Super service

Bestelling eerst in wensenlijst gezet, daarna besteld en binnen een paar dagen bezorgd, netjes in dozen alles apart en naam van de plantjes erbij. Super service

• Snelheid/Levertijd

2 lei lindes besteld. Super snelle levering tot achter in de tuin gebracht en zeer vriendelijke bezorger Mooie kwaliteit bomen. Heel blij mee

Uitstekende kwaliteit

Onze planten waren super snel geleverd en uiterst zorgvuldig verpakt. De kwaliteit van de planten is uitstekend. We gaan hier zeker in de toekomst meer bestellen.

vlotte correcte aflevering!

Geheel volgens afspraak is bestelling afgewerkt. Geleverde hazelaar ziet er goed en verzorgd uit. Prima afhandeling!

• Snelheid/Levertijd

mooie planten, uitstekend verzorgd en snel geleverd

zeer positief, snelle levering van planten. Verpakt in ruime doos waardoor planten in goede staat werden afgeleverd.

Super service na verkoop

Na levering bleek de verkeerde variatie van een plant geleverd te zijn. Daarnaast ontbraken er ook een aantal planten van een andere soort. Na melding via de website/mail heel snel feedback gekregen. Men was verrast dat dit verkeerd heeft kunnen lopen, vermits er een dubbele controle gebeurd bij het picken van de order. Dit werd zo snel mogelijk rechtgezet door : - de correct soort asap te leveren - een nieuwe set van planten (initieel aantal bestelde) te leveren waarvan er een aantal ontbraken (dus uiteindelijk meer planten gekregen) - een cadeautje in de vorm van een mooie hangbasket gevuld met bloemen Er kan altijd iets verkeerd gaan; maar tuinplantenwinkel.nl probeert dit te vermijden door een dubbele controle uit te voeren bij bestelling. Als het dan toch verkeerd gaat, wordt dit asap rechtgezet met daar bovenop nog een cadeautje voor het 'ongemak' Een dienst na verkoop waarvan een klant kan dromen. Een bewijs dat ook als het eens verkeerd gaat, je als verkoper nog kan scoren door correct te handelen. Proficiat en bedankt!

Toppers

Toppers. Veel keus, goede kwaliteit en snelle levering!

verrassend mooie planten

Wat een mooie planten, en daarbij super verpakt. De planten zijn zonder schade binnengekomen. Wat een verschil met sommige zeer bekende webshops voor planten. Deze staat nu bij mijn favoriet.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snel geleverd, leuke prijs. Ik ben zeer tevreden en zal waarschijnlijk hier wel vaker bestellen. Alles was ook keurig verpakt en met eigen vrachtwagen bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Goede mooie planten snel geleverd.

Veel keuze, overzichtelijke site. Correcte info en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering waarbij alle planten goed zijn vrtpakt/beschermd.

Zie bovenstaand

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed verpakt en geweldige bezorging.

Zeer nette planten

Er was wat fout geleverd dag of 2 erna snel nageleverd top geregeld

• Snelheid/Levertijd

Erg snelle levering, terwijl er een waarschuwing was dat het door drukte langer kon duren

Top!!

Mooie plant..snel geleverd door vriendelijke bezorger..helemaal goed

Mooie sterke planten

Goed verpakt geleverd. Het zijn mooie struiken. Aardige bezorger

• Snelheid/Levertijd

Goeie en snelle levering met kwaliteits planten

Als goeie kwaliteits spullen gekregen! Is aan onze tuin te zien!

• Snelheid/Levertijd

Ik had mail gestuurd met vraag van hoe laat levering. En daarbij aangegeven dat ik pas na 1530 uur thuis kon zijn. Echter de volgende dag stond de levering om 08,30 uur voor de deur. Ik was nog net thuis. Dus goed afgelopen. Planten zijn in prima conditie.

• Snelheid/Levertijd

planten netjes verpakt en goed van kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Veel keus met goede prijzen en snelle levertijd!

- Ruim assortiment - Zeer snelle levertijd - Schappelijke prijzen van producten - Lage verzendkosten ondanks de eigen bezorgdienst - Niet thuis te hoeven zijn als de bestelling bezorgd wordt

prima !

mooie planten, netjes en voorzichtig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Nette en snelle levering, planten waren top!

Blij verrast met mijn bestelling. Alles zag er heel goed uit (vooral de wisteria kapitan Fuji XL), helemaal in bloei dus we kunnen er gelijk van genieten! Ik ga hier vaker bestellen

• Snelheid/Levertijd

Bestelling is goed en netjes verpakt en zoals aangegeven bij de bestelling, achter het huis neer gezet. Planten zien er keurig uit.

• Snelheid/Levertijd

De website was zeer overzichtelijk. Er is van iedere plant een uitgebreide beschrijving. Met een kleine week kwam na een aanmelding de levering binnen. Alles prima verpakt en de planten zien er gezond uit. Ik ben tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk te bestellen, ruime keuze, komen afspraken na en zelfs tips bij aflevering.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel