Goeie planten en verzorgd geleverd.

De planten zijn zeer verzorgd ingepakt en geleverd. Ze zijn allemaal in goede conditie aangekomen. De bare rooted dwergboom had weinig wortel, dus daar ben ik nog afwachtend naar hoe hij het zal doen (al zie ik op een paar plekjes al wel groenere knopjes dan gisteren, waardoor ik hoopvol ben.

Snelle levering.

Aardige en hulpvaardige chauffeur

• Snelheid/Levertijd

Vlotte correcte levering van mooie planten

Ruime keuze en snelle afhandeling. Prima afgeleverd en hele mooie planten

Goed verzorgd en supersnel

De planten werden zeer snel bezorgd , goed verpakt en de planten zagen er goed verzorgd uit. Ik kan nu al zien dat ze goed zijn aangeslagen

ruim assortiment, goede kwaliteit, snelle levering redelijke prijs

ruim assortiment, goede kwaliteit, snelle levering redelijke prijs

• Snelheid/Levertijd

Snelle correcte levering door vriendelijke bezorger

Franse boomschors van goede kwaliteit tegen een normale prijs. Geen probleem dat ik maar 8 zakken nodig had. Bij andere leveranciers gold er een minimumbestelling van b.v. 15 zakken en waren de bezorgkosten veel hoger. Levering zou tussen 2 en 7 dagen plaatsvinden, maar de 3e dag is alles bezorgd. Dit was de eerste keer dat ik iets bij de Tuinplantenwinkel heb besteld, maar het is zeker niet de laatste keer.

• Snelheid/Levertijd

Hoge kwaliteit planten en altijd snel geleverd!

Tuinplantenwinkel doet wat er beloofd wordt. Kerngezonde tuinplanten van hoge kwaliteit. Altijd een snelle levering.

Topservice!

Mooie, gezonde planten, snelle levering.

Goede kwaliteit planten en snel geleverd

Goede kwaliteit planten en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Snel, goed en niet duur.

Heldere website. Veel keuze op kleur, zon schaduw enz.. Prima vlotte bezorging in stevige doos. Plantjes in goede staat en niet duur!

Positieve ervaring

Snel geleverd met een eigen wagen. Prijs is goed en de planten zijn van goede kwaliteit. Zelfs ook een setje tuinhandschoenen gratis!

Fantastische levering

Dit is hoe plantjes bezorgd moeten worden. Met zorg ingepakt en geleverd met open doos. Leuk assortiment kruiden ook. Niks op aan te merken, ik ben fan!

Goede planten. Fijn bedrijf

• Snelheid/Levertijd

Mooie producten en correct geleverd

Alles tip top in orde, mooie producten zoals voorgesteld op de site. Levering netjes en met zorg verpakt. Een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Zeer goed bevallen, ik bestel zeker weten opnieuw bij jullie.

Vlugge service

Scherpe prijs - gemakkelijke website - zeer mooie sterke planten en zeer snel geleverd! Toppie

netjes geleverd.

Duidelijk aangegeven dat het bij de buren geleverd zou worden indien ik niet aanwezig was, of dat het netjes in de buurt gezet zou worden. De plant was goed verpakt en was ook vochtig genoeg dat hij niet a.s.s.p. uitgedroogd zou worden als hij een dagje later opgehaald werd.

• Snelheid/Levertijd

Perfect snel en netjes geleverd

Alles prima geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, netjes verpakt en geleverd

Fijne zorgvuldige service en levering. Planten netjes gelabeld en verpakt. Kan het absoluut aanbevelen. Enige punt is dat er best wat assortiment op was.

• Snelheid/Levertijd

Snel en professioneel bezorgd.

De bestelling werd binnen drie dagen thuis bezorgd en was zeer professioneel verpakt.

Goede informatie, juiste levering

Goed geïnformeerd, bezorging was netjes. 1 plantje zag er wat zielig uit

• Snelheid/Levertijd

Vlotte adequate en service gerichte communicatie en prima producten

Spannend om online bomen en planten te bestellen. Dus heb je helder overleg en soms meer informatie -ook over praktische zaken- nodig. Dat ging steeds heel vlot, in deze Coronatijd via mail vaak zelfs dezelfde avond al een reactie. We zijn ook tevreden over de producten. En áls er eens een boom niet goed was: zonder probleem een nieuw exemplaar. Kortom:top!

• Snelheid/Levertijd

Correcte levering, goeie kwaliteit. Zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Goede service, goed personeel en goede kwaliteit planten

• Snelheid/Levertijd

Planten mooi in pot en goed bemest aangeleverd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel