Mooie planten

Ben in Knegsel gweest nadat ik afspraak had gemaakt via de wensite. Prima georganiseerd. Fijn bedrijf om planten te kopen. Prima kwaliteit.

Goede snelle levering.

Goede service en snelle levering. Planten zijn netjes verpakt.

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering Uitstekende kwaliteit Goed verpakt Duidelijke website

• Snelheid/Levertijd

Bij deze winkel kocht ik best veel planten. De meesten zagen er al best goed uit. Van een aantal planten weet ik nog niet of ze het goed gaan doen zoals een druivenplant. Dit ziet er nog een beetje dood uit wat normaal is in april. Het is dus nog even afwachten. Maar tot nu toe ben ik heel tevreden. Leuke , overzichtelijke website, groot aanbod, goede bezorging service. Ik ben van plan om vaker te bestellen bij deze winkel. Top!

Goed!

Vriendelijke en nette bezorger!

• Snelheid/Levertijd

Goede service als er wat mis is!

Ik had een patio appelboompje besteld maar deze bleek beschadigd bij levering. Dit gemeld bij Tuinplantenwinkel.nl en de andere week kregen we een nieuw onbeschadigd boompje met een cadeautje voor de overlast. Dat laatste had niet gehoeven maar toont de goede service van dit bedrijf aan.

Prima planten!

Mooie tuinplanten voor een goede prijs. Eigen afleverservice met vriendelijk personeel!

Slecht

3 soorten plantjes besteld 1 soort zeer slecht bijna gehee rot

• Snelheid/Levertijd

Wat een vriendelijke en fijne online winkel met kwaliteit levering.

De website is duidelijk en Tuinplantenwinkel levert goede kwaliteit planten. Het afleveren ging prima en op de afgesproken tijd op de plek neergezet die we hadden aangegeven. De planten zijn goed en degelijk verpakt. Ik geef niet 5 sterren omdat 1 Rhododendron niet heel mooi was en voldeed aan de kwaliteit die de andere planten hadden.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke site, groot assortiment, snelle levering: kortom, kan niet beter

De site is zeer overzichtelijk met een groot assortiment. De levering was zeer snel, netjes afgeleverd en een prima product.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, planten in goede conditie

Snelle levering, planten zoals aangegeven op de website en in goede conditie

• Snelheid/Levertijd

super kwaliteit planten en snel geleverd

Ik bestelde voor het eerst bij jullie maar ben dik tevreden met mijn planten, netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Mooie sterke planten, snel en zorgvuldig geleverd.

Ben erg blij met de geleverde planten.

• Snelheid/Levertijd

Planten zagen er prima uit en waren goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, netjes ingepakt en goede service!!

Geweldig goede service

Geweldig goede service

• Snelheid/Levertijd

mooie planten en netjes verzonden

voor het eerst bij jullie besteld en zeer tevreden nette planten netjes op tijd geleverd en bovenal zeer netjes verpakt . Dus een tevreden klant.

Mooie planten geleverd.

Snelle levering en mooie planten.

Fantastisch!

Zoals altijd steeds héél tevreden over de kwaliteit én levering

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en zeer stevig verpakt

Kwaliteit van de planten en boompje heel goed. Ondanks drukte, zoals op de website genoemd, hadden we de bestelling binnen 4 dagen in huis. Top!

Snelheid & kwaliteit

Snelle bezorging en goede kwaliteit planten!

enorme keuze, zeer mooie planten en verzorgde levering

enorme keuze, zeer mooie planten en verzorgde levering

Geweldig!

Het tuincentrum is een bezoek meer dan waard, personeel met kennis van zaken en geen meuk te koop zoals in andere tuincentra. Online bestellen is ook perfect. Goede kwaliteit, goed verpakt en zeer concurrerend geprijsd. Aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Mooie boom , goed verpakt .

Prima geregeld

• Snelheid/Levertijd

Goed, mooie planten en goed verpakt.

Fijn dat bezorging gratis is.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel