Mooie planten

Na bestelling kreeg ik de planten op dag 5 geleverd. Keurig in dozen verpakt, vorstvrij en goed beschermd tijdens vervoer.

• Snelheid/Levertijd

Proper en correct verpakt. Ze geven je voldoende info. Bij hen is de Klant nog Koning !

• Snelheid/Levertijd

Snel en keurig in de tuin gebracht

Mijn bestellingen zijn snel geleverd. De zakken Franse houtsnippers werden keurig in de tuin neer gezet.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snelle en uitstekende verzorging.

Voor mijn bestelling kan ik geen negatief commentaar bedenken. Alleen maar lof !!!

Mooie planten geleverd.

De geleverde planten waren perfect verpakt, mooi op tijd geleverd en tegen zeer schappelijke verzendkosten.

Goede planten, goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Mijn bestelling kon ik laten bezorgen op een van te voren aangegeven plaats indien ik niet thuis zou zijn. Top service van de chauffeur en de planten zien er heel goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Prima site en prima planten!

Eenvoudig via de website te bestellen met goede info per plantensoort, zoals het aantal benodigde planten per m2.

snel en compleet gelevrd

tevreden

• Snelheid/Levertijd

Besteld netjes geleverd en op tijd hopen dat de planten aanslaan dan helemaal super

• Snelheid/Levertijd

Producten zoals omschreven, op de plaats neergezet die ik had opgegeven, voor een prima prijs. Kortom helemaal tevreden.

Zeer goede kwaliteit

Mooie planten, vlotte service, vriendelijke leverancier

Uitstekend!

Snelle levering. Mooie producten en uitstekend verpakt. Vriendelijk afgeleverd. Complimenten..

Prima planten

Diverse keren planten besteld. Het bestel proces is duidelijk en de planten die worden geleverd zijn precies zoals je volgens doe website kan verwachten. Heel erg goed is de eigen bezorgservice. De planten komen zonder beschadiging en fris aan. Vanwege de drukte op dit moment is het bestellen gelimiteerd tot enkele dagen per week. Maar dan krijg je wel kwaliteit.

TOP

Mooie kwaliteit planten, snelle levering, en een zeer goede klantenservice

Positief

Planten netjes verpakt en planten zien er goed uit. Vlotte levering.

super !

stevige planten, goed verzorgd in pot met voeding en boomschors.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit aan planten. Prima levering. Tweede bestelling inmiddels ook al gedaan! Helaas, was er niet veel meer op voorraad.. Maar dat is zeer begrijpelijk, de prijzen zijn namelijk erg schappelijk!

• Snelheid/Levertijd

Al 3 keer een bestelling geplaatst. Leveren mooie bomen.

Weinig op aan te merken

Super geregeld!

Alles keurig en op tijd geleverd! Ook heel netjes verpakt.

Alles naar wens

De levering verliep volgens afspraak en de planten zien er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Prima, snel en prima bezirging vd plant doe goed beschermd wer afgeleverd

Zie boven

• Snelheid/Levertijd

Super levering en goede plantjes

Op maandag besteld en vrijdag al geleverd. Plantjes zien er heel goed uit.

Prachtige planten

Door de eigen bezorgdienst worden de prachtige, gezonde planten zeer goed verpakt geleverd. Heb hier al veel besteld en de planten slaan altijd goed aan en blijven mooi, heb het in het verleden wel anders meegemaakt met andere plantenwinkels... Het enige minpuntje vind ik dat veel planten op de website niet leverbaar zijn en ik kon ook niet vinden hoe ik alleen op leverbare planten kon zoeken. Het zoekmenu vind ik verder super en heerlijk uitgebreid. Kortom geweldige kwaliteit planten en levering maar jammer dat er veel niet leverbaar is.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel