Goede kwaliteit

De bollen zijn van super kwaliteit. Had vorig jaar anemonen besteld en die staan nog steeds in bloei. Zelfs toen het zo hard vroor en sneeuwde. Kortom meer bollen besteld en die zijn snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden

Planten zij goed ingepakt bij bezorging en heel goeie service?

• Snelheid/Levertijd

Prima levering vd planten. Zeer tevreden.

Perfecte service

Correcte afwerking van onze bestelling

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en goede service

Goede kwaliteit planten, snel geleverd, goede service

• Snelheid/Levertijd

Uitgebreid aanbod van mooie planten die goed verpakt bezorgd worden.

Duidelijk uitleg op de website, duidelijk beschreven wat je kan verwachten van de planten, service en levering. Duidelijke beschrijving bij de planten.

• Snelheid/Levertijd

Snelle, keurige levering van mooie planten

De rest kanten zien er erg goed uit. Staan netjes in een doos bij levering, die snel is. De planten staan er nu een paar dagen in en slaan goed aan. Ik ben erg tevreden

• Snelheid/Levertijd

Prachtige kwaliteit en ruime keuze

Goed advies in de winkel in Knegsel. Echt een heel goed adres voor je tuinplanten. Prijstechnisch heel scherp ook nog eens.

• Snelheid/Levertijd

Kwalitatief goed en snelle levering.

Snel geleverd zoals beloofd

Had plantjes besteld. Ze hebben geleverd zoals afgesproken met eigen bezorgdienst. Goede kwaliteit. Koop zeker nog vaker.

Correcte levering

Mooie boompjes voor een schappelijke prijs.

Vlot geleverd

Prima geleverd goed ingepakt

In 1 woord, goed

6 hortensia's besteld, verwacht kleine begin plantjes, niks is minder waar, het waren volwaardige hortensia planten, dus met andere worden super goed. Ik kom/ga zeker voor de volgende keer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle service, planten werden heel verzorgd en goed ingepakt geleverd. Ook heel mooie plantjes .

Snel en duidelijk

Snelle service en helder en duidelijk wat er voorradig is op de website.

• Snelheid/Levertijd

Goede ,mooie planten . Zijn van goede kwaliteit , Koop hier vaak .!

• Snelheid/Levertijd

Goede prijs en snel geleverd

Goederen snel geleverd. Goede communicatie. Niets op aan te merken.

Prima webwinkel

Bestelling werd op tijd en goed verpakt geleverd. De kwaliteit van de rozenstruikjes is prima!

• Snelheid/Levertijd

Net bedrijf levert altijd netjes en snel

• Snelheid/Levertijd

snelle levering van goede producten

de bestelde stamrozen werden keurig verpakt geleverd. Daar ik niet thuis was waren de rozen op een mooie veilige plek neergezet. Aflevering ook prima op tijd.

• Snelheid/Levertijd

Super planten en keurige bezorging!

Nu al voor de tweede keer besteld! Zeer tevreden over kwaliteit, verpakking en bezorging!

• Snelheid/Levertijd

Heel goed. Mooie planten, netjes verpakt!

Alles heel goed ! Van begin tot eind. Wat ik alleen vreemd vond is dat je niet in de avond kon bestellen. Verder top

• Snelheid/Levertijd

het bestellen en de kwaliteit van de planten en bezorging was suppergoed

De bestelling was snel De kwaliteit en de verpakking was heel goed. De bezorging was ook mooi op tijd.

Zeer tevreden klant!

Mooie plantjes en met zorg verpakt. Duidelijk site. Vriendelijke bezorger,snelle en goede levering!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel