Snelle levering, goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Mooi product, prachtig verpakt, zeer vlot verstuurd

Prachtige planten, schitterend verplakt, zeer vlot gestuurd. Je werd er enthousiast van!

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede service en goede kwaliteit planten

Zeer goede online site voor degelijke en goede tuinplanten.Levering is ook super en goed verpakt.Een echte aanrader voor te bestellen.

Gemakkelijk en overzichtelijk.

Planten keuze is groot. De planten zijn . vakkundig verpakt en geleverd. Was mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste.

• Snelheid/Levertijd

Fantastische service en goede prijs

Fantastische service, snel en goede prijs. Doet wat het belooft.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en prima kwaliteit

Mooie kwaliteit planten, goede levering en prima prijs.

• Snelheid/Levertijd

Top winkel met planten van A-kwaliteit

De tuinplanten die besteld waren zijn uiterst verzorgd verpakt voor vervoer. Ook de te verwachten aflevering verliep binnen de aangegeven tijd, en dat in deze drukke periode! Eigen vervoer met vriendelijke chauffeur. De bestelde planten zagen er goed en gezond uit en ook het formaat was naar wens. We hebben ze geplant en nu maar hopen dat ze het goed gaan doen op hun nieuwe plek, maar eerlijk gezegd hebben wij daar het volste vertrouwen in. Wij kunnen Tuinplantenwinkel bij iedereen aanbevelen. Top winkel!

• Snelheid/Levertijd

UitstekendZe doen wat ze beloven

• Snelheid/Levertijd

blij verrast over snelle levering,verpakkig en de frisse gezonde uitstraling van de planten.

Het is mijn eerste keer online om planten te kopen Blij verrast ! Geweldige verzorging ! Een feest om te ontvangen !

Hele goede service!

De planten zijn stuk voor stuk van super kwaliteit! En de service en bezorging zijn heel goed. Wij raden iedereen aan hier te kopen

Levering boven verwachting

De bestelde planten waren uitstekend verpakt en de planten waren mooier dan verwacht!

• Snelheid/Levertijd

Snelle en correcte levering!

Planten waren keurig verpakt en van goede kwaliteit! Bezorger was supervriendelijk!

Snel en efficiënt

Mooie verpakking, bezorging op tijd. De planten zagen er gezond uit al had ik me wel voorgesteld dat ze groter zouden zijn .

• Snelheid/Levertijd

Onze ervaring is gewoon goed!!

Alles is naar wens verlopen.

• Snelheid/Levertijd

Zoals in nagenoeg alle reviews staat, heel goede winkel/service!

Ik heb een aantal dwergconiferen gekocht bij Tuinplantenwinkel.nl vanwege de ruime keuze, zeer overzichtelijke site en zeker het enorme aantal positieve reacties over deze winkel. En inderdaad, het viel alleen maar mee. Snelle levering, keurig verpakt en prima planten. Ik ga hier dus vaker dingen bestellen. Jan uit Weert

Biedt vertrouwen voor vervolgaankopen

Ruime keuze tegen eerlijke prijzen en vooral top aflevering zoals het hoort!

Altijd top

Zoals altijd top. Goede kwaliteit en heel fijne bezorging. Ga zo door. Tip: ga voor biologisch.

Top bedrijf.

Uitstekende kwaliteit planten. Alles altijd netjes verpakt. Een goede overzichtelijke website.

Snel en goede kwaliteit

Ik kreeg mijn planten een paar dagen na bestelling. Twee struiken en vier vaste planten, allemaal goed ingepakt en van een uitstekende kwaliteit.

Mooie planten

Precies op mijn verjaardag vorige week alle bestelde planten binnen gekregen. De planten zien er goed uit, mooie kwaliteit. Planten werden vlot geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Alles snel in in goede staat afgeleverd.

Alles wat ik had besteld is netjes verpakt afgeleverd, waardoor alle planten onbeschadigd zijn aangekomen. Na een week staan de plantjes keurig in onze tuin en ze lijken voor een prachtige voortuin in de komende zomer te gaan zorgen.

• Snelheid/Levertijd

Geweldig en snelle bezorging.

Voor de eerste keer bloemen online besteld. Wist niet wat ik moest verwachten. Binnen een paar dagen keurig en netjes verpakt binnengekregen. Planten nog volop in de knop. Ben zeer tevreden. Ga zeker vaker bestellen.

Snelle levering , uitstekend verpakt/verzonden

Heel goede ervaring met kwaliteit levering

Vlot besteld, vlot bezorgd

Ik ben geheel tevreden over bestellen en levering

• Snelheid/Levertijd

Zeer fijne ervaring. Bestelling snel en perfect geleverd, belangrijk voor levende goederen!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel