Top service!!

Mijn levering was snel binnen Bomen zijn goed en netje verpakt, fijne beschrijving erbij hoe je moet planten en snoeien enz enz. En alle toe behoren zitten er netjes bij.

• Snelheid/Levertijd

uitstekende planten voor een redelijke prijs

mooie gezonde planten voor een redelijke prijs met een snelle levertijd netjes en zichtbaar met zorg verpakt, echt een aanrader!

snelle en verzorde levering en mooie plantjes

snelle en verzorde levering en mooie plantjes

Correcte service

Mooi plantgoed, zorgvuldig verpakt en vriendelijk geleverd.

Goede ervaring

Snelle levering in deze tijd

• Snelheid/Levertijd

Mooie producten en goed verzorgd.

Problemen met de bestelling en wat vertraagde levertijd. Dit volledig te wijten aan Corona en daarom niets te verwijten aan het bedrijf. Verder zeer mooie planten en bomen en zijn tevreden met de aankoop!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, kwaliteit planten uitstekend

Bestelling werd heel snel geleverd. Planten waren netjes verpakt en van goede kwaliteit.

Correcte levering

Snelle levering, netjes verpakt en volgens spec.

• Snelheid/Levertijd

Alles werd keurig geleverd. Prima Service!

• Snelheid/Levertijd

Netjes en alles naar verwachting geleverd

De platjes worden goed verpakt en het was sneller dan verwacht geleverd. Fijn dat er van eigen vervoer gebruik gemaakt wordt. Dan blijft het pakket ook netjes. Bij vervoerbedrijven is het altijd maar de vraag hoeveel keer het pakket over de kop is gegaan

• Snelheid/Levertijd

Netjes geleverd, goede prijs, prachtige, gezonde planten.

• Snelheid/Levertijd

zeer goed verpakt en bezorging zoals afgesproken

• Snelheid/Levertijd

Ze komen zeker na wat ze beloven!

Planten komen zeer goed verpakt binnen en alles was wat we verwacht hadden. Nu nog kijken of allen aanslaat en gaat groeien.

• Snelheid/Levertijd

Steeds mooie en gezonde plantjes. Zeer snel geleverd. Vriendelijke en behulpzame chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Goede verpakking snelle levering alles goed voor elkaar

• Snelheid/Levertijd

Altijd vriendelijk, meedenkend overleg met kundig advies!

Wat een prachtige bomen, struiken en planten. Een genot om online én live te bezoeken!

Kwaliteit!!!

Prima over heel de lijn.. 0

• Snelheid/Levertijd

Veel keuze en een snelle, correcte levering.

Tuinplantenwinkel heeft een duidelijke website en komt zijn belofte van correcte levering na.

Goede levering

De planten hebben we netjes verpakt en in goede orde ontvangen. Goede prijs kwaliteit verhouding, niets op aan te merken

• Snelheid/Levertijd

plantenzien er goed uit en zijn prima verpakt

mijn er ervaring is positief, planten zien er goed uit bezorging snel en contact prima

• Snelheid/Levertijd

Prima en goed verzorgde levering

Erg positief. Mooie planten op een zeer zorgvuldige manier verpakt en aangeboden.

Prima service.

Geweldig mooie planten. Goed verpakt en tijdige berichtgeving van bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten snel geleverd.

Alle bestelde planten zagen er top uit. Goed verpakt en netjes geleverd conform afspraak.

alles helder en duidelijk

goede ervaring

klasse planten

de levering was snel, ondanks corana, en heel goed uitgevoerd! De planten waren zeer plantvriendelijk verpakt en zelfs 2 boompjes werden zonder iets eromheen binnengebracht. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt, als ik planten online bestel. Ik kom zeker terug!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel