Hele goede kwaliteit

De kwaliteit is uitstekend. De prijs is ook goed. De levertijd is wat lang. Verder alles prima

Duidelijk en helder

De site is duidelijk en overzichtelijk. Afbeeldingen en informatie over de bomen en planten is helder. Voor de bezorging zijn de planten zo verpakt dat ze zo min mogelijk schade oplopen. Al meerdere keren besteld en zeer tevreden over de kwaliteit van de planten en hoe afgeleverd wordt.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Alles heel vlot verlopen.

De levering liet iets langer op zich wachten als beloofd, na een mailtje bleek er ergens een foutje in het bestellingssysteem geslopen. Heel snel opgelost en enkele dagen later hadden we onze plantjes. Prima service!

Snel en goed

Prima planten Snel geleverd in een goede verpakking

Uitstekend!

Al meerdere bestellingen geplaatst. Netjes verpakt, goede kwaliteit en vriendelijke bezorgers. De laatste keer lagen de planten overal in de doos, dat was iets minder. Heb geprobeerd er nog iets van te maken. Voor de rest top!

prima geregeld en snel

Netjes achterin de tuin gezet, zoals aangegeven.

Snel en netjes geleverd

De plantjes zaten netjes in dozen, voldoende vochtig. Zeer tevreden mee

• Snelheid/Levertijd

De kwaliteit van de planten voldeden niet aan de omschrijving op de website.

Tuinplantenwinkel maakt zijn beloftes niet waar. De geleverde planten zijn voldoen niet aan de kwaliteit t.o.v. de prijs en omschrijving. Ik heb drie soorten planten besteld: 1-Lavendel (25 st) in de pot maat d=12cm. De geleverde planten waren blijkbaar net in de pot gezet: plant te klein en geen wortels, de aarde veel gewoon uit elkaar bij het planten, gevolg dat 5 van de 25 kapot zijn gegaan. De planten zijn zelfs voor een pot 9/9 te klein. Dus maar wachten tot volgend jaar, dit jaar gebeurd niet veel. Dit geldt ook voor de overige geleverde planten (2x 25st). 2- Lucifer 3- Kobold Beide in een pot 9/9, maar ook hier niet voldoende wortels, te klein, de aarde valt uit elkaar. Ik ben beter gewend. Ga maar weer bij Direktplant bestellen, levert tenminste kwaliteit, of gewoon bij het tuincentrum in de buurt kopen. Heb daar maar nog wat Lavendel bijgekocht, goedkoper en beter.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten die netjes en zorgvuldig waren verpakt.

Duidelijke informatie over latere levering in verband met drukte. Planten zien er goed uit en waren netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering Ven planten zijn goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Mijn eerste ervaring met deze webwinkel kon niet beter zijn. Omdat ik mijn bestelde planten nergens anders kon vinden, kwam ik hier terecht. Bestellen en betalen verliepen heel vlot, de planten werden dezelfde week nog geleverd, heel goed verpakt om schade te vermijden. Het plantgoed was van uitstekende kwaliteit.

super aangenaame contact

"New Dawn" was heel goed verpakd en heeft een heel goede qualiteit. Ik denk dat ze snel gaat bloeien! Graag de volgende keer weer.

Vlug mooi tof ...

Alles mooi verpakt en vriendelijk thuis bezorgd. Mooie planten en niet te duur en nog is aan huis geleverd. Kan ni beter

goede informatie

Mooie sterke planten. En prima service!!

op tijd bezorgd, goed ingepakt, goede kwaliteit

op tijd bezorgd, goed ingepakt, goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes en prima bezorgd

Mooie plantjes en goed verpakt in een doos. Vriendelijke bezorging. Fijn dat je er niet thuis voor hoeft te zijn en aan kan geven waar 't neergezet kan worden. Snelle levering ook.

• Snelheid/Levertijd

mijn ervaring was heel positief

Mijn ervaring was positief. De levertijd was niet erg snel. Kwam door corona werd gezegd.

Duidelijk en overzichtelijk

Op de site is het prima zoeken op allerlei soorten planten en bomen. Tevens staan er goede tips en adviezen v.w.b. het aanplanten alsmede het snoeien.

Mooie plantjes

Snelle levering, goed verpakt en goed plantjes.

Zeer professioneel bedrijf.

Zeer goede kwaliteit planten. Ik heb mijn volledige tuin op nieuw ingericht. 12 bomen en 10 tallen rododendrons en 10 tallen azaleas en meerdere japanse Acers. Alles s aangeslagen geen enkel uitval. Mijn hele tuin staat al schitterend in bloei. Zeer aan te bevelen. Rik van Hemert

Goede prijs kwaliteit vergouding

Alles werd in goede staat afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Planten zijn uitstekend, goed verzorgd komen de planten aan en zij groeien voorbeeldig koop zeker no

Een aanrader! Weet niet of ik het zo juist heb ingevuld, maar mijn ervaring is heel goed.

• Snelheid/Levertijd

Alles op tijd geleverd en dat helemaal uit Brabant.

De plantjes staan in een grote tuin pot buiten en groeien al aardig.

• Snelheid/Levertijd

Goede bezorgservice, groot assortiment, planten niet allemaal van goede kwaliteit

Grote keuze uit het assortiment op de webshop. Bestellen gaat vlot. Bezorging duurt wat langer, maar gaat wel met eigen bezorgservice. De bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam. Planten en struiken waren netjes verpakt. Desondanks had een aantal planten de reis niet heelhuids overleefd.

• Snelheid/Levertijd

Top service en prima levering

Besteld en binnen 3 dagen in aan huis gebracht zoals verwacht top.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel