Met een paar dagen alles netjes geleverd en de plantjes zien er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Snelle, goed verzorgde bestelling en goede , sterke plantjes. Bestel de volgende keer zeker hier weer mijn plantjes .

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede bezorg service. Ik ben zeer tevreden .

Prachtig, goede winkel.

Snelle levering, mooie planten. Goede ervaring,zal nog bestellen in de toekomst.

• Snelheid/Levertijd

Ben erg tevreden over de tuinplanten, zijn keurig en netjes bezorgd, ook de chauffeur was netjes en correct. Het is dat ik maar 5 sterren kan geven, maar een dikke vette 10 is op zijn plaats.

Netjes verpakt geleverd

Goeie kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Goede leveringen op rijd

Mooi op tijd goede spullen

• Snelheid/Levertijd

Goed verpakt, snel geleverd en goedkoper dan bij het tuincentrum. Maar het belangrijkste de kwaliteit was goed. Voor de 1ste keer op deze manier besteld, maar dat is voor herhaling vatbaar.

• Snelheid/Levertijd

Snel, vriendelijk en elke keer weer goed.

Snelle bezorging, ruim aanbod, zeer vriendelijke chauffeur (elke keer opnieuw) en nette prijzen. Wij blijven terugkomen totdat we geen plek in onze tuin meer over hebben.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en perfecte levering

3 keer nu besteld bij Tuinplantenwinkel.nl en alle keren zeer tevreden. Mooie gelijke planten, goed verpakt. De planten van de eerste twee bestellingen in het najaar hebben allemaal de winter overleefd. Voor de laatste bestelling heb ik daarin alle vertrouwen.

Helemaal top!

Mijn bestelling werd snel geleverd en de planten zien er prachtig uit.

Altijd meer dan goed.

Geweldig goede planten. Enorme grote keuze met goed advies. Snelle levering helemaal naar Friesland. Zorgvuldig en met liefde voor de planten verpakt. Vrolijke, vriendelijke en behulpzame chauffeurs.

Voor het 2e jaar perfecte service

Alles volgens afspraak. Ook de persoon die het afleverde was zeer vriendelijk en behulpzaam

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit voor een goede prijs en prima service

Ook deze keer weer prima afspraken, met service geleverd en de materialen zijn gewoon prima!

prima producten en diensten

uitgebreide producten van goede kwaliteit, heel goed verzorgd tijdens bezorging. Snelle levering. we hebben inmiddels 5 bestellingen gehad.

• Snelheid/Levertijd

Komen afspraken na, levering van goede kwaliteit

Vanwege drukte iets langere levertijd, maar dit was keurig gecommuniceerd. Kwaliteit van de planten was prima.

• Snelheid/Levertijd

snelle levering en mooi planten

positief, snelle levering, mooi formaat planten en goed ingepakt

• Snelheid/Levertijd

Planten en zending uitstekend.

Vriendelijke bezorger en keurig op afgesproken plaats neergezet.

• Snelheid/Levertijd

Goeie planten, hele fijne service

Voor onze nieuwe tuin een aantal coniferen besteld. Goede levering. Na het planten van de coniferen kwamen we erachter dat we tekort kwamen maar helaas waren ze op de site uitverkocht. Via de mail vervolgens contact gehad, en er werd echt geprobeerd toch nog ergens de juiste coniferen vandaan te halen. Geweldig! De tuin is nog lang niet klaar, maar ons adresje voor de planten is duidelijk! Bedankt!

Nette en snelle levering

Na bestelling netjes op de hoogte gehouden. Ondanks de corona een snelle levering op gewenste dag. Komen zeker terug en ook zeker een aanrader

Snelle levering!

Snel geleverd en mooie boompjes!

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering van een groot aantal mooie klimop planten

Voor herhaling vatbaar

Ik ben nooit een voorstander geweest om online tuinplanten te kopen, maar nu vanwege de lockdown wel gedaan. De levering was sneller dan verwacht. De planten waren keurig verpakt en zagen er perfect uit.

• Snelheid/Levertijd

Keurig verpakt en bezorgd. Goede kwaliteit

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel