Snel en goed verpakt geleverd!

Het uitzoeken van plantjes voor mijn nieuwe "bijentuin" verliep soepel door alle extra informatie die bij de planten aangegeven staat. De lever was bijzonder vlot (na 2 dagen verzonden, 1 dag daarna al in huis). De plantjes zaten goed verpakt en waren allemaal in goede kwaliteit (niet stukgegaan tijdens transport e.d) Sowieso zien de plantjes er goed uit en komen ze overeen met wat ik verwachte aan de hand van de informatie op de site. Al met al ga ik hier zeker vaker bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Snel en netjes; service moet nog blijken.

De bestelling was, goed verpakt, netjes en snel bezorgd. Alle producten zagen er goed uit op twee na. Één plantje (geranium) was zo mager en klein (5 cm.) dat we die zelf op moeten kweken maar hij doet het inmiddels goed. Maar ik vrees dat de gele roos ('rosa peace')dood is. We hebben hem in goede aarde geplant en water gegeven maar er zit nog steeds, na veertien dagen geen leven in! We wachten nog even af want we hebben groeigarantie.

Prima proces. Planten goed verpakt

Zag er allemaal goed uit

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede service Snelle levering Zeer goede kwaliteit planten Zeer goed verpakt Echt een aanrader +++++

Keurig en mooie planten

Zeker een aanrader

Goede kwaliteit planten

Uitstekende service. Alles netjes geleverd. Wel zou t nog handig zijn als bij de bestelling nog een pakbon of iets dergelijks zit.

Geweldigggggg !!!

Mooie goed groeiende planten !!! Goed verpakt , perfect geleverd ! En prima prijs . Al jaren koop ik hier mijn vaste planten !

• Snelheid/Levertijd

Frisse planten en goed verpakt en netjes bezorgd.

Uitstekend!!!

Heb al verschillende keren bij Tuinplantenwinkel.nl besteld, prima service en goede kwaliteit. Producten waren met zorg ingepakt, en netjes bezorgd.

Prachtige planten

Prachtige planten die snel geleverd werden. Al mijn 3e aankoop op tuinplantenwinkel en opnieuw heel tevreden.

Zeer correct.

Deze plantenzaak raad ik echt aan. Vriendelijkheid is zeer goed. Levering van je bestelling, veel aandacht voor het verpakken van de planten. Zeer correcte prijs. Allen maar +++++

Ruime keus, snelle levering

Ruime keus, ookal is er soms tijdelijk iets niet leverbaar. Duidelijke beschrijving. Levering prima, in stevige dozen op de afgesproken plaats.

Beetje teleurgesteld

Deze keer ben ik minder tevreden omdat mijn bestelling op een ander adres(2 huizen van hier)in de tuin gezet was terwijl deze mensen niet thuis waren. Ook vind ik een deel van de plantjes er niet goed uit zien,erg klein en er is nauwelijks sprake van een plantje bij de potentilla, Ik hou het in de gaten. Ik hoop een volgende keer weer betere service en betere kwaliteit. Vr groet, R Snabel

zeer goede kwaliteit

ze hebben veel keuze in soorten en maten, de levering is fijn dat je niet perse thuis hoeft te zijn( overleg waar ze neer zetten), fijn dat de verzending vanaf 75 euro gratis is.aan de bomen zit nog een kaartje wat het is en hoe die verzorgd wil worden, ik be erg tevreden, en kom zeker snel terug!

• Snelheid/Levertijd

Rozen besteld en binnen een week bezorgd, klasse!

Rozen besteld en ondanks drukte toch binnen een week bezorgd door een vriendelijke man, klasse!

• Snelheid/Levertijd

Geweldige services goede kwaliteit planten/bomen. Via contact erg snel antwoord en bereidheid mee te denken. Keurige aflevering. Top winkel

• Snelheid/Levertijd

Goede service , info omtrent bestelling erg goed.

Snelle verwerking van order en uitstekende bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Perfecte planten, vriendelijke en veilige voor de planten levering

Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop. De kwaliteit van planten die ik aankreeg, was zeer hoog. De prijzen op de website zijn voor iedereen toegankelijk. De planten werden beveiligd geleverd in perfecte staat.

• Snelheid/Levertijd

Heel goede kwaliteit van planten. Handig verpakt in een container voor een continu wortelgroei.

Heel tevreden van de snelle levering en zeer goede kwaliteit van de geleverde planten. Door gebruik te maken van plantcontainers is de wortelgroei niet onderbroken tijdens het planten. Werkelijk heel mooie planten, heel benieuwd naar het moment dat deze hun bloemenpracht zullen tonen. Alleen spijtig dat de levering enkel in een beperkt gedeelte van België kan gebeuren.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede tuinplanten, goed verpakt en keurig bij huis afgeleverd.

Zeer goede tuinplanten, breed assortiment. Levering goed verpakt en keurig bij huis afgeleverd. Kortom uitstekend!

• Snelheid/Levertijd

Topbedrijf. Zo zijn er niet veel.

Komt zijn afspraken na, en levert goede produkten op de juiste manier, met zorg.

• Snelheid/Levertijd

Professioneel, goede service , behulpzame en bijzonder vriendelijke bezorger .

De online bestelde planten werden binnen de opgegeven levertijd bezorgd . Een mail vooraf met de dag van bezorging . Met eigen vervoer en bijzonder goed verpakt . De bezorger was zeer behulpzaam en bijzonder vriendelijk .

zeer goed

altijd goed verzorgde planten en snel bezorgd .wij zijn dus erg te vrede

• Snelheid/Levertijd

Alles netjes verpakt en op tijd geleverd

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel