Goed en snel

Bijzonder korte levertijd. Struiken zijn gezond en goed gekweekt

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke site, snelle levering, frisse planten

• Snelheid/Levertijd

Prachtige roos en met veel zorg verpakt

Fraaie keus uit kwalitatief hoogstaande bloemen en planten

Excellente service

Mooie sterke plantjes, netjes binnen een paar dagen aan huis geleverd, in alle vroegte wellicht, want ik aangenaam verrast om ze aan te treffen op het aangegeven plaatsje, toen ik 's morgens het gordijn opentrok! Mijn Bijenweelde roosjes hebben het helemaal naar hun zin ondertussen!!

• Snelheid/Levertijd

Goede service en goed spul

• Snelheid/Levertijd

dit is me op deze manier goed bevallen

bestellen en leveren is prima zo. Bij het item achteraf betallen zou ik bij vermelden dat bij een groot bedrag de site niet meteen toestemming geeft. dit was mij onbekend.

Top !!!!

Geweldig !! Netjes geleverd en mooie producten. Heel tevreden!!!!!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, op tijd en zorgvuldig geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en prima levering.

Planten komen goed aan. Zijn gezond en slaan goed aan. Het aangeboden assortiment is ruim. Nadeel is dat veel planten in het assortiment niet leverbaar zijn. Maar ik begrijp dat er problemen zijn met leveringen vanaf de kwekers.

• Snelheid/Levertijd

Goede service planten zijn ok en verzenden is zeer goed gegaan

Goede afspraken en duidelijk nagekomen goede bezorgdienst

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Mooie planten voor een goede prijs.

Ruime keuze, snel geleverd, zeer goed verpakt (niets gesneuveld). Mooie planten, redelijk formaat, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik zal zeker nog eens bestellen!

Excellent bedrijf

Goede website, snelle en goed verpakte levering van kwaliteitsproducten. Inmiddels twee excellente ervaringen!

• Snelheid/Levertijd

Vlotte, correcte levering. Keurig verpakt. Een mooie gezonde plant.

Alles geleverd naar wens

De kwaliteit van de planten is zeer goed en deze werden verzorgd en degelijk verpakt opgestuurd op afgesproken tijd en plaats

Goede snelle service

Mooie bomen en planten. Netjes thuis bezorgd

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit en niet prijzig!

Héél tevreden!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Goede communicatie rondom levering

Goede communicatie over levering. Planten en boompjes kwamen goed verpakt aan. Plantjes blijken erg in trek bij de slakken helaas!

• Snelheid/Levertijd

Levering van goed uitziende en verzorgde planten!

Wij waren zeer tevreden over onze bestelling! Planten zagen er goed en verzorgd uit, incl. goede verpakking. Jammer dat bij het bestellen minder keus was omdat vele producten niet (meer) op voorraad waren. Kwalijk dat u geen tijdstip van bezorgen aangeeft en mensen zodoende gedwongen worden om de hele dag thuis te zijn. Dat kan voor de toekomst beter lijkt ons!

Uitstekend!

Snelle levering van mooie producten!

• Snelheid/Levertijd

Supergoede service. Alles volgens afspraak.

Ik bestelde een boompje, Cornus Kausa van ca 2 m, bij de Tuinplantenwinkel.nl. Alles verliep zeer vlot en enkele dagen later werd de boom netjes aan huis (in België) afgeleverd met steunpaal. Een mooie plant en goede service.

Mooie planten

Keurige planten ontvangen, snelle service en nog iets extra’s aan mijn bestelling toe kunnen voegen.

• Snelheid/Levertijd

Ben heel tevreden klant hoor. Ook het thuis brengen van bomen en planten door eigen bezorgdienst is uitstekend en vriendelijk. Een ding is jammer dat er diverse bomen en planten tijdelijk niet leverbaar zijn ,begrijp het wel

• Snelheid/Levertijd

de planten werden keurig netje thuisbezorgt en voldoen aan de verachtingen

Ondanks de waarschuwing van een langere levertijd in verband met de drukte werden de planten binnen een week bezorgd. Zorgvuldig ingepakt en van goede kwaliteit. Zeer tevreden

Helemaal TOP

boompje is mooi en goed verpakt geleverd, nu maar hopen dat hij t goed blijft doen. De Gieser-Wildeman was bijna nergens verkrijgbaar maar zij leveren hem gewoon :)

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel