Jammer dat er al een hoop uitverkocht is, anders had ik veel meer besteld. Goede kwaliteit planten, goed ingepakt en fijn dat het met een eigen vervoersdienst wordt afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging en met aandacht voor de planten. Niet zoals postnl dichtgeplakt en zonder water!

• Snelheid/Levertijd

Netjes en keurig verpakt geleverd

Planten zijn goedkoper maar ook wel een stuk kleiner. Maar natuurlijk groeien vanzelf groter

• Snelheid/Levertijd

Bestelling keurig verwerkt en netjes afgeleverd

Zie hierboven Alles was perfect geregeld dus onze volgende besyelli g zal ook bij tuinplantenwinkel zijn.

• Snelheid/Levertijd

Goed verzorgd aangeleverd en mooie sterke planten

Goed verzorgd aangeleverd en mooie sterke planten.

Snellelevering! Mooie plantjes

De plantjes kwamen eerder dan de aangegeven levertijd. Netjes ingepakt en geleverd. We zijn nu een paar weken verder en de plantjes doen het goed in de tuin.

Keurige levering

Plantjes goed verpakt, snel geleverd! Blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Heel tevreden met onze aankopen

Plantjes werden al om 9.00 uur, door een vriendelijke bezorger gebracht, keurig per potje in grote ruime doos. Alle plantjes zijn goed opgekomen, zagen er ook fris uit bij uitpakken.

Top ervaring

Als was ok mooie planten en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Zelfs op Koningsdag werden mijn planten bezorgd en de kwaliteit en grootte zijn tot nu toe erg goed.

• Snelheid/Levertijd

Op tijd geleverd en goede kwaliteit, super!

Mijn bestelling is netjes afgehandeld en op tijd geleverd. Alle plantjes die ik besteld had en de bemeste tuinaarde werden in goede staat bezorgd. Eerder heb ik ook een bestelling gedaan bij Tuinplantenwinkel en ook toen was alles in orde. Ik ben zeer tevreden, super!

• Snelheid/Levertijd

Hier is de klant echt koning

Klantvriendelijk, superservice, vriendelijk, snel

Super sevice

Meermaals besteld en alles komt netjes aan met de chauffeur

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit was hoog en goed ingepakt.

• Snelheid/Levertijd

Zoals altijd netjes geleverd.

Bij deze winkel blijf ik terugkomen. Planten zijn mooi en worden netjes verpakt geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Prima webshop, vakkundig geholpen en vriendelijke bezorging.

Na een aantal mailtjes en vragen zijn we vakkundig geholpen. Vorig jaar en ook dit jaar. Prachtige bomen en planten! En een super vriendelijke bezorging. Ik heb geen groene vingers maar heb we de winkel gevonden die zelfs mij kan helpen!

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke bestelling via de website en goede communicatie mbt de aflevering. De planten waren goed verpakt en zagen er prima uit!

Levering bovem verwachting

De levering was snel en de plant was groter dan ik verwacht had. Dat betekende dat ik meteen kon genieten van de nieuwe plant in mijn tuin.

snel geleverde goede produkten

Gwelig

Goed verzorgt en mooie planten vriendelijke chaffeur

Geweldige service en bezorging

Voor het eerst wat besteld en ik ben uitermate tevreden. Zeer goede bezorging en nog snel ook.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte service en goede producten

Website heeft goede informatie. Afhandeling was snel. Helaas was één product niet leverbaar, hierover is direct telefonisch contact opgenomen, met aanbod van alternatief.

Zeer goed!

De planten die ik ontvangen heb waren zeer goed. Helaas waren er ook veel niet op voorraad,jammer.

Komen na wat ze zeggen!

snel en punctueel

Je weet dat het langer kan duren in deze tijd. En dan wordt toch nog snel geleverd. Keurig verpakt en met goede uitleg van de chauffeur/bezorger.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel