Prima! Vlotte levering aan huis, ook in Venlo !!!

Vlotte levering, zelfs sneller dan verwacht daar op de site een mogelijke vertraging werd aangekondigd wegens drukte door corona. Levering ook in Venlo, zonder extra kosten. Alle producten mooi verpakt in doos met extra folie om beschadiging te voorkomen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie frisse planten en een snelle levering.

Tuinplantenwinkel.nl is een echte aanrader. Planten via internet kopen en dus vooraf niet even kunnen zien is altijd een gok. De bestelde planten voldeden aan onze verwachting, werden snel geleverd en alles was netjes en degelijk verpakt. Wij hebben inmiddels vele complimenten ontvangen op onze "nieuwe" tuin / ontwerp. De planten hebben hier zeker een positieve bijdrage aan geleverd. Top.

Gewoon zoals het hoort

Kwalitatief goede planten, goede service. Momenteel jammer dat er weinig op voorraad is, maar dat komt weer goed.

Overzichtelijk

Prima service,snelle levering

Duidelijke site,snelle levering,prima planten en netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Mooie boompjes en zeer degelijk verpakt

Twee appelboompjes gekocht bij Tuinplantenwinkel. Levering geschiedt met een eigen transportdienst, wat meteen al vertrouwen geeft. Bovendien kun je aangeven waar ze de artikelen mogen neerzetten mocht je niet thuis zijn. Boompjes waren heel netjes verpakt en zagen er prima uit. Dit geeft vertrouwen voor een toekomstige bestelling, die er vast nog wel gaat komen. Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

De planten zijn goed verpakt, erg netjes bezorgd door Jan. Persoonlijk, veel duidelijke instructies. prima

• Snelheid/Levertijd

Snel kwaliteit in de tuin!

Een grote keuze uit vele soorten planten, struiken en bomen. Duidelijke uitleg bij elke plant. Ook in de grootte van de planten is een keuze te maken. De levering aan huis, ook als je niet thuis bent, gebeurt zorgvuldig. Enig minpuntje: telefonische bereikbaarheid kan beter!

TOP

ik word altijd TOP geholpen bij NEUTKENS

• Snelheid/Levertijd

Goede adviezen, zonder te vragen. Goede service

Alles netjes geregeld.

Probleemloos geregeld. Bezorgd door een vriendelijke bezorger. We zijn zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Netjes afgeleverd goed verpakt, na ander halve week zie je al dat de plantjes beginnen te bloeien, al eens eerder iets bij hun besteld was de zelfde goede service.

• Snelheid/Levertijd

Gewoon goed, zoals het hoort.

Levering appelbomen prima geregeld.

Zeer goede service

Op afspraak leibomen uit kunnen zoeken. Wordt goed advies gegeven door zeer vriendelijk personeel.

• Snelheid/Levertijd

Goede service, mooie planten, snelle levering

Positief een aanrader

• Snelheid/Levertijd

Service en planten zijn van prima kwaliteit

Zeer tevreden van kwaliteit planten

goedkoop en goed

Plantgoed is erg goedkoop maar wel goed. Op een totaal van meer dan 40 planten maar 1 uitvaller. De prijs is aanzienlijk lager dan de naaste (internet) aanbieders

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website, snelle en betrouwbare levering.

De planten die ik heb besteld werden keurig bezorgd en waren van een goede kwaliteit.

Perfecte levering

Plantje zijn in prima/ perfecte staat. Netjes en zorgvuldig verpakt en super dat het door eigendienst wordt thuisbezorgt. Alleen 1 klein min puntje Is dat de plant niet helemaal de juiste is die ik verwacht had te krijgen. ( die ik bedoelde zijn blijkbaar niet ( nergens) meer te krijgen Maar zou tuinplantenwinkel aan iedereen aanbevelen.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Snelle service!

Overzichtelijke website en snelle levering !

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en sublieme verzending.

De geleverde planten zien er gezond uit. Ze worden degelijk ingepakt en zorgvuldig vervoerd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en zeer goede kwaliteit planten.

Al meerdere malen bij Tuinplantenwinkel planten besteld. Deze worden snel en keurig verpakt afgeleverd. Planten zijn van uitstekende kwaliteit. Zeer betrouwbare leverancier.

uitstekend

De website is zeer klantvriendelijk in gebruik. Bestelling werd supersnel geleverd en de chauffeur was heel vriendelijk en had de bestelling keuring op de juiste plaats gezet. De planten waren goed ingepakt en zagen er uitstekend uit. Dus top!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, uitstekend verpakt, kwalitatief goed.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel