Kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en de planten zien er goed uit. Ook aan de verpakking kun je zien dat er aandacht aan is besteed.

• Snelheid/Levertijd

Hoge kwaliteit en prima bezorging!

De website is erg prettig en geeft een volledige omschrijving van de planten. Er staat veel informatie op wat het prettig maakt om te kiezen. Duidelijke plaatjes! De bezorging kan met neerzet toestemming worden afgesproken en dat is heel fijn! Zo hoef je niet perse thuis te zijn en heb je toch je planten thuis. Ik ben erg tevreden!

Goede kwaliteit, perfecte levering

De plantjes zijn zorgvuldig verpakt in dozen, goede kwaliteit.

Zeer goede service

Je krijgt precies wat er is beloofd. De bomen die wij besteld hadden waren in zeer goede staat.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Super webwinkel!!

Het is nu voor de 3e keer dat ik een bestelling bij Tuinplantenwinkel.nl geplaatst heb. Een dag later ontving ik een e-mail dat de order 2 dagen later bezorgd zal worden. De bestelling wordt netjes en zeer goed ingepakt. De chauffeur heeft bestelling netjes op de afgesproken plaats neergezet. Wat kun je nog meer wensen?? De planten zien er goed uit. Top service en nogmaals bedankt.

Prma!

Goed verzorgde levering, mooie kwaliteit planten!

Snelle en correcte service

Ondertussen is het boompje goed aangeslagen en krijgt het zijn eerste bloempjes.

• Snelheid/Levertijd

Levert wat belooft wordt. Helemaal tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit planten voor een scherpe prijs

Vanwege de sluiting i.v.m. corona heb ik de planten via de website besteld. Deze kwamen al na 2 dagen. Prima verpakt en afgeleverd op het afgesproken tijdstip.

• Snelheid/Levertijd

Prima, wel jammer dat ik net te weinig plantjes voor mijn perkje besteld blijk te hebben en nu alleen nog maar een bestelling kan plaatsen bij meer dan €250. Haal nu wel ergens anders planten en stop deze wel weer ergens anders in de grond

Wederom geheel tevreden!

Plantenwinkel.nl levert kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs en bezorgt de bestelde planten keurig verpakt en snel bij de klant.

• Snelheid/Levertijd

Mooie, gezonde planten en goede service

De twee XL-planten die ik had besteld verkeerden bij levering in uitstekende conditie, net als de kruidenplanten die ik vorig jaar had besteld via Tuinplantenwinkel.nl. De planten werden binnen de aangegeven bezorgtijd geleverd en door de eigen bezorgservice kwamen ze geheel onbeschadigd aan. De planten lijken goed aan te slaan nu ze in de tuin staan. Ik had de planten via twee afzonderlijke bestellingen besteld. Helemaal top vond ik dat Tuinplantenwinkel.nl op eigen initiatief de dubbel betaalde verzendkosten terugstortte op mijn bankrekening! Super deze service! Hopelijk worden de planten in de nabije toekomst ook nog gifvrij gekweekt.

• Snelheid/Levertijd

Voldoen volledig aan de verwachting.

Prima, op tijd geleverd, goede kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit

De frambozenplanten werden keurig en snel afgeleverd. Staan nu in de moestuin, dus het is nog even afwachten of het wat gaat worden, maar dat komt vast goed. Veel keuze.

van A to Z prima verlopen

* Gemakkelijke website * Zeer scherpe prijs * Direct response na extra vraag * Levering vroeger dan aangegeven * Plantjes zagen er prima uit * Zeer zorgvuldige verpakking * Netjes door een heel vriendelijke transporteur afgeleverd kortom : zeer tevreden

Prima levering . Goede verpakking

Aardige bezorger . Alles netjes verpakt . Tip : Zou een beschrijving bij leveren hoe de bestelde planten geplant moeten worden als wel welke verzorging nodig is .

• Snelheid/Levertijd

Snelle service en plant zag er goed uit

Geleverd binnen toegezegde termijn en plant zag er goed uit

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit, afspraak=afspraak, prima ervaring!

Plantjes uitzoeken doe je het liefst zelf in een tuincentrum. Echter, dit is een zeer goed en zeer betaalbaar alternatief! Uitstekende kwaliteit van product en dienst. Ik zal er zeker vaker gebruik van maken.

Geweldige ervaring

Planten vonden we altijd echt iets om in het echt uit te zoeken. Ivm corona dit geprobeerd. Heeft onze ervaring overtroffen. Veel keus, redelijke prijs, gemakkelijk te bestellen en supergoed thuisgebracht. Warm aanbevolen.

• Snelheid/Levertijd

Ik wilde graag Rhododendron "Blue Tit" bestellen en zag bij de plantenomschrijving twee verschillende hoogtes staan: 40 cm en 80 cm. Ik heb een mailtje gestuurd en kreeg een paar uur later antwoord: het moest 50 cm hoog. Toen ik de volgende dag op de website keek, was de informatie al gewijzigd. Ik heb ze dan ook besteld en alles verliep vlot en netjes. De planten waren goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Hele mooie plantjes ontvangen. Keurig verpakt en snel in huis! Top!

• Snelheid/Levertijd

Goed service en kwaliteit!

Mooie Liquidambar hoogstam bomen. Goede bescherming van de bomen voor tijdens transport. Snelle levering!

goed materiaal, snelle en vlotte levering

goed materiaal, snelle en vlotte levering

• Snelheid/Levertijd

heesters en tuinaarde op tijd geleverd

Goede communicatie product voldoet aan de verwachting prijs is redelijk

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel