100% een aanrader

We hebben nu twee keer bij Tuinplantenwinkel.nl besteld, voor enkele honderden euro’s totaal. Totaal geen spijt dat we voor deze partij hebben gekozen. Planten zijn van topkwaliteit en doen het super goed. Daarbovenop komt goede service, snelle en duidelijke communicatie en nette bezorging door hun eigen bezorgdienst. Aangezien wij onze grote tuin in delen aan het opknappen zijn, zal dit niet de laatste keer zijn geweest dat we nieuwe planten nodig hebben. Ook de volgende keer kiezen wij zonder twijfel voor Tuinplantenwinkel.nl.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goede nette levering.

Mooie planten, goede nette levering.

• Snelheid/Levertijd

Snel, netjes geleverd en mooi gewortelde planten.

Uitstekend bedrijf

Duidelijke site, goede uitleg van de producten en heel snelle levering, service is top

perfect

beautiful plants very good quality and fast and efficient service of delivery

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze, goed advies, snelle levering

Zie hierboven

• Snelheid/Levertijd

Vlotte en goede klanten service, mooie planten

Voor mijn bestelling heb ik meerdere keren per email mijn vragen gesteld. Ik kreeg steeds vlot en duidelijk antwoord. De planten zijn vlot bezorgd. Ze zien er allemaal goed uit.

Uitzonderlijk !

Al jaren klant bij Tuinplantenwinkel en altijd zeer maar dan ook zeer tevreden. Prachtige en stevige planten, hagen en bomen, die steeds fris en netjes geleverd worden met de eigen transport dienst. De chauffeurs zijn super vriendelijk en behulpzaam en weten perfect waar ze alles achter moeten laten bij afwezigheid. Werkelijk een top 10 aanbeveling. Ze hebben een zeer mooi aanbod. Hopelijk wordt het in de toekomst nog ruimer. Doe zo verder !

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering met goede kwaliteit

Uitgebreide website met alle info die je nodig hebt. Snelle levering Goede kwaliteit planten en plantjes, apart in kratten, nooit op elkaar, nu 3e keer online bestelling gedaan en nooit plantjes gekwetst/gebroken en allemaal goed aangeslagen.

• Snelheid/Levertijd

Planten zijn steeds inperfecte en gezonde staat. Thuislevering loopt altijd vlot. De levering in België is meestal op zaterdag, wat prima uitkomt om de planten in het weekend onmiddellijk in de grond te kunnen zetten.

Kwalitatief hoogwaardige produkten

Alles volgens plan geleverd. Alle planten in topconditie De eigen bezorgdienst werkt fantastisch. Kortom we zijn dik, dik tevreden

Mooie fruitbomen ontvangen

Ik bestelde 3 fruitbomen en kreeg mooie bomen van zo’n 1,5 m hoog. 1 ervan (abrikoospruim) is kaal aangekomen maar bij navraag blijkt dit normaal en loopt hij in het voorjaar weer uit. Ik ben zeer tevreden

Mooie planten, goede service

Dit was de 2e keer dat we bij Tuinplantenwinkel planten hebben gekocht. Duidelijke website, goede communicatie, snelle levering. De planten zien er mooi en gezond uit, en ook qua grootte wordt geleverd wat op de website beschreven staat.

Prima eerste ervaring met Tuinplantenwinkel.nl

Voor het eerst bij Tuinplantenwinkel besteld. Website is overzichtelijk met goede informatie. 20x Cornus canadensis besteld. Snel geleverd en informatie over de levertijd was prima. Plantjes zagen er goed uit en zijn goed doorworteld. Ik heb er dus alle vertrouwen in dat ze goed aanslaan. Ik koop het liefst in een tuincentrum waar ik de planten kan beoordelen voordat ik koop maar ik zou weer bij Tuinplantenwinkel bestellen als de planten die ik wil hebben (zoals deze keer) of de kwaliteit niet in een tuincentrum in de omgeving aangeboden worden.

Zeer aangenaam!

Precies zoals gehoopt. Alles vlot en vriendelijk geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Vanaf de eerste klik tot de levering gebruiksvriendelijk en vakbekwaam.

Een duidelijke en gebruiksvriendelijk site, een breed sortiment maken het kiezen gemakkelijk. Goede en duidelijke omschrijvingen. Na afronding van de bestelling een snelle levering. Vriendelijk en welwillend. Planten waren goed verpakt. Heel slim vind ik de informerende foto's over hoe planten in de herfst tonen. Dat neemt denk ik veel ongerustheid weg bij klanten die niet uit het vak komen.

al jaren klant

We hebben hier al heel veel planten gekocht over de jaren. Steeds tevreden met de kwaliteit en aanbod. Levering verloopt vlot. Chauffeur is altijd vriendelijk (en rijdt groen).

Mooi en niet duur

Ik heb bij de Tuinplantenwinkel 60 plantjes besteld en de kwaliteit van de planten waren zeer goed en voor een hele netteprijs. Ze zaten goed verpakt in een doos. Op de dag van bezorgen krijg je s'morgens een mailtje met de geschatte bezorgtijd, je kan de bezorgauto volgen via googlemaps dus je weet precies wanneer ze bij je zijn. Ik bestel vaker planten online en soms valt dit tegen maar dit is echt een aanrader!

Prima online planten winkel

Mooie plantjes en nette levering!

Mooie planten

Mooi en ruim aanbod aan planten. Snelle levering, met zorg ingepakt. Tot nu helemaal tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, en gezonde mooie planten! Helemaal blij met jullie!

• Snelheid/Levertijd

Aangenaam verrast door de frisse Walsteinia ternata.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Op tijd en netjes afgeleverd. Prima producten.

Ervaringen zijn goed.

Super goede kwaliteit, prijs en levering van de planten

Super goede kwaliteit, prijs en levering van de planten

Heel erg goed.

L.s. Altijd een snelle levering. Planten van goede kwaliteit. Vriendelijke bezorgers. Ga zo door.!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.