Bestelde artikel is op het afgesproken tijdstip netjes verpakt afgeleverd?

Heb er een goede ervaring aan over gehouden en zal mijn volgende bestelling waarschijnlijk ook bij tuinplantenwinkel doen.

Groeizaam.

Al vaker planten besteld bij Tuinplantenwinkel. Elke keer mooie planten die goed aanslaan en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

sneller dan snel en alles mooi verzorgd

snel en perfect!

Veel beter dan verwacht

1 x eerder ergens online planten besteld, dat viel erg tegen, maar toen ik deze plantjes binnen kreeg deed ik een sprongetje van blijdschap. Wat een prachtige volle planten! Inmiddels staan ze ruim een week in de tuin en zie dat ze al verder gaan uitlopen. TOP

• Snelheid/Levertijd

Netjes bezorgd! Vriendelijke bezorger! Scherpe prijs.

Goede kwaliteit

Voor de 2de x besteld bij tuinplantenwinkel. Even goed als de eerste x!

• Snelheid/Levertijd

De ideale winkel om planten te bestellen.

De bestelde planten zijn mooi van kwaliteit, goed verpakt en beantwoorden aan wat je besteld hebt. De website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De levering gaat snel en is steeds in orde. Een winkel om terug te gaan.

Heel netjes afgeleverd

Netjes op tijd bezorgd en een hele mooie plant.

top planten, goede levering

Na de goede eerste ervaring van vorig jaar. De planten van vorig zijn allemaal goed gegroeid. Ook dit jaar heb ik een aanvulling voor in de tuin besteld bij de tuinplantenwinkel. De planten die ik had besteld zijn allemaal in top conditie aangekomen en goed verpakt. De planten zijn op de dag en tijd gekomen als aangegeven in de e-mails. De planten staan sinds 10 dagen in de tuin en staan er goed bij. Zeer tevreden over de planten, de service en nazorg.

• Snelheid/Levertijd

Gewoon goed en toch snel.

Het werdt hier gewoon perfect geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden over de aankopen tot dusver.

Zeer ruim assortiment , goede kwaliteit. Zorgvuldig verpakt en verzonden.

• Snelheid/Levertijd

Super bezorging! super planten!

Ik ben heel tevreden over de tuinplantenwinkel.nl. Er is een grote keuze aan zeer voordelige planten. Mijn twijfel,of online bestelde planten van goede kwaliteit zijn/ goed aankomen, is bij deze shop helemaal weg. De planten waren met zorg verpakt en door het bedrijf zelf bezorgd! Heel persoonlijk! De kwaliteit was werkelijk heel goed! De planten zijn goed aangeslagen. Heel blij met deze winkel: aanrader!

Top webshop

Ruime keuze aan tuinplanten. Goede prijzen. Nette en snelle levering. Goede communicatie. Nette en snelle afhandeling klacht.

Altijd alles top!

Ik heb nu al een paar keer bij deze webshop besteld. Elke levering is altijd top verzorgd: goed ingepakt, gecontroleerd, op tijd afgeleverd en het zijn altijd mooie planten - bij andere webshops krijg je vaak ook wat plantjes die je zelf niet had gekozen in een tuincentrum.

Super! Heel erg tevreden

Kan niks anders zeggen dan mijn complimenten! Mooi planten super kwaliteit netjes bezorgd!

Goede kwaliteit planten

Goede website, eenvoudig bestellen, goede kwaliteit planten voor een goede prijs. Bezorger op aangegeven tijdstip aanwezig, maar hij mag volgende keer wel wat minder chagrijnig kijken, en in ieder geval iets terugzeggen als ik 'bedankt en tot ziens' zeg. Jesus, wat een norse man.....

Alles in orde.

Bestellen ging makkelijk, communicatie was goed, de boom werd vrij snel bezorgd en was prima in orde. We verheugen ons op bloemetjes en blaadjes en vogeltjes.

• Snelheid/Levertijd

goede prijs kwaliteit en snelheid

120 planten Salie gekocht goede prijs kwaliteit en snelheid

• Snelheid/Levertijd

Levering en kwaliteit als verwacht.

Ondanks de verrassing dat er zelfs op Koningsdag geleverd, zijn de planten van goede kwaliteit, de zending op tijd en de chauffeur een ambassadeur voor het bedrijf.

verrassend !

De planten kwamen in zeer goede staat naar mij toe.

Mooie planten snel geleverd

De planten worden in een doos voor de deur gezet, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De planten zijn mooi en sterk!

• Snelheid/Levertijd

Prachtige bomen en goed service

De bomen zijn heel stevig en mooi. Het was voor de bezorger zwaar werk om ze achterom in onze achtertuin neer te zetten. Bedankt voor de goede en vriendelijke service.

Planten keurig thuisbezorg

Planten zijn keurig verpakt thuis bezorg.

Mooie planten!

• Snelheid/Levertijd

Keurig op tijd en mooi verpakt geleverd !

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel