Prima geregeld

Netjes en snel met per plant goede uitleg

Mooie rode ribes

Rode Ribes besteld, zag er super uit, en staat nu op een mooi plekje in de tuin.

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit planten en zeer vlotte bezorging

Als ik planten etc voor onze tuin zoek ga ik bij Tuinplantenwinkel zoeken, ik weet uit voorgaande leveringen dat de kwaliteit goed is en gemak van de levering aan huis is helemaal TOP!!

snel, vriendelijk en goede kwaliteit

snel, vriendelijk en goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten ,goed verpakt en prima service.. en wat ik ook erg fijn vind lage bezorgkosten.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk besteld en levering op tijd.

De website is overzichtelijk en het bestelproces goed levering was conform afspraak. Helaas was waarschijnlijk tijdens het transport de doos gevallen waardoor de planten door elkaar en op zijn kop in de doos zaten. Waarschijnlijk zullen de plantjes het wel overleven omdat ik ze dezelfde dag nog heb geplant.

• Snelheid/Levertijd

Zeer mooie plantjes aan een goede prijs. Snelle levering en een erg vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader!

Voldeed aan mijn verwachtingen

Ik vind het jammer, dat er geen beschrijving van het verzorgen van de planten, niet meegestuurd is.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en goede service, goede producten

Onder de indruk van klantgerichtheid en adequate informatie voorziening. En een goed en volwaardig product

• Snelheid/Levertijd

Hele goede service, netjes geleverd en goede kwaliteit

Online alles goed te vinden en zeer compleet assortiment! Zeker aan te bevelen.

• Snelheid/Levertijd

Super kwaliteit, goede communicatie en vriendelijk!

Ik ben erg tevreden over tuinplantenwinkel. In september de voortuin aangelegd met planten van tuinplantenwinkel en vorige week de hele achtertuin. Bij vragen (ook 's avonds) krijg ik direct antwoord. Vriendelijke medewerkers bij levering. En planten zijn hartstikke mooi en goed verpakt.

TOP

Geen comments , alles perfect

• Snelheid/Levertijd

Aangenaam verrast met de plant die mooi vol is

Ik heb een ribes online besteld. Tja je kunt er niet veel van maken op het internet dus een blinde gok gemaakt. En wow de plant is prachtig. Niet een ***lig stammetje maar prachtig van vorm en vol in blad. Iemand heel erg blij mee gemaakt.

• Snelheid/Levertijd

Heel mooie kwaliteit voor de beste prijs

26 Hortensia's besteld, binnen paar dagen geleverd, keurig per stuk verpakt. Nette levering, klantvriendelijk. Planten is prima conditie. Eerder bij andere grote web leverancier Hortensia's gekocht, villen veel kleiner uit dan bij Tuinplantenwinkel.

• Snelheid/Levertijd

Mooie sterke planten, goede prijs en prima bezorging

Geheel tevreden. Het enige minpuntje is de gigantische doos waarin de planten waren verpakt. (Wat dubbelop en moeilijk weer kwijt te raken.)

Vlinderstruik valt wat tegen

Ik heb een heester gekregen waaraan maar 1 uitloper zit. Ik ben als de dood dat die uitloper verdort, bevriest of afknapt, want dan heb 15 euro verspild. Ik had gedacht toch een een beter ontwikkelde heester te krijgen, dit valt mij dus tegen.

Snelle bestelling en levering

Makkelijk en snel te bestellen tegen een redelijke prijs. De levering is netjes en snel.

Goede keuze, snelle levering

Bestelde planten goed verpakt en afgeleverd. Helaas waren een aantal plantjes al wel flink uitgedroogd maar de hoop is dat ze wel aanslaan nog.

Mooie planten

De bestelde planten werden in een hoge doos geleverd, de verpakking beschermde de planten heel goed. De planten zijn prachtig waarvoor mijn dank!

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website en mooie planten

Ten eerste zijn de planten die ik besteld heb mooi, zonder geknakte takjes. Ook de maat van de planten prima, er staat gewoon iets. De website is duidelijk, omschrijving van de planten en plek waar ze kunnen staan is goed. Ben echt tevreden over de Tuinplantenwinkel. Ook fijn dat de eigen bezorgdienst de planten neerzet op de afgesproken plek.

snelle en goede dienstverlening

Planten besteld en zelfs eerder geleverd dan verwacht. Goed verpakt en planten zien er heel goed uit.

Goede service en kwaliteitsplanten

Vergeleken met andere aanbieders was er een korte levertijd. Goede prijzen voor gezonde, mooie planten en een zeer sympathieke man deed de levering!

• Snelheid/Levertijd

Mooie, uitgebreide collectie met XL varianten

Wij hebben inmiddels meerdere bestellingen gedaan van grotere boompjes, klim- en tuinplanten. Ideaal immers, omdat er ook XL versies zijn. Dan heb je sneller een volwassen plant/boompje in de tuin. De service is heel goed; snelle levering (binnen een week) en zeer vriendelijk personeel. Aanrader!

Ervaring is goed

Plantjes zien goed uit

• Snelheid/Levertijd

handig, voordelig, ruim assortiment en goede kwaliteit

niet twijfelen, hier kopen is een waar plezier. Dit vind je in Belgie nergens.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel