Prima service. Aangename leverancier.

• Snelheid/Levertijd

Bijzonder mooie planten voor een leuke prijs!

Na een tip van een vriendin kwam ik op deze site Wat ik voornamelijk fijn vindt is dat je de planten in diverse maten kan kopen en zo doende dus ook in verschillende prijsklasse De levering was heel goed geregeld, de planten hebben voldoende kluit en er zitten duidelijke uitleg en tips bij voor het aanplanten

• Snelheid/Levertijd

Goede service en netjes verpakt!

Goede, snelle service en netjes verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Veel keuze in planten en een goede, snelle bezorging

Ik heb precies de planten gevonden bij jullie die ik zocht. Het bestellen verliep prima en de bezorging was snel en goed!

Bomen zonder wortels?

Na lang vergelijken op het Internet, twee hoogstammen gekocht bij Tuinwinkel.nl, omdat die daar op pot worden verkocht, voor ongeveer een tientje meer dan bij kwekers. In een pot, en dankzij die pot "jaarrond planten", dus ik verwachtte "gekweekt op pot en veel haarwortels" en dat was mij die meerprijs waard. Maar in die pot zat los turf en bij 1 boom zelfs geen wortels, alleen een zwarte verdikking. Bij de andere boom was wel enige vertakking, maar de wortels waren dicht bij de stam afgestoken. De bomen komen dus gewoon uit de volle grond, en het lijkt er zelfs op dat ze zonder uitgraven er uit zijn getrokken. Vandaar het vele verpakkings-materiaal en tape, anders valt zo'n pot er spontaan af. Ik vraag mij af of dit nog wat wordt, met geen/weinig vertakking onderin, en veel bovenin. Nu, bijna een maand na het planten, en veel water geven, ogen ze net zo zielig en droog als de boompjes die ik vaak bij tuincentra zie, en daarom laat staan. De andere boompjes in mijn tuin hadden allemaal een kluit toen ik ze aanplantte, en dat ging goed, en ik voel me nu dus een beetje dom dat ik in het praatje pot van Tuinwinkel.nl ben getrapt.

• Snelheid/Levertijd

snelle service met heldere communicatie

na mijn bezoek op de site kon ik snel vinden wat ik nodig had , kon snel bestellen, betalen en kreeg duidelijke informatie over de levering waarbij het handig was dat wij niet thuis hoefde te zijn voor de aflevefing. Aflevering op tijd met een goede folder hoe de bomen te planten.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van prima planten

Ik ben erg tevreden over de producten die ik heb besteld. De blauwe bessenstruiken zagen er goed uit bij aflevering. Ben benieuwd of ze het verder ook goed gaan doen.

Snel,goede planten.

Voor herhaling vatbaar bij dit bedrijf.

Goed verpakt

Het pakket werd door de eigen vervoerder geleverd, redelijk vroeg, maar netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Gemakkelijk besteld, snel en accuraat afgeleverd, gezond en fris plantje.

Hartstikke fijn!

• Snelheid/Levertijd

Mooie selectie aan planten, goede kwaliteit en degelijk en snel geleverd.

Ik ben tevreden.

• Snelheid/Levertijd

De site is duidelijk, bestellen ging snel en de levering was super netjes!

Mooie planten, goede levering. Zeer tevreden

Mooie planten, goede levering. Zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Goede planten tegen een redelijke prijs

Kersenboom zag er fris en gezond uit. Goed verpakt en zonder schade bezorgd. Vriendelijke bezorger

Tevreden

Ben zeer tevreden,. De planten zijn altijd van zeer goede kwaliteit. En de service is ook prima.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Alles prima verzorgd.

Niks op aan te merken.

Goede, nette levering!

Was op zoek naar een speciale roos, nergens te krijgen, maar hier wel en werd bovendien netjes en sneller dan verwacht geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Zeer vriendelijk en producten zijn top.

prima service

prima service!

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende en snelle bezorging.

Na mijn bestelling, werden de planten snel bezorgd. Netjes verpakt. Vriendelijke bezorger.

Doen wat ze zeggen

• Snelheid/Levertijd

Bestelling super netjes verzorgd en geleverd. en mooie planten

Ik heb vorig jaar de voortuin aangeplant en hier is alles netjes aan het groeien. Ziet er nu al heel goed uit. Nu planten besteld voor een grote bloembak en ook dit ziet er nu mooi uit.

Snelle en zorgvuldige levering

De bestelling is met veel zorg uitgevoerd, snel geleverd en de planten zijn degelijk ingepakt.

Overzichtelijke website, topkwaliteit planten

Zie bovenstaande

• Snelheid/Levertijd

Snelle verzending en compleet assortiment

Binnen 3 dagen ontvangen na bestelling. En kwaliteit van geleverde producten is goed.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel