mooie en gezonde planten snel en zorgvuldig geleverd

mooie en gezonde planten snel en zorgvuldig geleverd

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit planten voor een goede prijs

Ondanks de drukte werden mijn hortensia's binnen enkele werkdagen goed verpakt bezorgd. Ik had gezocht naar de hortensia Forever&ever en hier waren ze relatief goedkoop. De planten waren al van mooi formaat en vol knoppen. Ik kan niet wachten tot ze gaan bloeien!

Uitstekende producten.

Makkelijk op de site te bestellen. Snelle levering. Producten goed ingepakt! Bezorging was er vroeg bij. Het was zaterdag we hebben wat langer uitgeslapen maar de chauffeur had alles netjes in de voortuin gezet. Ben helemaal tevreden.

zeer goed

erg snel geleverd en super goede planten.

Snelle en verzorgde levering

Enige minpunt is dat je geen idee hebt wanneer de spullen worden geleverd. Je kunt wel aangeven waar de bezorger het kan laten maar ik vind het geen prettig idee dat het op de oprit staat als ik niet thuis ben.

TOP

zeer goede kwaliteit / prijs verhouding stipte levering volgens afspraak

Zeer goed!

Hele goede ervaring. Planten waren zeer goed verpakt. Stevige, gezonde planten. Heel erg tevreden, ga er zeker vaker bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en prima bezorging

Zeer tevreden met kwaliteit van planten én levering. Jammer alleen dat er al zoveel uitverkocht was, maar daar zal corona ook een rol in hebben gespeeld.

Mooie planten, fantastische levering

Planten waren mooi, goed verpakt en al op een zeer mooie grootte. Alles netjes voorzien van kaartjes. Verzending was super: informatief, mogelijkheid tot doorgeven can instructies. Volgende keer weer!

• Snelheid/Levertijd

Alles netjes op tijd afgeleverd

Zeker voor herhaling vatbaar

Prima service!

Prima service!

• Snelheid/Levertijd

Vrijdag 2 rozen op stam besteld en de volgende dag in huis. Goeie en snelle service en mooie wereld lanten.

• Snelheid/Levertijd

Goed assortiment, uitstekende service.

Toen bleek dat een onderdeel uit de bestelling niet geleverd kon worden, werd daar onmiddellijk en uitstekend over gecommuniceerd. De rest werd snel en netjes afgeleverd. Zo hoort het!

Snelle en correcte levering

Kwaliteit van de producten was goed en levering was ruim binnen de gestelde termijn.

Mooie boompjes

Snel bezorgd en mooie bomen. Voldoet aan de verwachting.

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit, goed verpakt, snelle en correcte levering

ik ben een tevreden klant :)

Goede kwaliteit, prettige service

Door corona trager dan voorheen geleverd en het een en ander is slechter leverbaar/uitverkocht, maar daarover wordt helder gecommuniceerd en de bomen en service zijn onverminderd van hoge kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende producten en vlotte levering!

Super!!!

Kwaliteit van de planten en de levering kan niet beter!

• Snelheid/Levertijd

Mooie duidelijke website met mooie producten

De website is overzichtelijk en duidelijk, waardoor je goed kan bestellen. Alles is ook netjes bezorgd en was precies wat ik had gekocht.

• Snelheid/Levertijd

Eenvoudig besteld, mooie planten geleverd

Voor onze tuin hebben we Vinca Minor, lavendel en bamboe besteld bij tuinplantenwinkel.nl. Bestellen ging eenvoudig en de planten zijn netjes geleverd. Ik kwam op tuinplantenwinkel.nl door prijzen voor de Vinca Minor te vergelijken.

• Snelheid/Levertijd

Heel tevreden met onze eerste levering van verzorgde sterke planten

Aangename website, makkelijk in het gebruik. Vlotte en correcte levering en service.

weeral super

Het is al de vijfde keer dat ik iets heb besteld bij Tuinplantenwinkel.nl. Zoals de vorige keren was alles dik OK. Bedankt.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en kwalitatief hoogwaardige planten

Dit was de tweede keer dat ik hier planten heb besteld en net als de eerste keer ben ik uitermate tevreden over de verleende service en geleverde kwaliteit. Ik kan Tuinplantenwinkel aan iedereen van harte aanbevelen!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed geworteld, goed verpakt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel