Van bestelling, tot levering, super gegaan. De plantjes zien er fris en goed uit. Voor herhaling vatbaar.

• Snelheid/Levertijd

Superfijne communicatie en goede service en afspraak = afspraak!

Ik had na 2 bestellingen die ook prima verliepen, 4 plantjes die niet aansloegen. Hier kreeg ik na foto’s en overleg gewoon nieuwe voor geleverd , echt top!

• Snelheid/Levertijd

echt zeer goede kwaliteit en levering

al meerdere jaren besteld en iedere keer blij met de levering

Planten goed

Ik vind het lastig dat ik niet kan kiezen wanneer er geleverd word. Houd daar niet echt van en zal daarom geen grote bestelling plaatsen

• Snelheid/Levertijd

Echt goede kwaliteit, lage prijs en snel bezorgd

Veel op voorraad tegen aantrekkelijke prijs. Voor p9 potjes al stevige plantjes! Echt prima kwaliteit. Ook keurig en snel bezorgd met wiegen bezorgservice. Koop hier zeker weer.

Top prijs , top levering

Top levering en perfecte kwaliteit planten

• Snelheid/Levertijd

Prima website om te bestellen en bezorging is ook goed geregeld

Zie ook bovenstaande zin. Misschien een klein minpuntje. Ik kon niet alle planten die ik wilde hebben bestellen, toch veel uitverkocht. Wellicht toch eerder bestellen. Ook de planten en de fruitbomen zagen er prima uit

Positief met een kanttekening

Nette beplanting, mooi in de bloei. Wel waren de appel en peren boompjes bijna niet geworteld. De levering was moeilijk in te plannen, logisch dat er een levertijd is alleen op de dag zelf had ik wel een tijdslot verwacht nu was het alleen een dag. Lastig om thuis te zijn op de leverdatum

• Snelheid/Levertijd

Mooie, frisse plantjes en met zorg verpakt in ruime dozen.

Een aantal vaste planten besteld. De plantjes zagen er fris en groen uit. Zij deden het na het planten in de volle grond uitstekend! De bezorging van de planten is keurig aan de deur afgeleverd in grote dozen en verpakt in plastic, tegen uitdrogen. Prima!

Got what I ordered

Good service from personal who also speak English.

goede aarde

Potgrond en tuinaarde, goede kwaliteit, snelle levering. Planten heb ik hier (nog) niet besteld, dus daar kan ik niet over oordelen.

• Snelheid/Levertijd

Voor de tweede maal correcte afhandeling van de bestelling.

Alle bestelde planten en struiken zijn goed. In totaal 17 stuks. Alles is aangegaan, evenals de eerder bestelde appelboompjes. Deze staan nu vol in bloei.

• Snelheid/Levertijd

Keurig verpakt en vlot verzonden

Alles was keurig verpakt. Planten zagen er goed uit! Chauffeur behulpzaam en vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Veel keuze en planten waren goed verpakt

Het assortiment is breed, hoewel er ook veel uitverkocht was. Maar begrijpelijk in coronatijd. Goede ervaring met verzending. Alles was zorgvuldig verpakt.

Nette site / Correcte afhandeling / Snelle en nette levering

Voor mij de eerste keer planten besteld online en laten bezorgen. Was wel benieuwd hoe de planten zouden aankomen. Ik was positief verrast over de Snelle en nette aflevering. Ook de complimenten voor de bezorgers, aardige medewerkers.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en goede levering en kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit planten

• Snelheid/Levertijd

Dik tevreden met deze aankoop

Enkele bomen en struiken besteld met toebehoren. Alles zag er prima uit. De levering ging ook snel. De website was ook erg duidelijk.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plant. Netjes bezorgd door eigen bezorgdienst. Zal er zeker nog wel meer bestellen. Echte aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Zorgvuldige levering van een goede kwaliteit plant

Ik ben helemaal geen internet-besteller, Maar ik heb een erg positieve ervaring opgedaan met dit bedrijf: zorgvuldige en snelle verzending van een goede kwaliteit plant. Zeker aan te bevelen

Meer dan geweldig

Er was een super aardige medewerkster die ik denk wel 3/4 uur tyd nam om mij veel uitleg te geven over bomen en planten En plantadvies in mijn tuin Hierdoor heb ik nu een hele mooie nieuwe voortuin Juist door haar hulp Mijn zonen hebben de tuin aangelegd En dat lukte ook juist omdat de adviezen zooo goed en compleet waren Nogmaals heel veel dank. De bezorger kwam keurig op tyd en alles werd op mijn aangewezen plek neergezet

Snelle levering; netjes verpakt

Tweede keer besteld en ziet er allemaal goed uit; alleen jammer dat sommige planten niet voorradig waren....

Voor herhaling vatbaar

Prima verpakt. Planten zien er goed uit.Planten waren nog prima vochtig. Alleraardigste bezorger. Bezorger heeft alles netjes tot in de garage bezorgd. Corona proof!!!

Positief

Snelle levering ondanks de drukte en goede kwaliteit planten

Prachtige planten.

Prettige website, makkelijk bestellen en goed verpakte planten geleverd. Alle lof voor tuinplantenwinkel!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en heel verzorgt verpakt.

Heel vlotte afhandeling, snelle levering en alles mooi en zorgvuldig verpakt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel