Uitstekend bedrijf!

Echt een top service! Al een stuk of 5x iets besteld en de kwaliteit is van alles uitstekend!

Uitstekend!

Prima service, levering en kwaliteit van de plantjes.

• Snelheid/Levertijd

Lage prijs en snelle levering in België

Laagste prijs die ik gevonden heb op internet voor de planten die ik wou bestellen. Gratis levering omdat ik boven het minimumbedrag voor gratis levering kwam. Snelle levering (in België), ik geloof 2 werkdagen na bestelling. Planten waren keurig en zaten netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk, duidelijk en mooie planten

Mooie plantjes

Mooie plantjes maar wel geleverd in een doos op zijn kant !!!! Gelukkig viel de schade nog mee. Er stond wel “breekbaar “ op , maar niet “ deze zijde boven “ !!

alles netjes verzorgd

Alles netjes verzorgt en duidelijk

Heel kleine stekjes

Voor de prijs echt kleine plantjes, meer stekjes die net in het potje gezet zijn. Struikjes had ik ook iets groter verwacht.

• Snelheid/Levertijd

Uitgebreid aanbod en vlekkeloze levering

De diversiteit aan planten op de website is heel groot. De selectie criteria (vb hoogte, standplaats) maakt zoeken en vinden eenvoudiger. Ook verstrekte informatie (vb hoeveel planten per m2) is nuttig. De planten werden netjes verpakt en met duidelijke labelling bezorgd. Voornaamste minpunt is dat redelijk wat planten waren uitverkocht.

• Snelheid/Levertijd

Alles zoals beloofd en volgens afspraak

Alle bestelde artikelen netjes en volgens afspraak afgeleverd. Artikelen zijn ook met zorg verzendklaar gemaakt. Mooie kwaliteit planten ook!

• Snelheid/Levertijd

Goed verpakt en duidelijke uitleg.

Goed verpakt en duidelijke uitleg. De planten staan in de grond en nu lekker genieten en zien wat het doet.

• Snelheid/Levertijd

Dankzij de heldere website snel mijn beplanting kunnen kiezen

In het verleden al vaker planten besteld, en ook nu zeer tevreden over het aanbod en lever snelheid. Planten keurig uit het zicht in een schaduwrijke plek gezet bij bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze, geode prijzen, vriendelijke goede levering

Slechte kwaliteit

12 hortensia's gekocht met heel veel slakken

Goed en snel geleverd

Goede service. Snel contact. Goede prijs kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Nette planten voor nette prijs

Ik vind de planten niet te duur, ze worden netjes geleverd en de kwaliteit is goed

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze, prima prijzen, snelle levering & goede service.

Na enig online speurwerk bij Tuincentrum.nl terecht gekomen. En al snel een bestelling geplaatst. Hun website is overzichtelijk en informatief. Het assortiment ruim en de prijzen schappelijk. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik met 2 dagen al een verzendbevestging. Ondanks de verwachtte langere levertijd. Ook antwoord op mijn mail kwam binnen afzienbare tijd. De levering verliep keurig op aangegeven tijd en de chauffeur bleek zeer vriendelijk en behulpzaam. De planten waren zeer vakkundig verpakt en alles heeft het transport dan ook heelhuids doorstaan. Kortom; zeer aangenaam verrast. Op alle fronten en dus zeker voor herhaling vatbaar.

• Snelheid/Levertijd

Goede keuze, betrouwbare levering en prima planten

Uitstekend. Goede, duidelijke website en snelle levering. Zelfs tijdens de drukste periode van het jaar.

Heel tevreden

Snel geleverd dan verwacht., Keurig verpakt en netjes afgeleverd.

Snelle, nette levering

Grote sortering planten op de website. Jammer dat de azalea’s die we bestelden helemaal uitgebloeid waren, in tegenstelling tot de overige (exact dezelfde) planten in de tuin.

super

Alle planten waren zorgvuldig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Sneller en beter dan verwacht. Geen klachten.

Nette levering

Mooie volle planten, zorgvuldig ingepakt en netjes bezorgd

Eerste ervaring is goed

Duidelijke website, goede bezorging, snelle reactie na een mail van mijn kant.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel