Iedereen heeft het druk

Beter is onmiddelijk een vertraging in de aflevering aan te geven, dan pas als de order binnen is. Een klant koopt vertrouwen en komt graag terug als dat vertrouwen niet wordt beschaamd!

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke site, goede service!

Het bestellen was eenvoudig, de site bevat duidelijke informatie. De planten zijn zeer netjes verpakt en geleverd en slaan nu al goed aan. Wij zijn erg tevreden.

Picobello!

Uitstekende kwaliteit....heel vlot geleverd.

Prima planten gekregen

Snelle levering, dank je wel.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie plantjes.

Mijn bestelling werd snel geleverd en de planten zagen er goed uit. Na wat gepuzzel met de bestelling erbij zagen we welk plantje wat was. Dat zou nog een verbeterpunt kunnen zijn: op de potjes aangeven welk plantje erin zit.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snelle levering

De plantjes zijn van goede kwaliteit, waren zorgvuldig verpakt en werden snel bezorgd. Wel waren er diverse planten (best wel veel) waar op dat moment geen voorraad van was. Vandaar de 8.

• Snelheid/Levertijd

Toen er een kleine fout gebeurde bij de levering is dit heel snel opgelost met een super vriendelijke klantendienst! De bomen die ik kocht waren echt geweldig! Heel erg blij!

• Snelheid/Levertijd

Artikelen worden snel en met zorg verstuurd! Erg tevreden over de kwaliteit planten zijn fris en mooi! Erg goed verpakt! Ga zeker weer bestellen!

Super snelle levering!

Heel snel geleverd, super goed verpakt en mooie gezonde planten. Ik ben er heel blij mee!

Vlotte levering

Mooi verzorgde planten

Mooi plantgoed. Vriendelijke bezorger

Goed bevallen

Het was vanwege drukte even lastig om ertussen te komen met bestellen maar daarna verliep alles prima. Fijn dat je een bestelling kunt plaatsen voor een later tijdstip. Tot nog toe slaat alles, wat gepoot is, aan.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goed verzorgde zending met mooi gewortelde planten!

De zending was uitstekend verpakt en de planten zagen er prima en gezond uit met hele mooi gewortelde kluiten. De levering was iets later dan ik had verwacht/gehoopt i.v.m. de coronadrukte, maar daar was wel netjes voor gewaarschuwd. Jammer dat een aantal planten die ik wilde hebben uitverkocht waren. Als ik die alsnog bij wil bestellen moet ik vervoerkosten betalen en dat vind ik wel vervelend.

• Snelheid/Levertijd

Prima levering, mooi product..

Prima service, mooi product

Aanrader

Snelle levering,goed contact

Uitstekende service

Zoals altijd goed verpakte planten en een snelle levering.

Goede en snelle levering

Ik heb op zaterdag de planten besteld en dinsdag morgen had ik ze al in huis, terwijl op de site stond dat de levering langer kon duren.. Prima verpakt en mooie en goede planten.

• Snelheid/Levertijd

Snel geholpen, planten in perfecte staat

Ik had een speciale plantenwens, afgelopen winter had ik reeds een keer de website bezocht. Daar stond dat de nieuwe kweek pas half april ter beschikking staat. Nu was het april en kon ik twee planten bestellen; deze zijn binnen een paar dagen met een speciale bezorg-service geleverd. Planten in prima staat, kortom ik ben erg tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Inderdaad A-kwaliteit met aan de deur advies

Duidelijke website, duidelijk advies; levering in perfecte staat en meteen ongevraagd passend advies aan de deur

uitstekend zaken doen.

Kwaliteit

Snelle en keurige levering. Al meerdere keren besteld, geen klachten.

Perfect!

Prachtige plantjes geleverd gekregen, keurig verpakt en bezorger Piet had ze op de door mij aangegeven plek neergezet. Bedankt!

Uitstekende en goede levering

Vlotte afhandeling. Juiste producten. Gewoon een goed bedrijf

• Snelheid/Levertijd

Alles volgens verwachting dus gewoon goed!

Van het bestelproces tot aan de persoonlijke levering met een eigen Tuinplantenwinkel bestelbus en de e-mail de dag ervoor dat de bestelling eraan kwam, alles was tot in de puntjes goed geregeld. Voor herhaling vatbaar.

Prima ervaring

Netjes. Zorgvuldig.