Klantvriendelijk

Handige site, waar ik alles op kon vinden. Duidelijke omschrijvingen. Vlotte bezorging, alles ook keurig verpakt en goed nat. Alleen de forsythias zagen er niet zo florissant uit, ik heb ze gelijk geplant, maar hoop dat ze nog een beetje opleven.

Groot aanbod, snelle levering

Tuinplantenwinkel heeft een groot aanbod aan planten (al was niet alles wat ik had willen aanschaffen op dat moment beschikbaar). Levering was extreem snel, en de planten slaan allemaal goed aan in de tuin.

Prima bedrijf!

Duidelijke webshop. Soepele contacten via de mail. Goede bezorg service en de planten zijn goed verpakt.

Excellent!

Perfect!

• Snelheid/Levertijd

Vriendelijke bezorging en planten van kwaliteit!

Ik heb planten voor de geveltuin besteld en ze zagen er meteen prachtig uit!

Erg tevreden

Erg tevreden, alles conform afspraak

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, snelle levering.

Goede website, goede producten en levering was goed.

Kwaliteit en goede service

Ik heb nu een paar keer hier besteld en de service is erg goed en kwaliteit planten en bomen. Bezorging door de eigen bezorgdienst is erg fijn. Altijd alles keurig geleverd.

Goede prijs, geweldige service

Het bestellen ging erg makkelijk, het assortiment is groot en de prijs is goed. Het bezorgen ging heel vlot (op Hemelvaartsdag!) en de planten waren goed verpakt. Alle planten voldeden aan de verwachting en alles is aangeslagen en groeit goed. Kortom; een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en zeer snel geleverd

Ik was erg tevreden over een eerdere bestelling vorig jaar, ook nu weer uiterst tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Bestelling in perfecte staat ontvangen

Perfect . Ik heb geen enkele opmerking.

Meer dan tevreden

Produkten/planten snel geleverd keurig verpakt en van super kwaliteit.

Absoluut een aanrader!

Uitstekend keus en kwaliteit!

Top bedrijf

Prima kwaliteit planten. Bezorging prima. Aan alles is aandacht en zorg besteed. Kortom een prima bedrijf dat zeker is aan te bevelen.

Buiten verwachting

3 witte rozen struiken besteld. Snelle levering en prima in orde. Het geheel zag er verzorgd uit en de planten gezond.

Netjes verzorgd

Toen bij ons de boompjes binnen kwamen was het netjes en verzorgd verpakt. Erg tevreden over de aflevering.

Kwaliteit!

Op aanraden van een collega heb ik bij jullie planten besteld. Dit is zeker voor herhaling vatbaar: mooie, kwalitatieve planten en een goede service! Hartelijk dank!!

Fijne winkel!

Goed geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Hele snelle goed verzorgde service

Bestelling werd snel(ler) geleverd dan verwacht, nota bene op Hemelvaartsdag. Planten met zorg verpakt! Enige kleine puntje: de hoogte van de plant klopte niet helemaal zoals beschreven, was wel wat kleiner. Wel fris aangeleverd en ze doen ‘t goed..

Nette snelle levering

Een aantal plantjes waren wel heel klein.

• Snelheid/Levertijd

Prima informatie en opvolging van de bestelling

Mijn bestelling werd netjes verpakt op de bezorgdag op de opgegeven plaats afgeleverd prima verpakt. Het zou een vijf sterren beoordeling opleveren als er meer planten van de website ook direct leverbaar zouden zijn.

• Snelheid/Levertijd

Super tevreden met snelheid en zorgvuldigheid

Planten goed verpakt, levering op beloofde dag volgens afspraak. Gezonde planten.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, netjes verpakt op tijd geleverd.

Prima, ga zeker vaker bestellen.

supersnel.keurige plantjes

zeer positief, vond het wel spannend om via een website plantjes te bestellen. maar positief verrast. plantje zijn prima, goed geworteld en vochtig

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel