Snel

Snelle en nette levering. Duidelijke site. Een van de weinige webshops die zakken tuinaarde bezorgen tegen een prima bezorg prijs.

• Snelheid/Levertijd

Goede levering en hele mooie planten.

Snel en goed geleverd. Mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Een roos op stam besteld zag er goed uit en werd keurig na enkele dagen bezorgd

Duidelijk en volgens afspraak

Makkelijk online te bestellen, snelle levering en keurig verpakt. Planten zagen er fris uit.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, mooie sterke planten

Snel geleverd, mooie sterke planten. Alleen waren ze met geen mogelijkheid uit de plastic bakjes te krijgen. De klimroos heb ik zo per ongeluk stuk getrokken, hopelijk overleefd hij het nog...

Prima levering

Besteld en geleverd en ze zijn goed aan t groeien

• Snelheid/Levertijd

netjes en keurige afhandeling.

duidelijke site na de bestelling mailtje over de levering dat het een paar dagen kan duren en mogelijkheid om het voor de deur of elders te laten bezorgen. uiteindelijk melding welke dag ze bezorgen helaas niet een bepaald tijdsblok. Keurig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Ik ben heel tevreden met de bestelling en de levering.

De planten zijn mooi en groeien goed. Prima levering! Alles netjes gebracht

• Snelheid/Levertijd

Plantjes werden snel geleverd, in mooie beschermende verpakking.

Kwaliteit!

Al meerdere keren planten gekocht zowel in de fysieke als webwinkel en wat een mooie en goede planten. Echt kwaliteit! De bestellingen die via de eigen bezorgdienst geleverd worden komen onbeschadigd aan. Alles is goed verpakt waardoor de planten niet kunnen beschadigen. De medewerkers zijn erg vriendelijk en denken mee. Ik blijf hier planten kopen indien ik ze nodig heb.

Mooie kwaliteit planten

Ik heb een mooie kwaliteit planten gekregen. Ze waren heel netjes verpakt in een grote doos. Prima service!

• Snelheid/Levertijd

Snel én uitstekend verzorgt geleverd!

Keurig bedrijf, alles zeer netjes verpakt en snel geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit planten en goede service

Aangenaam verrast door de mooie kwaliteit Rhododendrons voor deze prijs Met zorg verpakt en geleverd door eigen de bezorgdienst

Dikke tien

Bestellen ging gemakkelijk , duidelijke website . Bestelling vlot geleverd en keurig Vlgs afspraak op de afgesproken plek geplaatst . Vast houden deze service , ga zo door , jullie hebben er een klant bij

uitstekend

een goede bedrijf . heb eerste keer planten besteld en planten was een goede conditie. ik zal aan iedereen adviseren gebruik te maken tuinplantenwinkel. ik zeer tevreden.

Positief

Goede eerste ervaring met de levering.

top

zeer tervreden

• Snelheid/Levertijd

Niets dan lof voor de geleverde planten

De wijze, waarop de planten geleverd werden. Bij de bestelling de duidelijkheid van artikelen en de info op welke dag de planten geleverd worden Dat de planten thuis bezorgd worden met vervoer van eigen bedrijf. Ook de manier, waarop de planten verpakt zijn en al een zekere uitstraling ,wat kwaliteit betreft hebben. Nu constateren, dat de planten, gezien kwaliteit goed zijn aangeslagen. Niets dan lof voor deze plantenwinkel. Heb inmiddels tuinplantenwinkel bij familie en kennissen aan bevolen

• Snelheid/Levertijd

Snelle, stipte service. Goed product.

Mijn bestelling was snel geleverd, goed verpakt, en goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed verpakt en een vriendelijke bezorger.

Perfect!

Makkelijk besteld en snelle foutloze bezorging van prachtige planten, gewoon top!

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke afspraken. En goed verzorgd.

Heb het besteld en vervolgens werd het snel bezorgd. Het waren goeie plantjes. De geraniums waren wat klein. Vandaar de 8

Snel geleverd, goede kwaliteit

Bijna nergens kon ik een specifieke plant aankomen maar hier gelukkig wel! De levering was snel en nauwkeurig, goed verpakt. De plantjes groeien als kool!

Vriendelijke bezorger

Goede site, vriendelijke bezorging. Kunnen ook neerzetten als je niet thuis bent.

• Snelheid/Levertijd

Heel klein plantje waarvan de helft van de takken was gebroken.

Was mijn eerste ervaring met planten online bestellen, helaas een teleurstelling... je ziet natuurlijk niet wat je besteld maar dit was wel een hele erge tegenvaller. Heel ielig struikje waarvan de helft van de takken was afgebroken! Dat kan ook door de bezorger gekomen zijn, maar toch. Hij is in de kliko beland en ik ben maar weer naar het tuincentrum gegaan.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel