Goede opvolging en levering van mooie planten

De levering volgde binnen de vermelde leveringstermijn doch rekening te houden met leveringvoorkeur omdat grotere planten niet zomaar terecht kunnen bij de buren. Prima planten die voldeden aan de verwachting.

goede kwaliteit met zorg

planten besteld die met zorg en binnen redelijke termijn geleverd werden. Goede kwaliteit! ze staan mooi in tuin en slaan goed aan. Verpakking met stro en daarbij uitleg waarom dat was: top. je ziet aan alles de zorg van deze leverancier en hart voor plant en kwaliteit. Erg blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Goede prestatie inclusief snelle en adequate probleemoplossing als er iets fout gaat.

Leveringen zijn allemaal correct verlopen. Heb 1x beroep gedaan op groeigarantie en ook in dit geval werd er adequaat en zonder gezeur herleverd.

Goede en snelle service

De planten waren zorgvuldig verpakt en hadden mooie vochtige grond. Ze konden meteen geplant worden. De eigen bezorgservice was top!

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit van de planten zeer goed

Snel geleverd fijn bedrijf

Snel besteld op de site. Degelijk verpakt en op tijd geleverd. Top

Prima service bezorging

De planten werden binnen de afgesproken tijd bezorg. De planten zien er prima uit.

• Snelheid/Levertijd

Alles netjes verpakt en snel geleverd

Plantjes waren netjes verpakt en goed vochtig. Precies geleverd op de aangegeven dag. Inmiddels staan ze al weer een tijdje in de grond, hopelijk gaan ze lekker groeien en bloeien.

Prima verzorgd.

Niets op aan te merken. Alles keurig verzorgd en verpakt, Vriendelijke chauffeur .GROTE KLASSE

Goede producten, netjes geleverd

Alle verschillende planten zijn goed

Zeer tevreden.

De bestelde planten werden in prima staat en in een heel geschikte verpakking keurig afgeleverd. Wel vind ik de verzendkosten aan de hoge kant.

• Snelheid/Levertijd

uitstekende levering en prima kwaliteit planten

De bestelling was makkelijk. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de levering en we hebben een prima kwaliteit planten ontvangen. Helemaal top!

Snelle levering goede kwaliteit

Mooie volle plantjes en het formaat was zoals beloofd.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende ervaring voor herhaling vatbaar

Prima planten van een goede prijs-kwaliteit verhouding

• Snelheid/Levertijd

Top bedrijf aan te bevelen

Redelijk

Mooie lavendel, maar jammer genoeg 4 planten van de 12 die slap hingen en het niet hebben gehaald.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en goede levering van kwaliteit planten

Op de website kan ik makkelijk vinden wat voor plant het meest geschikt is voor welk deel in onze tuin Na een aantal dagen wordt mijn bestelling keurig goed verpakt afgeleverd. De planten groeien goed

• Snelheid/Levertijd

Goede service en netjes thuisbezorgd

Ik heb een hele goede ervaring met tuinplantenwinkel en de levering van de bestelde spullen

Zeer goed!

Hele goede service. De planten zijn goed verpakt en snel geleverd, met een eigen vervoersdienst. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede keus, mooie planten. Verder kon ik meteen potgrond erbij bestellen.

Goede laurier geleverd!

Wij hadden 20 stuks laurier besteld. Erg mooie planten geleverd gekregen. Uiterst behulpzame en nette chauffeur die kwam leveren!

• Snelheid/Levertijd

prima prijs en kwaliteitsverhouding, perfecte bezorging

kwaliteit van de planten en bomen is zeer goed en prijs valt reuze mee. ook de bezorging door eigen bedrijf is perfect, prima verpakt. Ons bedrijf om veel vaker te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goede prijs. Ook afhandeling nadat er iets niet helemaal klopte is zeer correct.

• Snelheid/Levertijd

snelle levering en uitstekende kwaliteit

Zeer tevreden met de ontvangen artikelen. Alles ziet er prima uit, is goed en stevig verpakt. Alles is inmiddels geplant en (wellicht mede dankzij het slechte weer) goed aangeslagen!

Snel geleverd!

Snel en prettig!