Mooie planten voor goede prijs

Mooie planten, goede prijs en snelle levering.

Snelle levering, schiterrende planten

De leilindes en hortensias zijn keurig bezorgd. Waren goed verpakt, en duidelijke beschrijving erbij hoe de leibomen te planten, leiddn en snoeien. Prettig zaken doen zo! Graag tot een volgende keet

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke communicatie per email. Bij aflevering duidelijke instructies mbt ooenzetten doos. Niet te lang in de doos laten. Suoerr

Positief

Goede kwaliteit van planten, vlotte service. Alleen kreeg ik geen link of seintje wanneer de planten zouden aankomen. Gelukkig was ik thuis tijdens de levering.

• Snelheid/Levertijd

vlot geleverd en goede kwaliteit

Met name in coronatijd een prima prima keuze geweest. Gezonde planten ! Volgend jaar waarschijnlijk weer bestellen bij deze tuinplantenwinkel via hun website.

In 1 woord uitstekend

Snelle levering goede service.

Fantastisch!

Planten zijn goed verpakt en zien er zeer goed uit!

Supergoede ervaring!

Alles wordt geleverd binnen de vooropgestelde leveringstermijn en op de afgesproken plaats! Ook de manier van verpakken is verzorgd: alles netjes in dozen, briefje erbij met een nota van de chauffeur. Ik kan Tuinplantenwinkel echt aanraden!

op tijd geleverd

planten waren laag voor laag netjes ingepakt. Super tevreden!!

• Snelheid/Levertijd

Great service & delivery right to the garden

Thanks again for a speedy delivery & carrying 2 trees up stairs to my 1st floor garden. Very friendly deliveryman.

• Snelheid/Levertijd

Top planten, netjes bezorgd tot in de tuin

Ondanks de voorjaarsdrukte toch binnen 1,5 week in huis! Prima planten, sommige nog maar net een paar blaadjes boven de grond uit maar wel goede kluit dus ik ga ervanuit dat alles goed uitgroeit straks.

• Snelheid/Levertijd

Uitgebreid assortiment en goede kwaliteit

Uitgebreid assortiment en goede kwaliteit planten. Handig zoekfilter op website. Ik ben heel vriendelijk, snel, vakkundig en goed geholpen door de klantenservice.

Snelle service -goed product

Vriendelijk, groot assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding

• Snelheid/Levertijd

Mooie en gezonde planten!

We hebben 3 bessen planten en 1 XL clematis besteld. Ze zien er prachtig uit. Goed verpakt. Goed geleverd. Binnen een week thuis. Aanrader!!!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, netjes ingepakt en keurig bezorgd. Ik ben zeer tevreden.

Geweldig!

Prima kwaliteit voor een prijs die je elders niet snel zult vinden. Bezorging zoals afgesproken. Na bericht al om 9.15 uur aan huis. Top!!!

• Snelheid/Levertijd

Levering sneller dan verwacht en de planten waren in top conditie.

Vanwege de drukte was het mij bekend dat leveringen langer konden duren, maar ik heb mijn bestelling nog dezelfde week geleverd gekregen. Drie verschillende soorten klimrozen en een heel assortiment aan tuinkruidplanten. Alle planten waren netjes verpakt en in een goede conditie. Nu twee weken later groeien ze al kool.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en service.

Mooi assortiment, overzichtelijk, duidelijke informatie over de planten. De levering was heel goed!

• Snelheid/Levertijd

Super tuinplanten webshop !

De website is geweldig in opzet en ook heel compleet qua informatie mbt de planten/bomen. De planten, bomen die ik had besteld waren zorgvuldig verpakt en zijn keurig afgeleverd terwijl ik zelf niet thuis was. Ook lag er een briefje in de brievenbus dat de bezorger de bomen uit voorzorg plat had gelegd ivm de wind. Het is wel jammer dat er veel planten en bomen waren uitverkocht, terwijl ik heel bijtijds ben geweest met bestellen. Nu moest ik alsnog gaan shoppen bij een tuincentrum en een andere webshop terwijl ik graag alles had willen bestellen bij de tuinplantenwinkel. Tip: een plantinstructie bij de afgeleverde planten zou handig zijn. Zeker als je voor het eerst bomen gaat planten.

betrouwbaar!

Ik heb nu diverse bestellingen gedaan en ben zonder enige uitzondering zeer tevreden over de geleverde planten; alles wat ik tot nu toe heb geplant is aangeslagen en ziet er prima uit! Bezorging ook zeer betrouwbaar.

Goed en netjes geleverd

Makkelijk te bestellen op de site. Snelle en goede ook levering. Heel te vrede.

Geweldige ervaring!

Mijn derde bestselling hier. Zeer tevreden, snelle levering, mooie plannen die het werkelijk allemaal DOEN! Bijna klaar voor mijn volgende bestselling! Aanrader!

Doen wat zij beloven

Met een duidelijke internetsite is het uitzoeken van planten een kinderspel. Ook de levering is snel en de spullen worden vakkundig verpakt. Kortom zeker een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Tuinplantenwinkel komt afspraken na en levert prachtige planten!

Mijn bestelling werd op tijd geleverd, was heel goed verpakt en de planten zijn van goede kwaliteit. Ik had één klein probleempje en dat was binnen 1 dag netjes opgelost. Topservice en ik raad iedereen aan om hier te bestellen!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel