Alles dik in orde, top

• Snelheid/Levertijd

Heel handige website en keurig verpakte levering!

Zowel het uitzoeken van de planten als de levering zijn eenvoudig en informatief!

Snelle en correcte leverig

Bestellen ging eenvoudig en snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling en de aflevering, wat ze met eigen vervoer doen (in ons geval althans). De planten zaten netjes en goed verpakt en hadden geen schade ondervonden van het transport. Nu afwachten tot ze groeien☺

• Snelheid/Levertijd

Mooie en betaalbare producten, binnen afgesproken termijn geleverd

Tuinplantenwinkel heeft een ruime collectie planten. De planten zijn goed geprijsd. Levering vindt binnen de aangegeven termijn plaats. Verpakking ook goed, zodat planten netjes bezorgd worden. Nog een pluspunt: op de website wordt een bestelstop aangegeven als het maximum te verwerken aantal bestellingen is bereikt, zodat je na bestellen niet opeens hoort dat de levertijd langer wordt.

Prima.

Mooie tuinplanten, goed verpakt met prima levering.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten voor een redelijke prijs.

Levering op tijd. Keurig verpakt. Vriendelijke bezorger. Staan reeds in de tuin. Na een week staat alles al volop in de bloei. Dat wordt genieten van de zomer.

Goede producten

Producten waren boven verwachting. Diverse bamboe planten besteld en gekozen voor bepaalde grootte. Vaak is dat dan een maximum formaat en is de praktijk kleiner. Ik kreeg diverse forse formaten. Bezorging en communicatie prima geregeld.

super

mooie planten, perfecte levering.

• Snelheid/Levertijd

goede, correcte en tijdige levering.

goede producten

• Snelheid/Levertijd

Mooie klimplant, komt overeen met de foto op de website, slaat direct aan, snelle levering tegen scherpe prijs.

Goed ingepakt en bezorgd

Mooie planten, of ze goed aan gaan slaan weet ik nog niet, maar over het geleverde product ben ik erg tevreden

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, snelle levering, goede prijs. Bezorger was ook zeer vriendelijk en correct. Zeer tevreden over dit bedrijf.

• Snelheid/Levertijd

opnieuw netjes verpakt / tijdig bezorgd

opnieuw netjes verpakt / tijdig bezorgd, niks op aan te merken

Ongekend.

Geweldig mooie planten voor een mooie prijs. Zeer correct, bij 1 bestelling plantjes vergeten maar deze werden binnen 3 dagen alsnog geleverd. Geen gezeur, gewoon gedaan. Het volgende bestellijstje ligt al klaar.

Uitstekende service

Mooie plantjes , zeer goede kwaliteit en correcte levering

Op alle fronten goed

Zowel website, kwaliteit planten, prijs, levering en nakomen van afspraken zijn uitstekend.

• Snelheid/Levertijd

Top, alles netjes en op tijd binnen. Zelf geen gedoe van gehad!

Top, alles netjes en op tijd binnen. Zelf geen gedoe van gehad!

• Snelheid/Levertijd

Fijne website en prima bezorging!

Op de website kon ik makkelijk mijn planten vinden en bestellen! Tussen bestelling en levertijd zit ca 1 week, stond ook op de website vermeld. (Zou ik liever eerder hebben gehad) De gemaakte afspraken werden netjes nagekomen! De bestelling werd netjes verpakt geleverd, (mooie planten) aardige bezorger, zette mijn planten en potaarde waar ik het graag wilde hebben!

hele fijne samenwerking

Ik mocht mijn bestelling ontvangen en er bleek een probleem met de planten te zijn. Ik heb dit gemeld en men heeft mij de dag nadien de planten omgeruild en de vorige levering weer meegenomen. Dat getuigt van een super service en daar ben ik erg blij mee. De nieuwe levering ziet er trouwens top uit. dank u wel

• Snelheid/Levertijd

Verzorgd, kundig, aardig en doen wat ze beloven!

Zelfs voor vragen over geleverde planten krijg ik antwoord en advies. Levertijd is altijd goed. Planten zitten netjes gerangschikt in goede, bestendigde dozen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten

Aantal planten besteld voor in grote bakken in de tuin, snel geleverd en mooi verpakt.

Uitstekend.

Prima kwaliteit planten, althans degene die ik besteld heb. Van het tuinplan dat onze hovenier jaren geleden heeft gemaakt, en ook uitgevoerd, vond ik de namen en soorten van de planten bij uw bedrijf terug. Goede hoop voor de volgende bestelling want er gaan wel eens planten dood en die wil ik dan vervangen hebben. Het transport van de planten ziet er zeer verzorgd uit. Dat geeft vertrouwen voor eventueel volgende bestellingen.

• Snelheid/Levertijd

Doen wat ze moeten doen.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit en correcte snelle levering.

Makkelijke en duidelijke webshop. Snelle reactie nav vraag per mail. Mooie kwaliteit en snel en correct geleverd.

• Snelheid/Levertijd

erg goed, waar voor je geld

echt alles top, mooie grote planten. Goede informatie etc. enig kleine minpuntje: ik mocht grote verpakkingsdoos (geplastificeerd en al) niet mee terug geven van de bezorgster.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel