Grandioze kwaliteit, persoonlijke communicatie

Niets is teveel, communicatie per telefoon of mail, altijd persoonlijk; ook de chauffeur, bij afleveren.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering en prachtige planten.

Voor het eerst bij jullie besteld. De kwaliteit van de planten uitstekend, De aflevering vlot en zorgvuldig. Planten staan nu een week in de grond en ik zie nu al nieuw blad. Heel goede prijs kwaliteit verhouding.

• Snelheid/Levertijd

verrassend snelle service in topkwaliteit planten!

Bestellen ging in eerste instantie moeizaam vanwege de beperkte capaciteit en vorig jaar greep ik al mis bij een aantal planten (uitverkocht). Maar toch nog vlot kon ik de gewenste planten in de juiste aantallen bestellen en binnen 3 dagen stonden ze voor de deur. Mooie kwaliteit en 100% aangeslagen in de tuin! Wel jammer dat de waardebon van vorig jaar (mei) ook via kiyoh niet werd verrekend bij de bestelling. Ik hoop dat dat volgende keer wel gaat lukken. Hoe dan ook, qua planten en prijs/kwaliteit absolute aanrader!

Goede sterke planten.

TOPTUINPLANTENWINKEL!

Snelle levering. Goede kwaliteit. Vriendelijke service. Kortom, TOPPIE!

• Snelheid/Levertijd

Super service en prachtige planten

Het was voor mij de eerste keer dat ik planten besteld heb via internet, maar ik ben zeer te spreken over de snelle levering en prachtige planten.

• Snelheid/Levertijd

Goede producten en snelle levering

Goede kwaliteit planten en snelle levering

Stipte levering!

Van de circa 100 planten die we hadden besteld waren 95 in uitstekende conditie. De resterende 5 waren wat uitgedroogd en wellicht in iets mindere conditie, maar ze zien er nu na 5 dagen in de volle grond gezond uit.

Topplanten.

Sterke, mooi volle planten en netjes verpakt en bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Vlot geleverd! Goede beschrijving! Nu afwachten of de bomen het goed gaan doen.

Scherpe prijs, goede service

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Nog kleine planten, geen doorgekweekte planten in grotere potten met een hele hoge prijs. Daardoor zijn veel planten tussen de €1,20 en €2,00. Alleen de wat meer bijzondere cultivar zijn duurder. Goede beschrijving op site en goede zoekfunctionaliteit. Goede service en communicatie. Bij afleveren ook niet meer planten in een doos dan op de bodem past. Dus alles is heel netjes aangekomen op mijn adres. Minpuntje was het bestellen op de site. Vanwege de drukte werd het kunnen “kopen” op de site uitgezet. Vooral lastig als je halverwege invullen kooplieden bent. Wel goed dat ze niet meer verkopen dan ze kunnen verwerken. Daardoor ook gegarandeerde levering.

• Snelheid/Levertijd

Super mooie planten en struiken.

Door fijne chauffeur afgeleverde planten en struiken staan inmiddels in de tuin.

Doet wat ze beloven

Ruime keuze in planteneters daarbij een goede prijs. De planten werden al snel geleverd. Ze waren keurig verpakt, waardoor er geen schade was. De kwaliteit van de planten is zo op het eerste oog goed, ik ben benieuwd hoe ze het in onze tuin gaan doen. Ik ga bij tuinplantenwinkel.nl zeker nog vaker bestellen!

Snelle en nette levering

Snelle en goed verzorgde levering van goed uitziende planten.

• Snelheid/Levertijd

Zoals ik inmiddels van dit bedrijf gewend ben, was ook deze keer weer alles in orde

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging en prima kwaliteit

Goede website. Eerste keer dat ik tuinplanten bestel via een website. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Gewoon fantastisch!

Een dag van tevoren kreeg ik een mail met de uiteindelijke bezorgdag. Ze werden op een zaterdag (fijn!) keurig afgeleverd, binnen de aangegeven levertijd (ondanks Covid-19). De planten (130 stuks) waren super zorgvuldig verpakt en groeien inmiddels goed verder in de grond. Voor het bedrag dat ik heb besteed kan ik in de lokale tuincentra slechts de helft van de planten kopen!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goed verpakte planten, goede prijsverhouding

Bestelling en betaling online gemakkelijk en duidelijk, geen aanmerkingen

gewoon goed

gewoon goed

Met aandacht verpakt

Donderdag vier dozen met planten geleverd. Gratis bezorgd, prachtig verpakt, frisse planten en in goede conditie.

uitstekend

Prima site om online te bestellen en correcte aflevering

Super service

Goed advies en snel antwoord via de mail. Planten werden keurig verpakt bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Prima service. Aangename leverancier.

• Snelheid/Levertijd

Bijzonder mooie planten voor een leuke prijs!

Na een tip van een vriendin kwam ik op deze site Wat ik voornamelijk fijn vindt is dat je de planten in diverse maten kan kopen en zo doende dus ook in verschillende prijsklasse De levering was heel goed geregeld, de planten hebben voldoende kluit en er zitten duidelijke uitleg en tips bij voor het aanplanten

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel