levering met veel zorg voor de planten.

Bij bestelling aangegeven waar ze het kunnen neerzetten. Geen omkijken naar. Planten netjes in ruime doozen met hierin een plateau waar ietwat water in kan. Het grootste voordeel vind ik het eigen transport, hierdoor zorg voor de planten.

Zeer goede ervaring

Duidelijke website Stipte levering Vriendelijk personeel Correcte levering

• Snelheid/Levertijd

Steeds onmiddellijk reactie bij een vraag en geven alle hulp om een bestelling tot een goed einde te brengen Super snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering met goede planten

Zeer snelle levering, enkele dagen. Planten voorzien van veel wortels.

Goede nazorg

Perfect op tijd geleverd met een eigen vervoersbedrijf hele goede klantenservice en nazorg

• Snelheid/Levertijd

Tuinplantenwinkel.nl verdient onze welverdiende pluim

Twee maal een bestelling geplaatst bij Tuinplantenwinkel.nl en bijzonder tevreden over de correspondentie i.v.m. de levering. De bestelling word keurig verpakt en geleverd en de planten zijn van uitstekende kwaliteit. Echt een topbedrijf. Dankjewel en ... je hoort nog van ons.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten netjes en snel geleverd.

Al vaker heb ik bij tuinplantenwinkel.nl besteld. Ik kan hier ook bijzondere planten vinden. Planten zien er altijd gezond en sterk uit, doen het nog steeds goed. Levering wordt goed gecommuniceerd en bezorger is zeer vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Netjes en op tijd afgeleverd tegen een fijne prijs en ...

... de kwaliteit van de planten ziet er goed uit. Smaakt naar meer.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en zeer verse planten.

Een mooi systeem van levering doordat je op de leverdatum online de chauffeur kunt volgen. Verder zijn de geleverde planten erg vers en van goede en stevige kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Servicegericht, meedenkend en producten van goede kwaliteit!

In een woord: aanrader! Heb je advies nodig? Producten van kwaliteit? En wil je snel geholpen dan ben je hier bij het juiste adres. Vanaf begin tot eind goed geholpen en alles is vlot verlopen!

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit van planten en levering was helemaal ok.

Website werkt prima. Bestelling snel en volgens afspraak geleverd. Kwaliteit van plantjes prima. Alles ok dus.

Goede service, top producten

Heel fijn bedrijf dat snel en goede spullen levert. Hele fijne klantenservice, kwalitatief goede producten en ruime keus

• Snelheid/Levertijd

Prima struiken en boompje en vlotte levering

Ik wilde biologisch geteelde fruit struikjes en een appel boompje. Makkelijk te bestellen en ze kwamen goed verpakt aan. Snelle levering ook.

PERFECT

Wederom PERFECTE keuzen plantren, wijze van bestelling, de geleverde planten en levering daarvan.

• Snelheid/Levertijd

Goede fruitboompjes, goed geworteld en snelle levering

Fruitboompjes bestelt, de boompjes zien er gezond en goed geworteld uit, goede levering. Vooraf een vraag gesteld en deze wordt netjes beantwoord. Tevreden klant hier.

• Snelheid/Levertijd

Heb hier al meermaals online planten besteld en was nog nooit ontgoocheld. Altijd mooie planten ontvangen tegen een goede prijs.

Makkelijk bestellen

Heb 2 kersenboompjes en plant grond besteld. Snel geleverd en duidelijke website boompjes zien er goed uit maar kan natuurlijk nog niets zeggen over de uiteindelijke kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

leveren op tijd en stevige planten

de bestelling was goed te volgen en de planten waren goed verpakt en bij planten waren alle planten stevig en ongeschonden

Snel en goede kwaliteit

Kwaliteit planten is goed . Levering is netjes en op tijd.

Volgende keer weer!

Online besteld, in Knegsel opgehaald. Mooi tuincentrum, enorm groot. Mooie opzet en planten zagen er allemaal verzorgd uit. De planten die ik besteld had stonden klaar en waren voorbereid op vervoer.

Erg fijne webwinkel

Duidelijke site en combinatie met fysieke winkel werkt heel goed

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit voor goede prijs

Enige nadeel is dat ik pas redelijk laat wist wanneer de haag met blote wortels bezorgd werd.

Zeer goed.

Bestelling is degelijk verpakt, planten goed geplaatst, zonder beschadigingen uit de ruime doos te nemen, ook hele vriendelijke en behulpzame bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en ziet er goed uit

Ik heb voor de voortuin een grote collectie plantjes gekocht. De kleine plantjes zien er goed en ik heb er alle vertrouwen in dat ze straks in het voorjaar goed gaan groeien!

Goed en snel geregeld

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.