altijd uitstekend !

Goede hulp bij aflevering van de chaffeur!

Zoals altijd goed

Ik heb al vaker bij hun besteld en iedere keer weer helemaal tevreden. Planten worden goed ingepakt en komen met eigen vervoerder. Laatst was er een verkeerde plant ingepakt, kan gebeuren. Werd ter plekke opgelost. Foute plant ging meteen mee terug met vervoerder en paar dagen later kwam de goede plant. Kwaliteit altijd perfect

• Snelheid/Levertijd

excellent fulfilment of the order

The delivery person was very nice. he brought the items to my back yard that was very surprising because typically the delivery guys leave product on front door. Order processing, information sharing everything was to the point. Plus the items are fairly priced.

• Snelheid/Levertijd

De plantjes zien er goed uit

Top product en de bezorging ook top

• Snelheid/Levertijd

Hoge kwaliteit planten en perfecte service elke keer weer!

Zo goed !

Sinds 2017 ben ik klant bij tuinplantenwinkel.nl. De planten, bomen en struiken zijn van hele goede kwaliteit. Dat kan ik met zekerheid zeggen na 7 jaar. De communicatie van de medewerkers is top, de vervoerder is ook steeds bereid om iets meer te doen als de plant voor mij te zwaar is. En de levering is supersnel. Voor mij een 10+ !

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, keurige levering en prima service

Tuinplantenwinkel.nl heeft een ruim assortiment aan planten. Mijn bestelling werd afgeleverd door een behulpzame chauffeur en was netjes verpakt in een grote doos. De planten zagen er goed verzorgd uit. Omdat bij één plant een verkeerd label zat heb ik contact gezocht met de klantenservice. Er werd snel en netjes gereageerd. Al met al een aanrader om hier planten te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en top kwaliteit

Snel geleverd met eigen bezorgdienst op de door mij gegeven plaats. helemaal geen transport schade uitstekende planten kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Goed verpakt en frisse beplanting

Beplanting zeer fris en goed verpakt.

Uitstekende kwaliteit planten.

Ik heb al dikwijls besteld en ben heel tevreden.Het bezorgen gaat heel goed.Voor vragen staat de klantenservice ook snel en altijd paraat.

• Snelheid/Levertijd

Goede service, uitleg en mooie planten

Bij vragen antwoord en goede raad. Levering van zeer mooie en verzorgde planten Zeer tevreden

Prima geregeld!

Precies zoals afgesproken!

• Snelheid/Levertijd

Mooie stevige planten die er goed uitzien en goed aanslaan

Ik heb hier een aantal planten gekocht. Mooie kwaliteit tegen de juiste prijs. Ik ben er blij mee.

Prima planten

De gekozen planten netjes afgeleverd

Prettig zakendoen!

Op een uitgebreide website mijn planten uitgezocht en een paar dagen later werden ze in een grote doos afgeleverd. Onbeschadigd. De produkten zagen er allemaal gezond uit. Gelijk in de grond gezet en ze doen t prima.

• Snelheid/Levertijd

Mooie gezonde planten tot op de oprit bezorgd, super.

De planten zijn gezond en van formaat voor in de tuin, goed gewaterd bij bezorging, netjes en ruim verpakt in dozen en de bezorger zet ze waar ik hem vraag de planten neer te zetten. Ik ben zeer tevreden met deze service!

• Snelheid/Levertijd

Product als beschreven, vriendelijk bezorger, dik tevreden.

Een catalpa besteld en werd snel bezorgd. Plant zelfs groter dan verwacht. Vriendelijke en behulpzame bezorger. Catalpa staat al te pronken in de tuin. Kortom... Tevreden.

Altijd goede, gezonde planten

De bestelde planten werden snel geleverd. Ze zijn allemaal goed aangeslagen. Prijzen zijn oké.

Mooie gezonde planten.

Na de verhuizing moest de hele tuin vernieuwd worden (1450 m3), Bij Tuinplantenwinkel.nl al veel planten gekocht en binnenkort weer een bestelling plaatsen. Ondanks het lastige weer maar van een enkele plant afscheid genomen. Topkwaliteit voor een mooie prijs en keurig thuisbezorgd.

• Snelheid/Levertijd

prachtige planten, stipte levering, perfect

Wij hadden een grote bestelling bodembedekkers lopen. Duidelijke opgave van te verwachten levertijden. Planten kwamen goed verpakt en verzorgd binnen en groeiden binnen enkele dagen aan. Perfecte kwaliteit, pas opgepotte planten en perfecte levering op de afgesproken tijd. dat is beslist niet de laatste bestelling :-)).

Top plantjes

Goede kwaliteit planten, altijd netjes bezorgen en vriendelijke bezorger.

Goede planten, goed verpakt

Snelle levering, goede planten en goed verpakt. Hoe de planten het gaan doen, dat zullen we zien, maar ik heb er vertrouwen in!

Mooie planten altijd verzorgd

Mooie planten altijd verzorgd goede prijs

Uitstekend.

Goede webshop. Snelle levering en prima bezorging. Planten zijn echt heel mooi. Super blij mee.

• Snelheid/Levertijd

mooie planten en goed verpakt

De planten zijn in goede staat ontvangen keurig op de afgesproken tijd geleverd vriendelijke bezorger

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.