua assortiment, enige partij waar ik nog online bestel!

• Snelheid/Levertijd

Goed verzorgd en uitgevoerd!

Bestelling keurig verwerkt. Uitlevering was netjes en op tijd. Planten waren van meer dannvoldoende kwaliteit

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel