Prima kwaliteit, op tijd geleverd

Prima kwaliteit, op tijd geleverd

• Snelheid/Levertijd

Bestellen ivm grote drukte wat lastig, maar kwalitatief mooie planten en redelijke leveringstermijn.

Supermooie planten

De planten waren zelfs wat groter dan dat ik verwacht had en zagen er gezond uit, ook heel netjes verpakt zodat ze niet beschadigd raakten. Hoop dat ze het in mijn tuin goed gaan doen!

Gezonde planten netjes afgeleverd

Zeer tevreden. Vijf extra large hortensia’s gekocht. Planten zien er gezond uit en fris uit. Verpakking en levering netjes zoals afgesproken.

• Snelheid/Levertijd

duidelijke site én perfecte afhandeling

Mijn bestelling werd met 4 dagen geleverd. Top! De planten waren weer keurig verpakt en zagen er prima uit. Uiteraard afwachten hoe alles aanslaat, maar de planten die ik afgelopen najaar heb besteld zijn allemaal goed aangeslagen. Ben er blij mee!

• Snelheid/Levertijd

mooi product, prima afgeleverd!

De bestelde Rhododendrons voldeden volledig aan de beschrijving op de website. De aflevering ging vlekkeloos. prima informatie voorziening over het aflevermoment en superhandig dat je kan aangeven waar ze de planten kunnen plaatsen indien er niemand thuis is.

Keurig doen wat je zegt

Gewoon keurig. Werdt kuerig afgeleverd

Schitterend!

De levering was snel en de producten waren netjes verpakt. Alles is onbeschadigd toegekomen en de planten waren van uitstekende kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

De bestelling snel en netjes geleverd

• Snelheid/Levertijd

Goede service en nette bezorgdienst.

Veel keus aan Leibomen op de site. Krijg goed advies en snel via de mail. Veel keus aan planten voor in je tuin.

Uitstekende service

De bestelling werd aan de deur geleverd, goede planten, en vriendelijke chaffeur, het enige van voor mij een minpuntje was dat je niet weet welke tijdvak er geleverd wordt bv s`morgens of s`middags

• Snelheid/Levertijd

Heel mooie kwaliteit en nette levering

Uitstekende ervaring. Heel nette levering en mooie kwaliteit planten en bomen geleverd.

zeer tevreden

zowel de kwaliteit van de planten als de aanlevertijd prima in orde

• Snelheid/Levertijd

Geleverd zonder beschadiging, top.

Leuk om te weten te kunnen winkelen vanuit je luie stoel

• Snelheid/Levertijd

Prima plantjes, snel en netjes geleverd.

Snel geleverd,mooi verpakt,mooie planten

Groot assortiment

Er is een ruime keuze en de bestelling wordt netjes op de afgesproken plek afgeleverd ,ideaal.

Heel snel geleverd!

Goede kwaliteit planten en snelle levering!

uitstekend

planten netjes afgeleverd, goed verpakt en zonder schade aangekomen. Zoals afgesproken, bij de voordeur neergezet.

Goeie planten keurig aangeleverd

3e bestelling, keurig wederom

• Snelheid/Levertijd

Goede service en mooie planten

Makkelijke website met goeie informatie. De bestelling plaatsen gaat erg makkelijk, zeker in combinatie met Afterpay. Enige minpuntje was de levertijd, die is vooraf niet bekend en na een week kregen we opeens de e-mail dat de plantjes de volgende dag al geleverd werden. Daar zit een verbetermogelijkheid. Verder zoals de titel al voorspelde en eigenlijk het allerbelangrijkste, zijn de plantjes van prima kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Mooie nette planten, uitstekend thuis gebracht

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en hoge kwaliteit

Na bestellen duidelijke communicatie en de planten worden perfect verpakt bezorgd. Mooie kwaliteit planten en een feest om te planten. Ik bestel er zeker weer.

• Snelheid/Levertijd

Weinig aan toe te voegen als prima, gezond uitziende plantjes, en na 10 dagen ook uitgeleverd door eigen bezorgdienst ( tenminste geen verkreukelde planten ).

Ideaal!

Heb 10 stuks lampepoetsersgras ‘little bunny’ besteld omdat deze bij Intratuin steeds uitverkocht bleken. Werden keurig op de afgesproken dag gebracht, netjes in een doos. Ook nog goedkoper. Dus aanrader al met al

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel