Zeer tevreden klant ! (Al een paar keer trouwens !)

Zeer correcte winkel. Perfecte levering en zeer mooie planten. Prijs -kwaliteit .. NIET TWIJFELEN !

Vlot, aardig, prima

Gedaan volgens afspraak. Supergoed verpakt. In 1 woord: geweldig. Kan het iedereen aanraden.

Goede kwaliteit en snel

Goede kwaliteit en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooie kwaliteit!

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb de border box besteld en wat losse planten. Alles werd netjes geleverd en zat keurig verpakt! Zeer tevreden en ik ga zeker weer bestellen hier.

Fijne shop!

Mooie plantjes en snel en verzorgd geleverd. Daarnaast ook nog eens scherp geprijsd, dat is altijd fijn (-:

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snel geleverd !

Mooie planten, goede prijs -kwaliteit verhouding ! Keurig verpakt en snel geleverd, kortom top !

• Snelheid/Levertijd

Netjes, duidelijk, snel en beste prijs

Wij hadden 162 bodembedekkers besteld (vinca minor) voor ons talud. Na wat onderzoek online kwam ik bij Tuinplantenwinkel.nl uit. Niet alleen vanwege de hele goede prijs (zij hadden echt de beste prijs, en het verschil met andere webwinkels was aanzienlijk!), maar de duidelijke website hebben er toe geleid dat we ze bij Tuinplantenwinkel.nl hebben besteld. De communicatie verloopt ook vlot, he hebt echt het gevoel bij een betrouwbare winkel te kopen met veel deskundigheid. Ondanks dat er op de website aangegeven werd dat de levertijden wat langer konden zijn vanwege de drukte, hadden we de plantjes al heel snel in huis. Keurig verpakt allemaal! Ik zou zeker de volgende keer weer mijn planten bij Tuinplantenwinkel.nl bestellen!

Uitzonderlijk goed !

Alles keurig beschermd en heel goed ingepakt. Echt, hier word je blij van.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten op tijd geleverd

Zeer tevreden met de kwaliteit, de prijs en de service.

• Snelheid/Levertijd

Snel en goed geleverd, ondanks coronatijd.

Makkelijk te bestellen, alleen jammer dat er zoveel planten niet leverbaar zijn

• Snelheid/Levertijd

Netjes geleverd, goed verpakt. Heel mooie planten.

Netjes geleverd, goed verpakt. Heel mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Prettige website met mooie planten en uitstekende service!

Grote bestelling van planten gedaan voor in de achtertuin. Op de website kun je aangeven waar je de bestelling neergezet wil hebben wanneer er niemand thuis is. De bestelling was keurig en secuur ingepakt voor het (gratis!!!) transport. Ondanks de drukte is alles snel geleverd. Kortom goed bedrijf met zorg voor plant en klant...:-) en een goede prijs!! Blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit en service heel goed

Was aangenaam verrast van de planten en levering service

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit aan goede prijs

beide bestellingen werden correct, snel (en gratis) aan huis geleverd in België.

• Snelheid/Levertijd

Prima service en mooie planten

De webwinkel is alleen via de mail bereikbaar maar er wordt doorgaans snel gereageerd. De planten zijn perfect volgens afspraak geleverd.

Mooie producten snelle service

Bestelling van de planten snel geleverd. Mooie kwaliteit planten en goed verpakt. Duidelijke info op de site

• Snelheid/Levertijd

gezonde en mooie planten en duidelijk bericht wanneer bezorging

bestellen verliep niet heel soepel, door drukte werd telkens de bestel mogelijkheid gesloten en als werkende kwam ik er een week lang niet door heen in de avond. Het resultaat: de afronding van de bestelling en levering zijn zeer goed te noemen.

Snel,goed,en prachtige planten

Goede site beloofd goede planten en snelle service,en wij zijn het daar helemaal mee eens. Erg tevreden

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende planten, mooi verpakt en snel bezorgd.

Helemaal top!

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit planten en snelle levering

Geleverde planten zien er prima uit. Precies zo als voorgesteld op de website. Al twee keer eerder gekocht en het zal zeker niet de laatste keer zijn.

Prima ervaring

Ervaring was goed. Planten worden netjes geleverd. Keuze hoe de planten in ontvangst te nemen.

Goed verpakt, correct bezorgd

Wat ik minder oke vond was de bamboe; zou ik zelf niet uitgezocht hebbeb

• Snelheid/Levertijd

Goede service en afspraak is afspraak

De geleverde goederen werden netjes naar de tuin achter het huis gebracht.

Mooie planten

Bestelling kwam mooi op tijd, ondanks aankondiging dat het druk was, stond op de website. Goede kwaliteit planten, keurig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Erg snelle en goede service met kwaliteitsplanten

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel