Goede service, nette levering

De service was goed. Bomen werden netjes geleverd met een duidelijke omschrijving. Klimop was een goede plant.

Netjes geleverd

Tweemaal planten besteld, geleverd op de afgesproken dag en tijd. Netjes op de oprit gezet, zoals vooraf aangegeven. Planten zagen er goed en netjes uit.

Gewoon Goed

Prima planten ontvangen met nette levering

• Snelheid/Levertijd

Mooie en gezonde planten. Snel, binnen de levertijd, bezorgd. Op afgesproken plek neergezet.

• Snelheid/Levertijd

voor de eerste keer bij dit bedrijf planten besteld, dit omdat de prijs redelijk was, niet te duur. De levering prima verzorgt, goed verpakt, mooie planten, goede kwaliteit, Ik zal zeker bij een volgende aankoop dit bedrijf weer bezoeken.

• Snelheid/Levertijd

De afgeleverde sering heeft een aantal bruine blaadjes. Ik ga ervan uit dat dit geen probleem wordt. De bestelling online is goed verlopen en de chauffeur was zeer vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden aan iedereen aan te bevelen

Mooie planten keurig verpakt echt kwaliteit en niet duur

Kwalitatief zeer goede planten

Hele goede planten en bomen. Deskundig advies Scherpe prijs kwaliteit Ik koop nooit meer bij een regulier tuincentrum.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede service Goede kwaliteit planten.

Mooie planten

Snelle levering, alles goed verpakt en mooie, sterke planten.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit en snelle nette levering

Ruime keuze op de website van mooie vaste planten. Scherpe prijzen. De geleverde planten werden netjes verzorgd afgeleverd en conform afgesproken dag.

Aangenaam verrast!

De levering werd ruim op tijd bezorgd, binnen het gegeven termijn. De planten waren prachtig en ik kan niet wachten om ze te zien groeien in de tuin.

• Snelheid/Levertijd

Heel goede kwaliteit tegen een goede prijs

De webshop biedt de gelegenheid om je voorkeuren vooraf te selecteren en zo heel eenvoudig een goede keuze te kunnen maken. Ik heb al tweemaal besteld en ben zeer tevreden. Ook op een via de mail gestelde vraag aan de klantenservice kreeg ik snel antwoord. Al met al ben ik een heel tevreden klant!

• Snelheid/Levertijd

Niet de goedkoopste maar wel de beste.

Netjes verpakt en snel bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Correct en snel een goede kwaliteit geleverd

Zie in een zin

Gewoon heel erg goed

Prima om te bestellen, levering conform, aflevering prima bella.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

De groene beukenhaag planten waren van uitstekende kwaliteit en heel goed beschermd vervoerd en snel geleverd. Kan dit iedereen aanraden!

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende mooie planten, correcte bezorging,

Een echte aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke omschrijving van het product op de website. Goeie opvolging van de bestelling en je product wordt persoonlijk aan huis geleverd. Het is de eerste maal dat ik hier bestelde maar het zal niet de laatste zijn. De kwaliteit van de plant was tiptop, goed verpakt en vriendelijke bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Groot assortiment, perfecte service en snelle en goede levering.

Goede kwaliteit planten die snel en netjes geleverd worden. Wél jammer dat er meerdere planten niet op voorraad waren. Al met al super tevreden.

Top service!

Mooie verse planten, goed verpakt en eigen bezorgservice!

• Snelheid/Levertijd

Alle afspraken nageleefd !

In de extra afspraken had ik aangegeven dat de levering NA 28/04 zou moeten gebeuren omdat de tuin dan pas klaar zou zijn. Afspraak nageleefd! Na een vraag via e-mail bleek dat ik nog 5 zakken aanplantaarde zou nodig hebben. Nieuwe order ingelegd voor de 5 zakken met afleveringskosten. Na contact via e-mail werden 1> de afleveringskosten gecrediteerd 2>planten en aanplantaarde geleverd in dezelfde zending Wederom afspraak nageleefd! Ben zeer tevreden met deze professionele aanpak

Mooie kwaliteit planten

Ik heb redelijk wat verschillende planten en boompjes besteld samen met kalk, turf, bindmateriaal en tuinaarde voor mijn nieuwe en behoorlijk kale tuin. Deze webwinkel werd mij door meerdere mensen online aangeraden en inmiddels snap ik goed waarom. De prijzen zijn netjes, alles werd in mijn tuin bezorgd. De planten zagen er heel mooi uit en dat vond ik wel spannend omdat ik het natuurlijk niet zelf uit kon kiezen. Alleen de prunus zag er uit alsof hij het een tijdje te droog heeft gehad met verdorde bladeren. Ik ben geen expert en heb hem volgens beschrijving geplant en ga kijken of hij aan wilt slaan. De aangroei garantie stelt mij wat dat betreft gerust. Ik raad deze winkel inmiddels zelf ook aan bekenden aan.

• Snelheid/Levertijd

Correcte en snelle levering. Planten zien er allemaal goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plant en goede service

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel