top

Mooie planten, goede levering,

• Snelheid/Levertijd

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd deze snel geleverd. De plantjes waren alleen een stuk kleiner dan ik had verwacht, want nauwelijks zichtbaar in de tuin, maar groeien moeten ze dan hier maar doen.

Goede en snelle levering

De bestelde planten waren van goede kwaliteiten vlot geleverd.

Heel tevreden!

Planten waren heel keurig verpakt, veilig en tot voor de deur geleverd! Alle planten van goede qualiteit!

Perfect geleverd

3 Turfbaaltjes perfect geleverd zoals afgesproken. Was helaas niet thuis maar werd in de voortuin gelegd top en nog bedankt

• Snelheid/Levertijd

Snelle en goede service en kwaliteits planten.

Met zorg wordt er naar de planten omgekeken en dat zie je, ook bij transport.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snelle levering

6 Leilindes classic in prima conditie geleverd. De stam goed beschermd in karton. Met zorgvuldigheid ruim binnen de 10 dagen geleverd. Vriendelijke bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Eerste bestelling en zal zeker niet de laatste zijn

Mooie planten zeer zorgvuldig ingepakt en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goede service!

• Snelheid/Levertijd

Ruim aanbod, snelle bezorging en zeer aardige bezorger.

Perfecte service

Mooie keuze aan planten online. Gratis levering naar België (Vlaams Brabant). Snel antwoord op vragen via mail. Vriendelijke bezorger. Top!

Perfecte plant ,dik ok

Plant in perfecte conditie,geleverd zonder schade en zelfs groter dan de bestelmaat.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooie kwaliteit struiken

De bestelling kwam ruim binnen de 10 dagen en werd letterlijk tot aan de voordeur geleverd. Bij sommige andere webwinkels is de kwaliteit van de planten/struiken nog al eens matig. Maar die van Tuinplantenwinkel.nl waren van een hoge kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige, gezonde planten en de levering is zeer snel. Ik koop vaker hier rn ik ben super tevreden.

vlotte levering,prima verpakt ,mooie planten

prima webwikel

Prachtige planten, zorgvuldig afgeleverd

De zorgvuldigheid waarmee de planten en overige spullen worden afgeleverd is geweldig. De planten doen het prima, zowel sierplanten als fruit (bomen en struiken). Wat een heerlijke plantenwinkel! Heel erg verzorgd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle vriendelijke levering van goede plantjes.

Na 3 dagen bestellen werden we reeds geleverd ! Snel en heel vriendelijke persoon die de levering bracht. Mooi en praktisch ingepakt in dozen. Alles werd door leverancier mooi in de tuin gebracht. Bedankt !!! En doe vooral zo verder ! Groetjes

• Snelheid/Levertijd

mijn beoordeling is zeer goed

In vergelijking met andere leveranciers snel. prima website met goede info. kwaliteit planten uitstekend erg goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit, prijs en service correct. Wat wil je nog meer?

Alleen maar goed

Teleurgesteld

Mijn buurvrouw zag dat de doos uit de auto viel. Daardoor waren een aantal planten stuk. Ik vind dit jammer.

Prettig

Site heeft voldoende info om zelf een plantenontwerp te maken. Levering is ook top.

Fantastisch service en topplanten

Precies wat ik had verwacht door de goede omschrijving op de site. Mooie planten en netjes bezorgd. Chauffeur vroeg ook nog of ik informatie wou of nog vragen had. Binnenkort plaats ik weer een bestelling , van planten kan je nooit genoeg hebben.

• Snelheid/Levertijd

Geweldig: snel en keurig geleverd, prachtige planten

Zal het iedereen aanbevelen.

Goede kwaliteit ,netjes bezorgd

Prima kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Fijne plantjes en zorgvuldige levering

Blij met de snelle zorgvuldige levering

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel