Uitstekende prijs kwaliteit

Planten werden netjes geleverd op afgesproken dag. Netjes verpakt en in uitstekende conditie!

Top ervaring

De bestelde planten werden op de afgesproken datum geleverd, in stevige doos. De kwaliteit vd planten was top!

• Snelheid/Levertijd

Had nog nooit bij tuinplantenwinkel besteld ..bij toeval via Google, ben zeer tevreden..snel en goede service mooie struiken!

Mooie fruitbomen/struiken.

Voor de eerste keer fruitbomen/struiken bij Tuinplantenwinkel gekocht. En wij zijn er erg blij en tevreden mee. Allemaal waren ze al in de knop. En nu na een paar dagen zon, hebben ze een groei spurt genomen. Dus al met al zijn wij heel tevreden. En nu maar hopen dat we veel fruit zullen oogsten.

• Snelheid/Levertijd

Prima website en keurige levering!

Ik kon duidelijk opzoeken welke soorten beschikbaar waren. Bestellen gaat makkelijk en de levering was snel en keurig verpakt.

Mijn 1e ervaring

Op zoek naar een bepaald product welke in het assortiment was opgenomen van de tuinplantenwinkel.nl. Toen ook nog eens bleek dat de prijsstelling zeer concurrerend was, was mijn besluit snel genomen om voor het eerst in zee te gaan met tuinplantenwinkel.nl. Als ook nog eens blijkt dat andere factoren, gebruiksvriendelijk website, duidelijke beschrijvingen van de aangeboden producten en een omvangrijke keuze m.b.t betaalmogelijkheden, dan wordt mijn in eerste instantie gemaakte keuze om te bestellen alleen maar bevestigd. Na plaatsen van de bestelling dan wordt het tijd voor de laatste belangrijke factor (de levering) die een continuering van mijn aangemaakte profiel zal bevestigen of niet. En ook heb ik kunnen vaststellen dat dit ook uitstekend is verzorgd. De levering is niet alleen snel maar ook nog eens goed te volgen en most important is de verpakking zéér goed verzorgd waardoor mijn bestelde producten in uitstekende staat zijn geleverd en ontvangen. En nu luid het spreekwoord één zwaluw maakt nog geen zomer, maar op basis van mijn eerste ervaringen met de tuinplantenwinkel.nl kan ik volmondig aanraden om, net als ik, mijn tuinplanten en aanverwante artikelen bij de tuinplantenwinkel de bestellen. Dus zou ik zeggen, hebben ze het gezochte artikel, zoek dan niet verder maar neem net als ik het besluit om in zee te gaan met de tuinplantenwinkel.

Prima bedrijf

Fijn bedrijf dat met je meedenkt als er iets verkeerd gaat. (Dubbele bestelling)

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en correct geleverd

Planten zien er goed uit en worden netjes afgeleverd door eigen bezorgdienst. Planten zijn goed verpakt. Prijs / kwaliteit is in zeker in orde.

• Snelheid/Levertijd

Frisse planten goed verpakt, beide goed verzorgd!

Duidelijke site met planten op kleur, grootte, seizoen en behoeftes. Helemaal top!

• Snelheid/Levertijd

Goede communicatie, netjes geleverd, goede prijs kwaliteit

Voor de tweede keer bestelling gedaan. 2x netjes geleverd, op tijd, keurig geleverd, communicatie snel en vriendelijk. Zeer goede prijs kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Wederom een levering naar wens

Al diverse keren besteld en de levering klopt altijd en het formaat van de planten is altijd naar behoren.

keurige levering

Goede planning qua aflevering en keugi verpakt

• Snelheid/Levertijd

De tuin is weer een stukje mooier...

Planten bestellen eenvoudig, levering snel, goede planten. Snel reactie via vraag via mail. Prima service en kwaliteit planten.

Prima bedrijf

Mooie plant, snelle bezorging .

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, met zorg verpakt en snel geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Overall very good products and service

As usual, the products and service is very good, only one of the violas was too small and more likely wont survive. Other than that, very happy

Wij hebben voor de 1e keer hier besteld en hebben het als super goed ervaren

Fantastische service

Per ongeluk 2 bestellingen in het systeem terecht gekomen terwijl ik er 1 nodig had en betaald had. De 2e onbedoelde levering mocht ik gewoon houden of weggeven. Súperlief! Ik heb hier buren en kennissen blij mee gemaakt.

• Snelheid/Levertijd

Prettige, vlotte manier van bestellen en een goede bezorging van de planten die in een erg goede. On

Duidelijk zoeken op de website, waar een duidelijk omschrijving van de plant staat. Ook de verzorging en de wijze van planten komen daarbij aan de orde. Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van het moment van de verzending. Bij eventuele vragen via ‘contact’ wordt snel en goed gereageerd. Kortom erg prettig om hier een bestelling te plaatsen.

Wat een geluk!

Dat de producten van goede kwaliteit zijn dat wist ik al, maar nog niet eerder laten bezorgen. Mijn bestelling kwam met de eigen bezorgservice, vriendelijke bezorger en erg netjes verpakt. Ondanks de aangegeven verwachtte langere bezorgtijd had ik het geluk dat ze in onze buurt moesten zijn en had ik het na 4 dagen al ontvangen!

• Snelheid/Levertijd

Planten zijn snel geleverd. Zaterdag besteld en woensdag al in huis. Mooi en stevig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Goederen op tijd en keurig verpakt geleverd.

netjes en verzorgd

goed verpakt snel geleverd komt ook dat we niet te ver weg wonen natuurlijk. plantjes niet droog geleverd wat echt een plus is want dan gaat de helft vaak kapot. en zeer nette prijzen.

Alles klopt ,snel en verzorg

• Snelheid/Levertijd

Goede website en levering zonder te lange wachttijd

Prima mis een kaartje om toe te voegen voor afzender als het geleverde een cadeau is

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel