top service

eenvoudige bestelprocedure, goede opvolging met informatie over bezorging, bijzonder goed verpakt en kwaliteit van planten is uitstekend.

• Snelheid/Levertijd

Zeer mooie ilex buxussen. Top. Goed verpakt en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Goede producten en vlotte levering

Mooi planten geleverd (Hydrangea macrophylla 'Little Blue'). Ook andere producten zoals verwacht. Redelijk vlotte levering.

Vlot en netjes geleverd

Goede ervaring. In 3 werkdagen werd mijn volledige bestelling thuis afgeleverd. De planten zien er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Mijn Planten en Rozen struiken besteld , toen ik de dozen open deed was het eerste wat ik zag , mooie verzorgde planten en struiken. Netjes ingepakt , zodat alle planten en struiken heel zijn aangekomen. Top bedrijf , en de volgende bestelling plaats ik binnenkort. Vriendelijke groet.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke site en nette levering

Site is duidelijk, goed op de hoogte gehouden en nette levering

Vlotte levering, prachtige prodecten

Zeer tevreden over zowel de planten als de levering

• Snelheid/Levertijd

Op tijd geleverd en alleen mooie en gezonde planten

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snel bezorgd

Mooie planten voor in de tuin besteld. Ze zagen er heel mooi uit. Precies zoals de foto op internet. De bezorging ging ook heel goed en snel. Echt super, we zijn er heel blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Prima, valt niks van te zeggen. Plantjes zijn netjes verpakt en van goede kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Alles keurig geleverd volgens afspraak.

Duidelijke website. Alles keurig volgens afspraak geleverd. Geen opmerkingen.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende prijs en kwaliteit; goed verpakt en snel geleverd

Eén woord: uitstekend !

• Snelheid/Levertijd

Een hele snelle levering maar nog belangrijker is dat de planten heel goed verpakt waren, vers en mooi !! Top

fantastisch

op een vraag welke plant het beste in een pot met aangegeven grootte buiten te planten snel een reactie waar ik iets aan had en na bestelling van geadviseerde plant snelle , correcte levering

Gewoon goed

De planten waren goed verpakt en zien er goed uit. Prettig dat je tijdens het bestelproces kunt aangeven waar de planten neergezet kunnen worden in het geval dat je niet thuis bent als ze bezorgd worden.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, met zorg ingepakt.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit en snelle levering

Planten waren netjes verpakt en lijken nu goed aan te slaan.

Tiptop in orde!

Heel goeie communicatie, snelle levering, goeie prijzen, veel keuze. Ik heb 3 bomen besteld, en ze zagen er allemaal prachtig uit. Enkel bij de hoogstam was ik een beetje ongerust omdat alle (pot)aarde meteen van de wortels viel als ik hem uit de pot wilde halen om te planten. De lange boom (>4m) zat ook al heel los in de pot bij de levering. Waarschijnlijk de dag ervoor verpot ofzo. Maar het ziet er naar uit dat die het perfect overleeft heeft.

Keurig en snel bezorgd

Voor het derde achtereenvolgende jaar mooi en snel geleverd. De kwaliteit van de planten lijkt mij ook deze keer weer goed. Fijne winkel om te bestellen.

goede kwaliteit en service

Uitgebreide selectie planten, duidelijke website, de planten kwamen goed ingepakt aan, goed geholpen door de servicedesk

Snel, professioneel, goed verzorgd

planten zij goed verzorgd aangekomen.

Goede kwaliteit en service

Al verschillende keren planten en bomen besteld bij tuinplantenwinkel. De planten en bomen verkeren altijd in goede kwaliteit en doen het erg goed na de aanplanting. Daarnaast is de service ook altijd top: - duidelijk wanneer er geleverd wordt - tijdige levering - instructies worden altijd nauw opgevolgd - erg vriendelijk personeel Een absolute aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede planten

de planten zaten zeer goed verpakt en zagen er goed uit.

Heel tevreden

De planten zijn mooi, ze doen het goed. De levering was sneller als verwacht en ik vind het echt waar voor je geld.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel