Prijs en kwalitijd is gewoon goed toppie

Heb er nu voor de tweede keer wat besteld en dat is mij uitstekend bevallen.het word netjes en zorgvuldig afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Zeer mooie planten goed verpakt en snel geleverd.

Planten geleverd zoals wij uitgezocht hadden. Goed verpakt snel bezorgd. Prijs kwaliteit zeer goed.

Geweldig bedrijf!!!!

In 1 woord geweldig. Planten prima verpakt, snelle levering. En de bezorgers zijn allemaal geweldig aardige mensen. Maak je zelden mee. Groot compliment voor uw bedrijf en uw medewerkers!

Gewoon goed!

Netjes op tijd. Netjes verpakt. En nu afwachten wat de kwaliteit is.

Uitstekende service

Ze leveren altijd alles netjes en correct. Email contact is snel en helpen graag.

Zeer tevreden.

Snelle levering, goede kwaliteit planten!

• Snelheid/Levertijd

Snel,keurig netjes geleverd, voldoet aan elke verwachting

Dik tevreden, planten in prima staat,snel en netjes verpakt geleverd.

In 1 woord GEWELDIG

Het assortiment, bestellen online en levering op tijd, wat wil je nog meer.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en top service!

Mooie planten ontvangen en klantvriendelijke service.

• Snelheid/Levertijd

Alles is prima geregeld en uitgevoerd

De bestelling van de planten ging erg makkelijk en vragen werden zeer snel beantwoord. De levering was op de afgesproken dag en keurig verzorgd. Compliment!!

• Snelheid/Levertijd

Website en planten kwalitatief prima en betrouwbare levering.

Fijne website met goede informatie ook over grondsoort, snoeien etc. Groot aanbod. Planten van goede kwaliteit en geleverd in goede verpakking.

Prima aankoop

Mooie planten,keurig en vriendelijk bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Ruim aanbod en goede kwaliteit planten

Het bedrijf doet waar het voor staat. Bij te veel bestellingen wordt er een stop ingesteld waardoor de garantie van snelle levering waargemaakt kan worden. Het enige nadeel vond ik dat gangbare planten uitverkocht waren.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van juiste producten, incl. goede handleiding

Uitstekend bedrijf wat de juiste producten levert binnen de tijd levert. Al voor het bestelproces duidelijk antwoord gegeven via mailcontact. Je krijgt wat je op de website ziet en besteld, het ziet er allemaal zeer verzorgd uit qua verpakking en de leibomen van 3 meter hoog liggen netjes verankerd in de bestelwagen. Daarnaast vind ik het meegeleverde boekje hoe je de bomen moet planten en verzorgen meer dan voortreffelijk. De medewerkers zijn vriendelijk en gaan voorzichtig met de bomen om. Een echte aanrader dit bedrijf.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en en zorgvuldig en vriendelijke levering.

Erg goed

Goede site, overzichtelijk, redelijk snelle levering, die uitstekend verpakt is. Jammer dat er door de drukte een aantal producten niet leverbaar zijn.

Zeer goede ervaring!

Planten keurig en goed verpakt, aardige bezorger! Levering ietsje sneller misschien...?

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, goede bezorging, goede prijzen!

Goede website, plantgoed is van uitstekende kwaliteit. Prijzen zijn heel redelijk. Prima bezorging. Ik zal zeker vaker gaan bestellen. Gerard Vos.

• Snelheid/Levertijd

correcte levering van de planten en heel vriedelijke bezorger

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit, op tijd en compleet bezorgd

Zeer positief, mooie planten, vriendelijke enthousiaste bezorger

Als vanouds

Bestel al een paar jaar bij Tuinplantenwinkel.nl. Altijd goede kwaliteit, zeer goed verpakt en snel en vriendelijk geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en en snelle bezorging

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering door eigen bezorgdienst die bovenop nog eens super vriendelijk is! Kwaliteitsproducten aan een correcte prijs!

Top planten

-Top planten. -Top service. Zeker vaker bestellen.

Top! Heel blij met drie XL struiken

Goede service, snelle levering, mooie planten en precies een goede prijs-kwaliteit verhouding. Heel blij mee!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel