Top! Heel blij met drie XL struiken

Goede service, snelle levering, mooie planten en precies een goede prijs-kwaliteit verhouding. Heel blij mee!

Positief!

Planten zijn voor transport goed verpakt en zijn van goede kwaliteit.

Prima.

Prima verlopen zoals we gewend zijn. Sterke grote planten en netjes afgeleverd op de afgesproken plek.

Goede kwaliteit, goed transport

Ben zeer tevreden over tuinplantenwinkel.nl Mijn u-vorm appelboom (Jonagold) ziet er zeer goed uit en was zelfs 1,50m. hoog i.p.v. 1,40 m. Begint al uit te lopen. Is geheel onbeschadigd aangekomen. Complimenten voor het transport. Beslist een aanrader dit bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit zoals verwacht en sneller ontvangen dan gedacht. verpakking uitstekend

uitstekend

Netjes volgens afspraak afgeleverd .Super goed verpakt en mooie kwaliteit. zeer tevreden.

Alles zeer goed verzorg

Levering op tijd en op de plaats waar we de planten wilden hebben. Zeer vriendelijke chauffeur. Planten goed verpakt. Planten in goede conditie.

Mooie planten, goed geleverd

Planten van goede kwaliteit. Correct en netjes geleverd.

Gewoon goed en netjes.

meerdere malen planten besteld bij tuinplantenwinkel.nl goede service netjes verpakt, en ja het plaatje is nu eenmaal mooier dan de geleverde plantjes maar, kwestie van geduld en natuur zijn werk laten doen. planten zijn goed verpakt en levering is netjes en beleefd. en ja zou het zeker aanraden.

Snelle en verzorgde levering

Heel tevreden van mijn bestelling. De planten werden heel zorgvuldig verplakt aangeleverd en zijn nu al goed aan het groeien.

Aanrader

Prachtige planten met liefde verpakt en bezorgd!

• Snelheid/Levertijd

Stipt en correct, mooi plantgoed

• Snelheid/Levertijd

Mooie sterke planten, snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website, mooie prijzen, zeer goede kwaliteit planten en snelle levering.

kwaliteit vriendelijk

zeergoed planten bomen perfect kwaliteit en zeer vriendelijk, zal nog bij tuinplanten bestellen

• Snelheid/Levertijd

Fantastisch veel keus en snelle, goed verzorgde levering!

Tuinplantenwinkel biedt veel keus met duidelijke beschrijvingen. Nadat ik mijn keuze had gemaakt, werd ik goed op de hoogte gehouden en werd mijn order snel bezorgd. De boom was goed beschermend ingepakt en is nu al aan het uitlopen! Ben erg blij!!!

Toegankelijke website

Website makkelijk te vinden op internet

Mooie en sterke planten

Geweldig! Snel geleverd en mooie plantjes. Nog wat klein, maar de zien er gezond uit.

• Snelheid/Levertijd

Snel en netjes bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Vriendelijke, verzorgde service, mooie kwaliteit planten

Vriendelijke, verzorgde service, mooie kwaliteit planten

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede service, prijs-kwaliteit zeer goed

Wij hebben reeds verschillende keren planten besteld via de webshop. De prijs-kwaliteit verhouding is naar mijn mening zeer goed. De planten worden mooi beschermd in een kartonnen doos geleverd. Alle planten die wij tot nu toe besteld hebben, zijn van zeer goede kwaliteit. Wij hebben de website al aan verschillende vrienden aangeraden.

Geweldig.

Ruime keuze, duidelijke website, nette aflevering.

Super service

Snelle nette levering, voor een nette prijs. Nette planten, en keurig verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Goed verzorgd behandelde verpakte plantjes

Dank voor de goede behandeling en zorgzame verpakking van de jonge plantjes uw bedrijf is zeker weten een aanrader

• Snelheid/Levertijd

Zeer vriendelijke medewerkers die altijd snel reageren en jouw proberen te helpen.

Ik heb eerst twee bomen besteld. Ik wilde daarna mijn bestelling veranderen en drie bomen bestellen. de medewerkers waren heel hulpzaam en hebben me geholpen met het veranderen van de bestelling. verder heb ik wat contact met ze gehad via email. ze zijn heel vriendelijk en reageren altijd snel. Ze hebben de bomen ook netjes op tijd geleverd. Een van de bomen had een kleine kluit. dat heb ik aangegeven. ze hebben op dezelfde dag gereageerd en aangegeven dat ik garantie op de bomen heb.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel