Goede service en goede prijzen!

Prima in orde

Goede tuinplantjes en goede service.

• Snelheid/Levertijd

De bestelling is vlot en goed verlopen. De bezorgde planten zijn onbeschadigd aangekomen en zagen er gezond uit. Prijsverhouding en de kwaliteit is goed. Minpuntje is de vele plastic verpakking die om de rozen zaten. Daar zijn mileuvriendelijke alternatieven voor.

• Snelheid/Levertijd

Bestelde plantjes snel en netjes afgeleverd in een doos

Ik had maandag mijn nieuwe platjes besteld met behulp van de duidelijke website en donderdagmorgen om 8.00 uur kwam de koerier al de planten brengen in en grote doos. Ik heb deze dezelfde avond in de tuin gezet en de plantjes bleken van goede kwaliteit en slaan allemaal aan. Kortom: een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

De planten waren heel netjes en zorgvuldig verpakt. Zagen er allemaal goed uit. We hebben alles geplant en het groeit allemaal heel goed. Bezorging was ook heel goed. We zullen zeker vaker gaan bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Snel, kwaliteit en ruime keuze

Het assortiment is zeer ruim, en van de prijzen valt absoluut niets te zeggen. De levering was heel snel en netjes. Toen ik per mail een vraag had aan de klantenservice, werd er binnen een halfuur gereageerd. En het was nog zondag ook :) Kortom, erg goede ervaring, ik ga hier vaker naar toe!

Goede kwaliteit / prijs verhouding

Mooie kwaliteit planten, groot assortiment en snelle en keurige bezorging.

Snelle en verzorgde levering

Planten zijn mooi ingepakt en vlot afgelevetd. Jammer dat bij de vinca major de lange takjes afgeknipt zijn, daardoor bedekken ze minder bodem

• Snelheid/Levertijd

Keurige aflevering en top kwaliteit

Ik ben altijd weer onder de indruk van de nette manier waarop plantjes worden aangeleverd. De prijs/kwaliteit is top

Prima ervaring.

Goede kwaliteit planten tegen een zeer concurrerende prijs. Netjes verpakt en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Ik werd ontzettend blij van jullie levering! Snel, kostenloos, keurig degelijk verpakt, prachtige plantjes en zelfs een advies van de bezorger. Jullie hebben hart voor jullie producten! Top!!

Perfect!

Snel geleverd, goed verpakt geleverd en een mooie kwaliteit! Wij zijn zeer tevreden!

Prima planten en service

Uitstekende planten en goede levering. Ook snel. Zeker een aanrader.

prachtig

alles is perfeckt aangekomen en mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Top bedrijf met super kwaliteit planten.

Nu meerdere malen besteld. Altijd netjes geleverd. Behulpzame bezorgers. Netjes verpakt. Mooi vochtig en niet uitgedroogd. Planten zijn van hoge kwaliteit. Alleen maar pluspunten voor dit bedrijf.

• Snelheid/Levertijd

prima planten en snelle correcte levering

prima bedrijf, goede planten en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging, goed verpakt, niet helemaal tevreden over de planten

Geleverde kersenboompjes waren zonder bloesem dus iig geen kersen dit jaar. Perenboompjes wel met bloesem, hopelijk daarvan enige vruchten dit jaar.

• Snelheid/Levertijd

Levering was snel en volgens afspraak. Prima kwaliteit planten.

bovenverwachting

meer dan 100 planten gekocht allemaal prima geworteld en snel geleverd ondanks afstand

Niet comleet

Ik had een donderglas besteld maar de haak waar het glas aan hangt er niet bij. Na veel emails een haak maar nee de doos was leeg dus weer veel e mails verder toch de goede gekregen

Goede kwaliteit planten

Heb al paar keer vaste planten besteld altijd een dikke 10

• Snelheid/Levertijd

Fruitboompjes zagen er goed en fris uit. Waren stevig en goed ingepakt. De bezorging door het eigen bedrijf was super.

Boven verwachting

De keuze via internet kon prima gemaakt worden met de plantennamen die ik nog heb van mijn oorspronkelijke tuinontwerp. Niet alles was in voorraad maar het meeste wel en dat was ook op de website te zien. Bezorgkosten werden niet aangerekend. Betaling en bevestiging gingen prima. Melding van levering was ook prima en op de dag van levering stond de besteldienst om 9 uur voor de deur met de bestelling keurig ingepakt in ruime dozen. Een paar plantjes lijken niet aan te slaan, maar dat kan altijd gebeuren.

Zo gevraagd,zo gedaan

Toch jammer dat er niet meer geleverd wordt in belgisch Luxemburg

• Snelheid/Levertijd

Vlotte en betrouwbare service! Doen wat ze beloven. Planten van goede kwaliteit! Verzorgde levering! Een aanrader voor wie van tuinieren houdt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel