Naar aanleiding van een bezoek op afspraak aan het tuincentrum, hebben we later die dag via de webshop onze bestelling geplaatst. Zowel de communicatie via de e-mail over die bestelling als de bezorging van de bestelling was snel, vriendelijk en klantgericht!

• Snelheid/Levertijd

Snelle, goed verpakte levering van puike plantjes

Eenvoudig te bestellen en betalen. Snelle levering. Goed verpakte planten. Een prima levering.

Heel goed!

De planten waren zorgvuldig verpakt, en zagen er heel goed uit! Dus voor herhaling vatbaar.

Fantastisch!

Keurig op tijd en heel goed verpakt!

Prima stevige planten

Tuinplanten keurig de volgende dag afgeleverd, zorgvuldig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, keurig op de plaats waar ik de boom wilde hebben. Heel aardige en behulpzame bezorger. Alles zag er heel goed verzorgd uit. Staat er nu ruim een week in en alles begint al lekker uit te lopen.

• Snelheid/Levertijd

Goed, snel en prima prijzen

Duidelijke website en planten worden keer op keer keurig verzorgd en verpakt geleverd en netjes neergezet

Kwaliteit

Mooie gezonde planten en boom. En vlot bezorgd. En uitstekend verpakt. Aanrader!

Uitstekend!

Bestellen, wordt vervolgens uitstekend bezorgd

Gezonde planten, netjes afgeleverd

Vanaf de overzichtelijke website was het gemakkelijk bestellen. De prima verpakte planten zijn netjes thuisbezorgd door een besteller van tuinplantenwinkel.nl en na het planten staan ze er mooi bij.

ZZZGeweldig!

De site werkt fantastisch, je kunt op diverse criteria zoeken (standplaats, hoogte, kleur, enz) zodat je snel en eenvoudig je plantenkeuze kunt samenstellen. Alle planten waren goed vochtig en voorzien van een kaartje met de plantnaam verpakt in doosjes afgedekt met plastic. Dit alles zat weer in grote, stevige transportdozen. Binnen no time stond de vriendelijke chauffeur voor de deur met echt mooie planten. Hier dus een heel tevreden klant!

Snelle en adequate levering

Bestelde planten waren goed verpakt en van goed formaat

geweldig

niet vergeten de bezorger ook te bedanken voor de vriendelijke en correcte wijze van aan huis leveren van de planten die ook nog erg goed en verzorgd verpakt waren.

Goede service.

In dit voorjaar helaas zeer veel planten uitverkocht. Ondanks drukte werd de bestelling toch snel bezorgd; aardige chauffeur. Reeds eerder opgemerkt: Het verdient aanbeveling om goed verpakkingsmateriaal mee terug te nemen; ik beschik nu over enkele grote groene en onbeschadigde dozen. Svp ook minder doorzichtig plastic verpakkingen voor grote planten toepassen.

zeer goed

weer mooie planten en fijne bezorgdienst

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van kwalitatieve planten

De planten werden geleverd na 4 werkdagen en waren mooi ingepakt. De kwaliteit van de plantjes lijkt me top, ze hadden ook heel vochtige aarde bij levering. Top service!

Kruipplanten

Een grote hoeveelheid kruipplanten besteld. Ze werden superverpakt bezorgd en staan inmiddels een week in de tuin. Zeer goede kwaliteit plantjes!

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke communicatie. Heel goed verpakt.

top bedrijf

Goede planten en correct geleverd.

grandioos

Een geweldige service en zeer goede levering aan huis voor planten en toebehoren.

• Snelheid/Levertijd

Supersnel hele mooie planten!

Ik ben erg tevreden over de planten die ik heb ontvangen. Ze waren netjes verpakt, in goede conditie en zijn erg mooi, sommige staan zelfs al in bloei. Hopelijk gaan ze het in de tuin ook goed doen, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Altijd goede kwaliteit

Ik heb al zo vaak een bestelling geplaatst bij tuinplanten winkel. Altijd goede kwaliteit planten en leibomen. Ook de bezorgers zeer vriendelijk en zeer behulpzaam leveren dec producten precies waar je wilt. Altijd goede prijs kwaliteit en service.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor prima prijs en top service!

Snelle levering en mooie kwaliteit planten tegen een erg goede prijs. Overzichtelijke website.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten. Worden zorgvuldig verpakt. Bij bezorging zijn ze vochtig en vitaal.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk, snel en scherp geprijsd

Duidelijke informatie en bestelproces Snelle levering ondanks de drukte Scherpe prijzen, redelijk bedrag om zonder verzendkosten te bestellen

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel