keurig verzorgt zeer netjes verpakt

fijn contact van af het eerste moment tot aan de levering prima afspraken over de levering helemaal top

Goede prijs / goede kwaliteit / snelle levering

Was eerst wat huiverig om planten verpakt via een bezorgdienst aan te schaffen. Naar later bleek geheel ten onrechte.

• Snelheid/Levertijd

Tuincentrum met erg veel keuze

Tuincentrum met erg veel keuze in planten en bomen Er is ervaren en deskundig personeel voor ruime uitleg. Dit tuincentrum zal ik zeker aanbevelen, zit prima en erg mooi in elkaar.

• Snelheid/Levertijd

Fraaie keuze en goede levering.

Al een aantal jaren bestel ik hier planten. Altijd goede service.

Geweldig!

Goede website met uitstekende info over de planten en ook of het op voorraad is. Levering eveneens geweldig door eigen mensen die graag zien dat het allemaal heel en netjes op een plek van keuze neergezet wordt.

Goede en snelle levering

Meer dan tevreden!

Ik heb veel ervaring met het transport van planten en ik was meer dan tevreden over mijn bestelde producten!

• Snelheid/Levertijd

Mijn bestelling arriveerde keurig ingepakt en snel ondanks de corona-tijd en voorjaarsdrukte

• Snelheid/Levertijd

Super mooie planten en snelle levering

Snelle levering en mooie grote planten!

Super tevreden, geweldige service

Erg tevreden over de service en kwaliteit van de producten van tuinplantenwinkel.nl

• Snelheid/Levertijd

Prima website, duidelijke informatie. Gemakkelijk bestellen. Correcte levering; alles heel goed verpakt. Geleverde planten zagen er prima uit; doen het goed. Korte lijnen en prima service bij wijziging (uitbreiding) van een reeds geplaatste order.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, goede service!

• Snelheid/Levertijd

Mooie overzichtelijke site: -planten en stuiken hadden mooie verse wortels -Planten waren goed vochtig - Planten waren goed en compact verpakt - Strakke prijzen

Zeer tevreden.

Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van levering, aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website, snel geleverd, planten zagen er top uit bij ontvangst

Duidelijke website met duidelijke uitleg en goede filtermogelijkheden waardoor keuze maken zelfs voor een leek (ikzelf) goed te doen is. Planten werden erg netjes en goed verpakt geleverd. Planten zagen er supernetjes en mooi uit en waren voldoende nat. Ben zelf bij verschillende tuincentra in mijn omgeving geweest maar daar kon deze kwaliteit niet aan tippen. Werk zelf bij een potplantenkweker dus weet hoe het zou moeten en dat is jullie geleverde handel zeker. Een top ervaring die ik mijn omgeving zou aanbevelen.

Voor herhaling vatbaar.

*Makkelijk uitzoeken op de prima verzorgde site met veel informatie over de planten. *Nette prijzen. *Snelle bezorgtermijn. *Lage bezorgkosten

Alles netjes bezorgd.

Blij met tuinplantenwinkel

Mooie planten/bomen en alles keurig verpakt en netjes op tijd bezorgd!

• Snelheid/Levertijd

Top producten en vriendelijke bezorger!

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit plant en levering

De bestelde plant blijkt een fraai exemplaar in uitstekende staat.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en advies. En kwalitatieve planten

Kocht al vaker bij tuinplantenwinkel planten en ook boompjes. Advies en service zijn goed. Niet alleen ter plekke maar ook per mail zijn ze goed bereikbaar en krijg je uitstekend antwoord op je vragen.

• Snelheid/Levertijd

Prima verpakt, netjes gebracht met vrachtwagen

prima verpakt, netjes gebracht met vrachtwagen

Zeer

Snelle en nette levering en prachtige planten die doen het altijd heel goed in de tuin

• Snelheid/Levertijd

Mijn bestelling werd weer naar volle tevredenheid afgehandeld

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel