Meteen tijdens de eerste bestelling mega tevreden!

Door de Corona en weinig aanbod in andere winkels op zoek gegaan na een andere manier om aan mijn planten te komen. Zo bij tuinplantenwinkel terecht gekomen en meteen mijn orde gemaakt. Thuis aangekomen enorm goed verpakt en perfecte service. DIT PROEFT NA MEER !!

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede service en communicatie.

33 Hortensia's besteld. Op de site staat dat door drukte de levering 10 werkdagen dacht ik kan duren. Na 3 dagen waren ze gearriveerd. Navraag per mail over de verzorging en onderhoudt van de planten werd direct netjes beantwoord. Na aanplant bleek ik 3 planten tekort te komen. Er werd een voordelige regeling wat betreft transport getroffen en na 2 dagen stonden de planten weer netjes op de stoep. Zeer correct en enthousiast bezorgpersoneel. Echt super.

• Snelheid/Levertijd

Fijne informatieve site en goede levering

Overzichtelijke site, veel info, prima prijs en chauffeur met kennis van zaken.

• Snelheid/Levertijd

Goed verpakt en snelle service.

Mijn bestelling was eerder dan verwacht thuis bezorgd en het was goed tegen de kou en regen verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Super mooie planten en geweldige service!

Heel mooie planten en goede service! Ik had een vraag via mail gesteld en binnen dag een reactie terug, top!

Super.

De door mij bestelde spullen keurig verpakt in plastic zakken en daarna samen met andere spullen (zodat een en ander niet kan schuiven) in grote dozen verpakt. Keurig netjes achter t huis neergezet. Mijn complimenten hiervoor. Van deze service zal ik zeker meer gebruik maken

• Snelheid/Levertijd

Komen afspraken na, leveren op tijd. Vorig jaar beukenhaag gekocht, sloegen niet goed aan, kreeg zonder problemen nieuwe. Leilindes gekocht vorig jaar. Hele duidelijke plantinstructies erbij. Tot nu toe zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snelle levering

Onze eerste bestelling geplaatst en keurig volgens de instructies afgeleverd op de afgesproken plaats naast ons huis.

• Snelheid/Levertijd

bestelling wordt met zorg geleverd.

Alles wat je besteld wordt netjes in dozen geleverd, duidelijk met naam erbij. levering is netjes op tijd. Goede service. Alleen jammer dat niet alles altijd op voorraad is. Iedereen koopt nu online natuurlijk dus is wel begrijpelijk

• Snelheid/Levertijd

Een goede ervaring mooie producten

Het bestelde vlot geleverd ondank corona en mooie planten. Jammer dat er wel diverse plantjes niet leverbaar zijn.

Goede plant,snel geleverd

Plant ziet er goed uit en levering snel

• Snelheid/Levertijd

Wortelstelsel van bessenplanten was slecht.

Zie boven.

Groots en top

Correcte levering en gezonde mooie planten .

Grote klanttevredenheid

De berichtgeving na de bestelling was goed. De bezorger kwam op de afgesproken dag en het belangrijkste: Mooie planten in goede conditie!

Goed.

Snelle levering. Zeer goed verpakt. Plant had wel maar een zeer klein wortelgestel.

Heel erg goed!

Gezien de drukte toch een snelle levering. Één plant bleek beschadigd (wellicht bij transport of orderpicking). Plant werd binnen enkele dagen al omgeruild. Heel goeie service dus.

• Snelheid/Levertijd

Fantastische service en planten alsof ze speciaal voor mij gekweekt zijn

Alles aan deze ervaring was uitstekend. De flexibiliteit en de communicatie rond de levering was super. De levering aan de voordeur was erg netjes en de chauffeur vriendelijk. De planten waren keurig ingepakt en zagen er vitaal uit. Na het planten zijn ze allemaal meteen aangeslagen en gaan uitlopen. Super.

Fijne plantenzaak

Voor de derde keer bij hun besteld. Alles wordt top verzorgd thuis gebracht. Zowel de planten als de leibomen. Chauffeur was ook ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

• Snelheid/Levertijd

veel keuze en goede kwaliteit

veel keuze mooie planten van goede kwaliteit Snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Super materiaal, super service !

Onze levering werd tijdig geleverd, alles mooi verpakt. Super mooi materiaal. Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

bestelling was netjes verzorgd en bezorgd

heb een goede ervaring met dit bedrijf . goede planten

Netjes en snel geleverd

Produkt zag er goed uit en werd snel en netjes geleverd. Werd zelfs netjes achterom gezet. Weet nog niet hoe het aangroeit, maar ziet er goed uit

Zeer goed perfect

Alles was netjes ingepakt en zeer goed afgeleverd

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Prima verzorgd en uitstekende levering

Al enkele malen planten besteld en zeer tevreden over de levering Goed verpakt en bij aankomst thuis bezorger heel vriendelijk en planten op gewenste plek gezet. Blijf ook in de toekomst bij u bestellen. Gr John Lenting

Zeer goed.

Goede levering. Goed levering