Mooie planten, netjes geleverd

Netjes in dozen aangeleverd. Planten zien er mooi en verzorgd uit. Dikke pluim.

Perfecte levering

Zeer mooie plant voor normale prijs geleverd

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering keurig verpakt en top kwaliteit planten

uitstekend

snel geleverd, goed verpakt, en planten in een uitstekende staat.

uitstekend, snelle levering

Snelle levering, goede planten Kortom, zeer tevreden

Excellent

Top kwaliteit planten, mooi assortiment en supersnelle levering door eigen verzender. Super geregeld

• Snelheid/Levertijd

Goeie en snelle service En kwaliteit

X

• Snelheid/Levertijd

groot aanbod en snelle levering

goede website met groot aanbod en snelle levering in degelijke verpakking

Prima levering

Op alle gebieden was het goed geregeld.

• Snelheid/Levertijd

Prima service en snelle levering

Goede service. Vorig jaar planten besteld en enkele hebben het niet overleefd. Bij een nieuwe bestelling aangegeven dat enkele planten, van de vorige bestelling, het niet overleefd hebben en deze werden meteen vervangen. Het leveren van de planten kan in overleg en worden netjes thuis afgeleverd. Complimenten voor dit tuinplantenwinkel.nl

Goede service en producten

De bestelde producten waren zoals verwacht. Daarnaast is alles netjes en op tijd afgeleverd :)

Steeds goede ervaring

Ik heb al veel goede ervaring met deze webshop. De levering is altijd met zorg en liefde voor de planten. De chauffeur is heel vriendelijk en behulpzaam. De geleverde planthoogte is ook vaak groter dan beschreven dus zeker een mooie extra service om het vertrouwen te belonen.

• Snelheid/Levertijd

Heel correcte afhandeling en levering

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, vriendelijk personeel, hoge kwaliteit en snel!

Prachtige planten

We kregen de mooie planten in zeer goede staat thuisbezorgd. Er staan na een week al een aantal in bloei. We komen graag terug.

• Snelheid/Levertijd

Netjes geleverd goed met ons meegedacht wat mogelijk is en haalbaar voor hun Plantjes zijn heel stevig en mooi .

• Snelheid/Levertijd

Perfecte communicatie, levering en kwaliteit

Voor het eerst bij Tuinplantenwinkel.nl besteld. Hele mooie bomen en struiken voor een behoorlijk bedrag gekocht, dus was wel even spannend. Maar alles is super. Er was 1 paal te weinig geleverd en hup die brachten ze gelijk de volgende dag na. Heel tevreden.

• Snelheid/Levertijd

goed verzorgd, goed afgeleverd, mooie planten

Ik was zeer blij met de levering van de door mij bestelde planten. Die waren verzorgd ingepakt en van zeer goede kwaliteit. Goede prijs en prima bezorgtijd.

Uitstekend service

Vriendelijk, snel antwoord op vragen, goed advies. Levering is snel en op tijd.

Uitstekend bedrijf.

Twee leibomen besteld snel afgeleverd en van goede kwaliteit. Dit bedrijf is een aanrader en eigen bezorgdienst.

Prima bedrijf.

Mooie plant, snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Schitterende planten, schitterende levering en een voorbeeld boot e-commerce

Ik kocht recent bij hen enkele rhododendrons. De rhodo’s zijn echt heel mooie gezonde planten en ik kreeg ze na twee werkdagen aan m’n voordeur geleverd met een leuk kaartje. Ik ben echt heel tevreden met de service. Hoewel ik eerst liever geen planten online kocht moet ik toegeven dat ik aangenaam verrast ben. Ze zijn dan ook m’n go-to guys geworden voor de aankoop van planten.

Alles goed geregeld

Alleen maar positief