Simpel en snel

Had binnen 2 dagen m'n leibeuken in huis En hoefde zelfs niet thuis te zijn voor de levering netje op de afgesproken plaats neergezet.

goede en snelle levering

Prima product

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten. Heel goed verpakt. Vriendelijke bezorger.

Mooie planten, goed verpakt en een snelle vriendelijke bezorging.

Snelle en goede levering

Snel en goed geleverd

• Snelheid/Levertijd

alles compleet in één keer geleverd

Alles wat ik besteld kwam in uitstekende staat binnen. Alles keurig verpakt en op tijd die we afgesproken hadden.

• Snelheid/Levertijd

Snel en netjes afgeleverd, prima!

Gebruikersvriendelijke site, snelle afhandeling en bezorging. De planten waren prima verpakt en doen het goed in de tuin.

Mooie planten

De planten werden netjes binnen 1 week na bestelling geleverd. Vooraf kreeg ik bericht wanneer ze geleverd zouden worden. Mooie goede planten, netjes verpakt in een doos.

Mooi product

Mooie fruitboompjes. Snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Kwalitatief erg mooie en goede planten

Inmiddels hier meerdere keren online bomen, struiken en planten besteld. Wederom van goede kwaliteit en netjes verpakt en geleverd. Super!

• Snelheid/Levertijd

Bodembedekkers besteld; zeer tevreden over de prijs-kwaliteit. Zeer netjes geleverd, aarde was nog vochtig. Ga hier absoluut nogmaals bestellen!

Heel tevreden klant

De planten waren heel goed ingepakt. Planten in heel goede staat. Ze hebben eigen vervoer dat scheelt ook wel heel veel voor de zorg van de plantjes. Ze antwoorden ook snel indien je vragen hebt, kortweg: heel tevreden klant, zou zo direct terug bestellen bij hun.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede producten en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Bestelling vlot en keurig verpakt afgeleverd!

Snelle levering en bestelde planten door bezorger op precies de juiste plek afgeleverd! Alleen moet ik nog afwachten of 4 van de 56 planten het wel redden!?

Nette aflevering

Planten werden netjes verpakt afgeleverd met eigen dienst. Aflevering volgens afspraak. Kwaliteit bestelling is goed, begint allemaal flink te groeien.

Dikke voldoende voor Tuinplantenwinkel

Voor de zoveelste keer een bestelling gedaan bij Tuinplantenwinkel; mooie planten, keurig verpakt en supervlot geleverd. Top!

• Snelheid/Levertijd

Goed, vlot en planten ok

Ok

• Snelheid/Levertijd

Planten zijn netjes afgeleverd dus super goed.

Erg tevreden over de levering. mooie planten en een goede bezorgdienst. Ook is het goed betaalbaar.

Prima planten en service

Prima kwaliteit planten, uitstekende (eigen) bezorgdienst, snelle levering en prima klantenservice.

• Snelheid/Levertijd

Correcte afhandeling van de bestelling

Goede planten, keurig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Simpel en makkelijk besteld, goed afgeleverd

Ik zocht een klein fruitboompje, dit was makkelijk te vinden via de site. De afhandeling daarna ook duidelijk en zoals afgesproken.

geweldig!

Wij zijn dik tevreden ! De planten waren keurig verpakt. Het voelde als een cadeautje. Kwaliteit top!

• Snelheid/Levertijd

Onze derde bestelling. Bezorging top. Goed verpakt . Mooie planten. Dus tevreden klant

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk online kwalitatief goede planten bestellen

Wederom zeer tevreden met de aankoop. Misschien is het mogelijk om als klant een bericht te ontvangen zodra planten - die ik aan mijn verlanglijst toegevoegd en tijdelijk uitverkocht zijn - weer leverbaar zijn?

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Gewoon goed!

Ik had nog niet eerder online tuinplanten besteld. Complimenten aan tuinplantenwinkel.nl! De plantjes werden goed verpakt en netjes bezorgd op het eerder aangegeven moment. De prijs is ook zeer goed! Enige verbeterpunt zou een meer specifieke levertijd zijn. Bv ochtend of middag ipv ergens op de dag. Ik ga zeker de volgende keer weer hier bestellen!

Topservice tegen topprijs

De planten werden op de afgesproken plaats bij afwezigheid neergezet. Ze waren zorgvuldig ingepakt en van goede kwaliteit.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel