Goede service en afspraak is afspraak

De geleverde goederen werden netjes naar de tuin achter het huis gebracht.

Mooie planten

Bestelling kwam mooi op tijd, ondanks aankondiging dat het druk was, stond op de website. Goede kwaliteit planten, keurig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Erg snelle en goede service met kwaliteitsplanten

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, snelle en zorgvuldige levering

Overzichtelijk site, veel informatie over groei, bloei en verzorging van de planten en bomen. Goede kwaliteit geleverde planten en bomen.

• Snelheid/Levertijd

Service prima en kwaliteit super

De levering van de producten was prima. Netjes aangemeld en goed verzorgd. De kwaliteit van de producten was perfect. Alles was prima op orde

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed verpakt en snel bezorgd

Een aantal vaste planten besteld. Op de website stond vermeld dat de bezorging wegens drukte tot 10 werkdagen kon duren, maar na 2 werkdagen werden de planten al bezorgd. Vriendelijke bezorger en de planten waren goed verpakt. Sterke en goede kwaliteit planten. Ik was zelf iets te enthousiast om zo vroeg in het seizoen nieuwe planten in de tuin te zetten, maar de planten doen het erg goed in de tuin.

Supertevreden!

Het is de 2de maal dat ik bestel en weer tip top in orde. Hop naar de volgende bestelling binnenkort!

• Snelheid/Levertijd

Keurig en op tijd geleverd

Kwaliteit van geleverde planten of goed daarnaast in goede staat en mooi op tijd geleverd

• Snelheid/Levertijd

Snelle en nette levering van goede planten

De dwerg vlinderstruiken en twee soorten maagdenpalm waren in mooie stevige dozen verpakt zonder bekneld te zitten en keurig gescheiden van elkaar. De levering was snel (binnen 3 werkdagen) en ook netjes. Keurige chauffeur van Tuinplantenwinkel.nl Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!

Super kwaliteit

Super kwaliteit, levering volgens afspraak. Indien er een mindere of slechte plan bij zit geen gezeur je krijgt gewoon een nieuwe plant.

• Snelheid/Levertijd

Mooi product, prima verpakt en snel geleverd.

Zeer tevreden.

prima service

en de bezorger was toppie

• Snelheid/Levertijd

Een paar nieuwe planten hebben de winterkou helaas niet overleefd. Hoewel hierop geen garantie bestaat is door Tuinplantenwinkel.nl uit coulance toch de helft van de aankoopprijs gecompenseerd bij het opnieuw bestellen van deze planten. Goede service, snelle levering, heldere informatie en prettige correspondentie. Top!

• Snelheid/Levertijd

Online tuinieren bevalt uitstekend met Tuinplantenwinkel

Het uitkiezen van planten op de website is makkelijk door de filters. Wel hebben wij enige dagen moeten wachten voordat een order geplaatst kon worden omdat het te druk was om alle bestellingen te verwerken. De planten kwamen zeer goed verpakt aan en zijn allemaal behalve de geraniums goed aangeslagen.

Helemaal top.

Plantjes besteld, kon door corona tot 10 werkdagen duren maar na 3 dagen al in huis. Daarom helemaal top. Als ik weer iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten! Keurig verpakt en geleverd.

De planten zijn mooi en worden zorgvuldig verpakt. We hebben ze meteen in de tuin gezet.

uitermate tevreden!

alles netjes en keurig verpakt aangeleverd door een vriendelijke chauffeur!! Niets op aan te merken! Voor ik mijn bestelling plaatste enkele vragen gesteld en steeds vlot en met kennis van zaken antwoord gekregen!

totale tevredenheid

alles pico bello in orde! Zeer vriendelijke bezorger die de planten netjes afleverde. Sterke plantjes waaraan ik hoop erg veel plezier te beleven.

Blij met onze boom!

Een week geleden werd onze lijsterbes bezorgd door een uitermate vriendelijke meneer. We hebben hem geplant, gebruik makend van de bijgeleverde attributen. We zijn erg tevreden!

Perfecte levering, mooie planten

efficient

prima. in goed overleg zijn de plantjes geleverd. waarvoor dank.

top service

eenvoudige bestelprocedure, goede opvolging met informatie over bezorging, bijzonder goed verpakt en kwaliteit van planten is uitstekend.

• Snelheid/Levertijd

Zeer mooie ilex buxussen. Top. Goed verpakt en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Goede producten en vlotte levering

Mooi planten geleverd (Hydrangea macrophylla 'Little Blue'). Ook andere producten zoals verwacht. Redelijk vlotte levering.

Vlot en netjes geleverd

Goede ervaring. In 3 werkdagen werd mijn volledige bestelling thuis afgeleverd. De planten zien er goed uit.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel