Goede planten, snel geleverd

2 witte brem en 2 callicarpa's besteld. Netjes bezorgd in passende doos. Goed gewortelde struikjes.

• Snelheid/Levertijd

Snel, niet duur en de plantjes waren met zorg verpakt.

Wat een ontdekking! Vanwege de slechte service bij een groot tuincentrum hier terecht gekomen en ik kan het iedereen aanbevelen. Snelle service en veel respect voir de plantjes. Ze waren erg zorgvuldig ingepakt.

Snelle levering en kwaliteitsproducten

Had vier zuilboompjes besteld en ze waren perfect verpakt en goed van kwaliteit . Beter dan mijn eerste aankoop die zielige plantjes hadden afgeleverd . Ik bestel terug .

Briljant

De planten zijn in goede staat. Zal opnieuw kopen.

• Snelheid/Levertijd

Planten snel geleverd en in prima conditie

Planten snel geleverd en in prima conditie.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede en correcte service

Snelle goede service

2 struiken besteld en deze werden 3 dagen later al bezorgd. Vriendelijke bezorger en de struiken zagen er al prachtig en sterk uit

alles prima verzorgt

Snel geleverd , mooie kwaliteit was allemaal goed verzorgt

• Snelheid/Levertijd

Goed geprijsd en de bezorging was uitmuntend. Vaker online planten gekocht maar nog nooit een plant met zoveel zorg thuis gekregen. Echt perfect! En hij groeit als een malle! Helemaal blij. Nooit meer elders bestellen, gewoon hier

Waar voor je geld

Duidelijke site en bestelmogelijkheden. Prima, snelle levering. Tevreden met mijn witte potentilla die het bij ons naar zijn zin lijkt te hebben.

Top webwinkel

Plantjes heel goed verpakt en mooi toegekomen. Aanrader qua prijs en kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuzes in bloeiende planten grassen of groenblijvende. Mooie stevige plantjes die bijna altijd direct aanslaan. Snelle levering. Alleen jammer is dat veel bloeiende planten heel snel uitverkocht zijn. Dacht er dit jaar bijtijds bij te zijn maar helaas.

Heel mooie planten

De planten waren heel mooi. En zeer goed verpakt voor de bezorging. Heel tevreden

• Snelheid/Levertijd

De bestelde planten netjes en snel geleverd. Planten zijn van top kwaliteit.

Niets op aan te merken

Prachtige planten, zorgvuldig verpakt en vervoerd. Helemaal happy mee!

Goeie prijs, perfect afgeleverd

Waar het bij andere tuinwinkels die aan huis leveren mankeert, nl. de verpakking, viel er hier niets op aan te merken.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekend verpakt. Goede kwaliteit!

Gekozen vanwege het uitgebreide assortiment. Enigszins angstig in welke staat de planten zouden aankomen. Die angst bleek ongegrond. De planten waren zeer zorgvuldig verpakt en in perfecte staat. Blij!

Snelle levering, mooie planten

Planten werden snel geleverd. Ze staan pas een paar dagen in de grond maar het lijken stevige planten met goede wortels. Met name de roos is echt al een flinke plant.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en super team

Had verkeerde kleur besteld en Sander heeft me er goed mee geholpen top top goede kwaliteit en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Super! Kwaliteit top, prima verpakt en geleverd.

De planten waren snel geleverd en super verpakt. Ze zagen we allemaal heel goed/verzorgd uit.

• Snelheid/Levertijd

Door eigen schuld (bevriezing) toch een tegemoetkoming van tuinplantenwinkel ontvangen. Zeer netjes, snel en naar tevreden opgelost!

Goede,snelle,verzorgde levering

• Snelheid/Levertijd

Prima maar niet netjes afgeleverd

De planten stonden gewoon voor de deur niet zo netjes

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke site, snel geleverde planten

Twee van de geraniums zijn erg zielige planten met 1 blaadje eraan. De andere 2 zijn groter. Vind het twijfelachtig of deze twee kleinere gaan overleven. De sering is niet zoals afgebeeld, voor ons prima maar had een andere verwachting.

• Snelheid/Levertijd

Stipte levering en prima bomen

2 bomen in kuip geleverd. Netjes verpakt in hanteerbare kuip. Konden direct de grond in en groeien nu al. Prima!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel