Top ervaring

Duidelijke site, groot assortiment, meer keuze dan ik initieel zelf op m'n wensenlijstje had staan. Goede communicatie en vlotte levering. Alles was netjes en zorgvuldig ingepakt en bezorgd. Was m'n eerste maar zeker niet m'n laatste bestelling.

Alles prima verzorgd

• Snelheid/Levertijd

Zo wil je als klant geholpen worden!

Zowel het contact als de afspraken die zijn gemaakt hebben we als zeer prettig ervaren. De levering van de planten was volgens afspraak. Als erg tevreden klanten zullen wij de tuinplantenwinkel zeker ook verder aanbevelen.

Snelle levering, goed geregeld

Duidelijke website, goed op de hoogte gehouden over de status van de besteling en een snelle levertijd

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit, goeie prijs, prima communicatie & bezorging!

Al meermalen besteld en steeds blij met de kwalitatief goeie planten, de prima prijs en accurate communicatie en tijdige bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Planten zien er goed uit, alles zoals afgesproken

heldere website, bezorging zoals afgesproken, planten zien er prima uit.

• Snelheid/Levertijd

Tevreden over de kwaliteit van de planten en de af levering

Ik was een neetje afwachtend, maar zeer verrast door de kwaliteit van de planten. Beter geslaagd dan in een tuincentrum

• Snelheid/Levertijd

Mooie en sterke planten zeer netjes geleverd

Mijn bestelling van diverse planten, 1 leiboom, diverse heesters en bodembedekkers zijn zeer netjes geleverd. Ik heb sterke ontvangen gekregen tegen een nette prijs en ben zeer tevreden!

Netjes afgeleverd, goede prijs

Netjes op tijd geleverd, goed verpakt en voor een redelijke prijs.

Mooie planten!

Fijne website, snelle bezorgen, mooie produkten!

Mooie plant, goede service

Zeer mooie plant, snelle verzending en vriendelijke bezorger.

Mooie planten

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, groot assortiment

• Snelheid/Levertijd

Mooie, gezonde planten voor weinig!

Al een paar keer hier besteld, altijd top planten voor een goede prijs! Alles doet het goed, de bezorging is ook zeer goed en de planten en grond zijn altijd in goede conditie!

• Snelheid/Levertijd

De planten zijn mooi, goed verpakt en netjes afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Prima en snelle levering, planten waren zorgvuldig verpakt.

Fijn dat er ook veel keuze is in biologische planten.

Geweldige ervaring

Fijne website waar alle ins en outs worden vermeld. Goede kwaliteit van de geleverde planten. De planten worden zeer goed verpakt. Met de link die wordt toegestuurd voor de levering kun je precies volgen wanneer de bezorger voor de deur staat. Keurige flexibele bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, snel geleverd en goede communicatie over de bezorging

Goede kwaliteit, snel geleverd en goede communicatie. Alles netjes verpakt en mooie plantjes.

• Snelheid/Levertijd

Hele goede service en topproducten.

Ik had een paar planten besteld maar kon helaas niet thuis zijn toen ze gebracht werden. In goed overleg heeft de bezorger ze toch veilig op de plek kunnen afleveren. Getuigd van zorg voor zowel de producten als voor de manier waarop de bezorging plaatsvindt. Heel goed gedaan!.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en goed gegolpen.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snelle en duurzame levering

6 planten gekocht (4 x druif, 2 x blauwe regen). Snelle en duurzame bezorging. Heel tevreden! Kom zeker nog eens terug

• Snelheid/Levertijd

Alles groeit en bloeit zoals beloofd !

Vorig jaar ook planten gekocht en heel tevreden. Dus dit jaar opnieuw een bestelling geplaatst die met veel zorg geleverd werd.

Een fantastisch tuinplantenwinkel

Wat een kwaliteit en goede service van deze tuinwinkel.. Planten en bomen zien er zo goed en verzorgd uit. Worden netjes en goed verpakt en afgeleverd met netjes een kaartje erbij van de chauffeur waar ze de levering hebben neergezet. Echt een aanrader om hier je tuinplanten te bestellen.

Mooie boompjes, goede service

Omdat de fruitbomen van vorig jaar het goed doen, hebben we opnieuw fruitbomen besteld. Handig dat er een kaart bij zit met naam, bloei en snoeiperiode. Fijn dat het geleverd wordt met bio aanplant grond. Goede service, bomen werden op de juiste plek afgeleverd. Rubber bij de steunpaal is ook handig, omdat deze verstelbaar is. Goede prijs/kwaliteit verhouding

• Snelheid/Levertijd

Het bestellen ging heel gemakkelijk en de mooie grote planten werden prima verpakt in dozen aangeleverd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.