Kwaliteit en Service

Meerdere keren besteld en zeer positieve ervaring gehad. Planten zijn van goede kwaliteit, per abuis 1 plant soort ontvangen die te veel water hadden gekregen bij de kweker. Contact gezocht met foto’s en dit werd direct opgelost door kosteloos nieuwe te brengen te volgende dag.

Ptima bedrijf

Seringenboompje besteld. Snelle service boompje kwam prima verpakt aan op de afgesproken tijd ook de bestelde kruiden goed verpakt in doos. En zag er allemaal prima uit.

zeer goed

Planten waren degelijk ingepakt en netjes afgeleverd.

Kwaliteit ++

De planten kwamen goed verpakt aan. Waren goed geworteld en vochtige grond. Geen enkele plant die minder was. Helaas toch een aantal die het omplanten niet gered hebben maar dat lag dan waarschijnlijk aan ons. Ik vond alleen de bezorg informatie iets minder. Het kon 2 tot 7 dagen duren en de dag voor levering krijg je pas bericht. Dat is heel onhandig. Iets meer mogelijkheden om uut te kiezen zou ivm werk en andere afspraken fijner zijn. Vandaar 4 sterren. Vanwege de planten had ik 5 sterren gegeven

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit planten, keurig ingepakt. Goede communicatie en service. Dikke 10 Vriendelijke bezorger en erg behulpzaam ( mag ook wel eens gezegd worden)

• Snelheid/Levertijd

Prima service,goede producten en prima medewerkers

Bestel zeker de volgende keer weer,prima bedrijf en medewerkers. Plantjes groeien voortvarend.

Goede planten.

Goede planten voor redelijke prijzen, die op tijd zijn geleverd.

GEWELDIG

Goede service heel netjes en mooie planten .

Uitstekend als altijd

Alles duidelijk en goed uitgelegd. Informatie naderhand over het product ook goed te vinden (snoeiwijzen etc). Top winkel. Bestel er al jaren. Goede prijs/ kwaliteit.

goede service.

Makkelijk bestellen , niet te lange levertijd. Planten goed verzorgt en keurig verpakt.

Zorgvuldig verpakt, snelle levering

Duidelijke site, snelle afhandeling. Alles goed verpakt en geleverd door een vriendelijke bezorger. Alle planten zagen er prima uit en waren klaar om de grond in te gaan.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en netjes bezorgd.

Heb al 3x iets besteld en steeds kwalitatief goede planten ontvangen. Ook de bezorging door de eigen vervoerder is altijd keurig en met zorg geregeld.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en correcte levering.

Goede site en de levering verliep perfect! Tevreden klant!

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website, groot aanbod en fijne tips! Goede levering, kortom top

Voor onze voortuin heb ik heel wat plantjes besteld, deze werden binnen enkele dagen netjes aan huis bezorgd. Bij iedere plant werd een duidelijke planttip gegeven en ook op de doos stonden nog wat tips. Kortom goede ervaring en zou voor de toekomst opnieuw bij deze website bestellen.

De beste kwaliteit

Heel mooie planten,perfecte aflevering.Ook bij afwezigheid.Top firma

• Snelheid/Levertijd

Correct afgeleverd en planten in zeer goede staat

Prima ervaring en kwalitatief zeer goede tuinplanten

Willenaan alle kanten helpen

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

mooie planten, uitstekend levering

de bestelling van de planten is zorgvuldig verpakt en met eigen bezorgdienst geleverd. Vriendelijke mensen

Positief

Snel geleverde producten en netjes en verzorgd ingepakt. Goede communicatie, en vriendelijke chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes; net en goed bezorg

Ik heb op meerdere sites plantjes besteld maar jullie plantjes vond ik er groter en mooier en voller uitzien tov de concurrent.

• Snelheid/Levertijd

Reageren heel snel op vragen en opmerkingen. Planten worden goed verpakt en keurig volgens afspraak bezorgd. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van levering.

top bedryf

planten waren heel goed verpakt en waren van hele goede kwaliteit prys van de planten was zeer redelyk zal er zeker weer bestellen

• Snelheid/Levertijd

Voldoet volledig aan onze verwachtingen

Gemakkelijk om iets te zoeken en af te rekenen. Een zeer vlotte en 'veilige' levering!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en de levering was ook prima op tijd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.