goede planten voor een aantrekkelijke prijs

Ik heb nu meermalen een bestelling gedaan en ben nog steeds tevreden over de service en kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en levering!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, doen wat ze beloven

Makkelijk bestellen.... Goede levering.... Netjes verpakt

Prima en vlot

Zeer deskundig ingepakt, maar wel met veel wegwerplastiek, Enigstevminpuntje

Snelle en nette levering

Een nette en snelle levering. Wist niet wat ik kon verwachten, maar ben zeer tevreden over de geleverde plant. Is ook groter dan ik had verwacht. Top bedankt

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en perfecte levering!

Bestellen is eenvoudig en de planten zijn perfect beschermd en verpakt geleverd. Ze hadden ‘s nachts nog water gehad. Een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Zeer snel geleverd en alles netjes verpakt en volgens afspraak.

i.v.m. de top drukte gaven ze een levertijd van max 10 dagen, dit is uiteraard geen probleem. Maar alles was toch veel sneller geleverd dan verwacht top! De producten waren netjes verpakt en de levering was neergezet zoals besproken. De planten en bomen zijn in uitstekende conditie en alle benodigde informatie was aanwezig om de planten ben bomen goed te kunne planten.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten voor een prima prijs en zorgvuldig verpak.

Net als vorig jaar hier weer de planten besteld. Duidelijke beschrijving, prima prijs, snelle levering en alles doet t. Een aanrader.

Mooie planten online bestellen

Website duidelijk, aanbod groot, wegens drukte wat langere bezorgtijd, maar dan krijg je het wel 2x aangeboden.....hihi, 2e bestelling werd meteen mee teruggenomen. Mooie planten, goede kwaliteit, en heel goed verpakt voor veilig vervoer. Super. Zeker aan te raden.

• Snelheid/Levertijd

zeer goede service en snelle levering

zeer mooie planten en goede service

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en keurige bezorging!

Hier heb ik planten besteld en laten bezorgen. De planten zien er allemaal prachtig uit. De bezorging met hun eigen bezorgdienst is keurig verlopen. Uiterst vriendelijke en behulpzaam. Top bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service en snel geleverd. Nu hopen dat de planten aanslaan!

Fijne site, snelle levering en goed verpakt. Nu hopen dat alles aanslaat!

• Snelheid/Levertijd

Met zorg ingepakte plantjes, snelle levering en goed kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Ruime sortering, geweldige kwaliteit en snelle service

Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij tuinplantenwinkel.nl Je komt terecht op een duidelijk opgezette site met een ruime keuze aan planten en bomen, geschikt voor iedere tuin. Goede beschrijving betreffende verzorging van de planten. Levering van de gekochte artikelen binnen een paar dagen en keurig door de bezorger in de voortuin geplaatst. Goede prijs/kwaliteit verhouding, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een diversiteit aan tuinplanten. Een tevreden en zeker terugkerende klant !!

• Snelheid/Levertijd

Fijn dat ze mijn adres hebben geverifieerd. Misschien een tip voor de website om voor de automatische invulvelden nog een keer neer te zetten wat er gevraagd wordt. Dat is gemakkelijker nakijken.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten netjes geleverd!

Planten zijn zorgvuldig ingepakt en worden netjes bezorgd.

Prettige winkel

De bomen waren zeer goed verpakt met een duidelijke aanplant instructie. Duidelijke webside. Bezorging ook mooi op tijd

goede service

correcte service en bestelling op tijd klaar

Een uitstekend bedrijf!

Mooie planten die volledig aan mijn verwachtingen voldeden, goed van proportie en gezond. Redelijk vlotte levering voor een bedrijf wat het materiaal zelf rondbrengt. En de manier van verpakken, stabiel in grote dozen, plantlabels erbij: prima. Heel tevreden. Ik wilde nog bijbestellen. Helaas lukt dat niet vanwege de grote drukte. Goede manier om de zaken in de hand te houden, maar jammer voor mij. Ik hoop dat binnenkort bestellen weer mogelijk is.

Een positieve ervaring!

In coronatijd moest ik dit voorjaar toch eens tuinplanten proberen op internet te bestellen en dat is helemaal goed gekomen. Erg goed verpakt, plantjes zien er fris uit en levering volgens afspraak.

Mooie volle oreganoplanten

Voor herhaling vatbaar, met zorg geleverd

• Snelheid/Levertijd

snelle levering en hele mooie planten

Alles heel goed verzorgd

• Snelheid/Levertijd

Mooie sterke planten, snel geleverd!

Alles wat ik in de afgelopen jaren besteld heb doet het goed in de tuin! Mooie sterke planten en bomen! Steeds goed verpakt en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

heel simpel: gewoon helemaal top

hele goede site hele nette prijzen super levering, helemaal top verpakt wat moet ik nog meer zeggen....

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel