Prima verzorgd en uitstekende levering

Al enkele malen planten besteld en zeer tevreden over de levering Goed verpakt en bij aankomst thuis bezorger heel vriendelijk en planten op gewenste plek gezet. Blijf ook in de toekomst bij u bestellen. Gr John Lenting

Zeer goed.

Goede levering. Goed levering

Zeer tevreden.

Snel geleverd,goed verpakt, vriendelijke chauffeur/bezorger. Alom zéér tevreden!!

• Snelheid/Levertijd

zeer goed en op tijd geleverd

keurig verpakt en op tijd geleverd, ik ben er blij mee.

Goede service!

De boom is snel geleverd. Verder was het formaat kloppend en zag er stevig uit.

Mooie planten en snelle levering

Mooie planten en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Zeer verzorgde en correcte levering

De planten worden degelijk ingepakt verzonden en zijn van uitstekende kwaliteit. Misschien kan er wel eens naar een oplossing gezocht worden voor de hoop plastiek afval van de bloempotjes.

Voor herhaling vatbaar

Het is ideaal om zo op dit moment planten te kopen. Redelijke snelle aflevering en alles ziet er keurig uit. De planten zijn van goed kwaliteit en netjes verpakt zodat ze niet beschadigen. Ik ben per ongeluk op de web site beland toen ik Daphnes aan het zoeken was, meteen een paar besteld en een aantal taxus boompjes. Later hebben we een tweede bestelling gedaan van nog meer taxus, een sering, 2 azaleas en een hortensia. Ik ben zeker van plan om weer te bestellen en als alles weer open mag een live bezoek te brengen en de duizenden vierkante meters van het bedrijf te komen bezichtigen.

uitstekende kwaliteit en levering

De planten waren zorgvuldig verpakt, handige levering (je kunt aangeven waar ze de producten neer moeten zetten, zodat je thuis hoeft te zijn). Mooie kwaliteit planten, super tevreden. Ik heb al diverse anderen getipt.

Perfect levering!

Makkelijk te bestellen. Keurig geleverd en alles zeer netjes ingepakt. Helemaal TOP!

Formidabel!

Donderdagavond besteld, maandagmorgen gratis geleverd. Alles netjes onder de carport gezet. super service.

Goeie kwaliteit planten

De planten die ik besteld had kwamen op tijd aan. Ze zagen er mooi en kwalitatief uit.

Kan niet beter

Netjes verpakt en mooie sterke planten geleverd gekregen. Echt waar voor je geld

Goede en snelle service

Vanaf het moment dat ik online contact had tot aan het leveren van de bestelde artikelen kreeg ik zeer goed advies en werd ik snel geholpen. Dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Snel en goed

Vier patio bomen besteld, snel binnen en ze beginnen al uit te lopen!

• Snelheid/Levertijd

prima. compleet, op tijd en in goede staat.

prima. compleet, op tijd en in goede staat.

• Snelheid/Levertijd

Prettig en vlug mailverkeer, geleverd op de dag dat ons uitkwam

Hele fijne communicatie en duidelijke website, planten netjes verpakt thuis geleverd. Heel erg tevreden hoe ze werken in deze coronatijd

• Snelheid/Levertijd

Tot nu toe heel tevreden met de levering en zowel het kwaliteit v/d planten.

Leuke winkel om planten aan te schaffen. Kwaliteit is volledig naar mijn verwachtingen.

Prima afgeleverd

Beukenhaag al geplant, nu even afwachten of ze allemaal aanslaan.

Leuke aanbiedingen van producten

Veel keuzes van soorten planten en snel levering.

Prima planten, snel geleverd

Planten zijn snel en in prima staat geleverd. Eenvoudig en snel.

Mooie planten !

Wederom mooie planten ontvangen, echter stond de bezorger bij het verkeerde adres aan te bellen. Gelukkig zag ik dit omdat ik thuis was. De bezorger moet dus wat scherper opletten!

Makkelijk en goede kwaliteit

Voor het eerst besteld en dat beviel goed. Plantjes van prima kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd. Ik kom terug.

Weeral een tiptop bestelling

Wat een leuke tweede bestelling bij jullie. De boom die besteld was, brachten jullie binnen. Heel fijn bedankt !!

• Snelheid/Levertijd

Erg tevreden, snelle, betrouwbare levering en prima kwaliteit!

Inmiddels al verschillende bomen, struiken en planten van de Tuinplantenwinkel in onze nieuwe tuin geplaatst. Zeer tevreden over het bedrijf. Mooie, uitgebreide site, eenvoudig te bestellen en snelle levering. Altijd vriendelijke bezorgers die bereid zijn de planten naar de achtertuin te brengen. Het plangoed is veilig verpakt en ziet er goed en fris uit.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel